- Konu Sahibi krizantem_s
-
maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler..ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..Şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
kayınvalidemle akşama kadar iş yapıyorum yemek yapıyorum bu yorgun vücutla bozuk psikolojiyle dayanmaya çalışıyorum..
maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler..ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
Kayınvalidemle akşama kadar iş yapıyorum yemek yapıyorum bu yorgun vücutla bozuk psikolojiyle dayanmaya çalışıyorum..
iki tarafı boklu değnek.boşansan dul kalırsın.boşanmasan dayak yiyen aşağılanan kadın olursun.ama boşanmış olmak dayak yiyip aşağılanmaktan daha iyidir
maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler..ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
Kayınvalidemle akşama kadar iş yapıyorum yemek yapıyorum bu yorgun vücutla bozuk psikolojiyle dayanmaya çalışıyorum..
maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler..ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..Şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
kayınvalidemle akşama kadar iş yapıyorum yemek yapıyorum bu yorgun vücutla bozuk psikolojiyle dayanmaya çalışıyorum..
maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler.ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..Şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
Hemen bir rapor alın. Kadın sığınma evine yerleşin. Ve kendinize iş arayın.
Düzeninizi kurun.
Başka alternatifiniz yok.
Eşiniz hasta. Yapıp yapıp pişman olması, telafi etmesi tekrar yapmayacağının garantisi olmadığını göstermiş size.
evden dışarıya tek başıma çıkamıyorum..evde kayınvalidem var onunla çıkmak zorundayım yoksa akşam olacaklar yine belli...7 aydır sürekli dibimde kayınvalidemle her yere gidiyoruz okadar bunaldım ki kendi başıma bi hayatım kalmadı.kayınvalidem de eşimi arar söylerse bu durumu akşama kendime yatacak biyer bulmam lazım yoksa sonuç hüsran olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?