- Konu Sahibi krizantem_s
-
Çok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum..Ben 7 aylık evliyim ve eşimle bir türlü "normal" eşler gibi olmayı beceremedik.Eşim gün aşırı bana küfürler eder, beni aşağılar vs. hatta fiziksel şiddet uygular.Çoğu zaman kavgalar önemsenmeyecek kadar ufak sebeplerden çıkar.Neden böyle oluyo bilmiyorum sorun bende mi anlayamıyorum bi hafta normal bi şekilde anlaşarak geçmedi 7 aydır cehennem hayatı yaşıyorum sanki..Üstüne üstlük biz kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz ayrı bi evimiz yok maddi sorunlardan dolayı ve onların yanında da beni küçük düşürüyor onurumu gururumu kırıyor sürekli..onlarda bana ettiği küfürlere,attığı dayaklara şahit oluyorlar ve ben daha da içime kapanıyorum..Artık onların yüzüne de bakamaz oldum bu evde yaşamak bana cehennem azabı gibi gelmeye başladı..Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum
şu an vücudum morluklar içinde inanın sandalyede zor oturuyorum eşimse benimle her kavgadan sonra beni gezmeye çıkararak yada bişeyler alarak benim gönlümü almaya çalışıyor ama affedemiyorum bana yaptığı zulümleri söylediği kötü kelimeleri...Ben affedemeyince de her şey sil baştan tekrar kavga tekrar şiddet vs..
Ne yapmam gerek lütfen yardım edin okadar çaresizim ki artık hiçbirşey düşünemez oldum
ah canım çok üzücü yaaaneden daha çok yeni herşey ama çok çok zor yaşadığın şey konuştunuz mu hiç eşinle keşke imkan olsa da ordan ayrılıp bi denesen olmazsa yapıcak tek bişey var... seni ezmelerine izin verme ailesi ne diyor bu duruma görüyorlar da???
hiçkimsenin hayatı bu kadar ucuz değildir.bu ne yaa.sen döv söv sonrada git gezdir hediye al.böyle saçmalık mı olur.ailen seni acı çekesin diyemi evlendirdi.dayak yiyip küfür duyasın diye mi büyüttü.ailen şimdi duysa nekadar içerler ve seni geri alıp gelirler.bence kesin ve net konuşman gerekir.ya değilse ömür boyu küfür hakaret aşağılama ve darp devam eder.hiçbir anne baba evladının huzursuz olmasını istemez.bence konuş.1 daha el kaldırırsan seni terkederim de.birdaha şunları şunları yaparsan yüzümü göremezsin de.blöf yap biraz:)
ah canım çok üzücü yaaaneden daha çok yeni herşey ama çok çok zor yaşadığın şey konuştunuz mu hiç eşinle keşke imkan olsa da ordan ayrılıp bi denesen olmazsa yapıcak tek bişey var... seni ezmelerine izin verme ailesi ne diyor bu duruma görüyorlar da???
Çok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum..Ben 7 aylık evliyim ve eşimle bir türlü "normal" eşler gibi olmayı beceremedik.Eşim gün aşırı bana küfürler eder, beni aşağılar vs. hatta fiziksel şiddet uygular.Çoğu zaman kavgalar önemsenmeyecek kadar ufak sebeplerden çıkar.Neden böyle oluyo bilmiyorum sorun bende mi anlayamıyorum bi hafta normal bi şekilde anlaşarak geçmedi 7 aydır cehennem hayatı yaşıyorum sanki..Üstüne üstlük biz kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz ayrı bi evimiz yok maddi sorunlardan dolayı ve onların yanında da beni küçük düşürüyor onurumu gururumu kırıyor sürekli..onlarda bana ettiği küfürlere,attığı dayaklara şahit oluyorlar ve ben daha da içime kapanıyorum..Artık onların yüzüne de bakamaz oldum bu evde yaşamak bana cehennem azabı gibi gelmeye başladı..Çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum
şu an vücudum morluklar içinde inanın sandalyede zor oturuyorum eşimse benimle her kavgadan sonra beni gezmeye çıkararak yada bişeyler alarak benim gönlümü almaya çalışıyor ama affedemiyorum bana yaptığı zulümleri söylediği kötü kelimeleri...Ben affedemeyince de her şey sil baştan tekrar kavga tekrar şiddet vs..
Ne yapmam gerek lütfen yardım edin okadar çaresizim ki artık hiçbirşey düşünemez oldum
Ailesi çok iyi insanlar onlar çok üzülüyolar annesi sürekli bizim için çabalıyor bizim mutlu olduğumuzu görmek için çabalıyor babası haftasonu da dahil her gün çalışıyor bu yüzden fazla görmüyor kavgalarımızı ama akşam eve gelince anlıyor o da...psikolojim çok bozulmuş durumda onunla konuşsam da anlatsam da anlamıyor ben ona karşı itaatsiz davranıyormuşum bu yüzden hakediyormuşum..O karşıma geçip onurumu ve gururumu zedeleyecek her türlü saldırıyı yapıyor ama ben refleks olarak kendimi korumaya geçince bana itaatsizsin diyor..onun karşısında her türlü hakareti her türlü şiddeti kabullenip ona sevgiyle yaklaşmamı bekliyor ama bendeki sevgi ve saygı tükenmek üzere..ne yapacağımı şaşırdım bunalıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?