eşimle geçinemiyoruz..:(

iki tarafı boklu değnek.boşansan dul kalırsın.boşanmasan dayak yiyen aşağılanan kadın olursun.ama boşanmış olmak dayak yiyip aşağılanmaktan daha iyidir

Kaç kurtul hemen, yazık değil mi sana..Hiç bir şey düzelmiyor ve hiç kimse değişmiyor, olan sana olur...

maalesef ailem benimle görüşmüyor çünkü eşimi en başından beri istemediler bense orta bir yol bulmaya çalıştıkça ailemi ikna etmeye çalıştıkça daha da kötüye gitti her şey..en sonunda ailem beni evden yolladı eşimin babasına telefon açıp alın bu kızı biz istemiyoruz artık dediler..ister inanın ister inanmayın yaşadıklarım kabus gibi ailem arkamda olsaydı bunları yaşamazdım ama onlarda beni bu yalnızlığa terkettiler..Şu anda bir tek kardeşimle görüşüyorum başka da kimsem yok..
kayınvalidemle akşama kadar iş yapıyorum yemek yapıyorum bu yorgun vücutla bozuk psikolojiyle dayanmaya çalışıyorum..

kendinize biraz değeriniz varsa ardına bile bakmadan boşanın.boşanmış olmak hergün daya yemekten iidir.hem bu mudur evlilik yapmayın lütfen

ah be kuzum.aynı hatayı ben seneler önce yaptım.eşimle konuşmak için ailemi karşıma aldım.almaz olaydım.sonradan ailem beni karşısına aldı.madem konuştun evleneceksin diye.geniş ailenin tek çocuğuyla evliyim.çok fazla zorlukları var ama dayanmaya çalışıyorum.evliliği deliliğe vuruyorum.ya değilse kavga gürültü hiç bitmiyo

kardeşine anlat canım onlar anlatsın annenlere senin haberin yokmuş gibi bu ne eziyet yaaa allah aşkına onlarında yüreği dayanmaz merak etme eşinin neden bu kadar rahat davrandığı anlaşıldı

iki tarafı boklu değnek.boşansan dul kalırsın.boşanmasan dayak yiyen aşağılanan kadın olursun.ama boşanmış olmak dayak yiyip aşağılanmaktan daha iyidir

Bence bu tip yorumlara kulak asmayın evvela..Kocanızın aşağıladığı kadar diğer kadınlar da bunu yapacak öncelikle buna hazırlıklı olun..Boşanınca yine aynı insan olacaksınız.Ama bekaret durumunuza göre size DUL gibi isimler takacaklar ; hatta bunu kadınlar daha çok yapacak ama umursamayın.Evli de olsanız bekar da boşanmışta yine de aynı insansınız ve İNSANCA yaşayabilmek için bu kararı vermek zorundasınız ve inanın boşanmanız değil insaniyetten uzak muamele görmeye izin vermeniz esas boklu durum.
Kocanız anneiz ve babanız da dahil hiç bir kimse sizin mülkiyet hakkınıza sahip değil..İstemediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.Beden ve ruh sağlığınız her türlü durumdan daha önemlidir.Boşanmak dışında 2. bir alternatif düşünmeyin.

kardeşine anlat canım onlar anlatsın annenlere senin haberin yokmuş gibi bu ne eziyet yaaa allah aşkına onlarında yüreği dayanmaz merak etme eşinin neden bu kadar rahat davrandığı anlaşıldı

Hemen bir rapor alın. Kadın sığınma evine yerleşin. Ve kendinize iş arayın.
Düzeninizi kurun.
Başka alternatifiniz yok.
Eşiniz hasta. Yapıp yapıp pişman olması, telafi etmesi tekrar yapmayacağının garantisi olmadığını göstermiş size.

Canım ailenin desteğinin olmaması kötü, neden sana sahip çıkmadıklarını anlamadım, hem durumda yaşanan ne olursa olsun sen onların kızısın. hiç mi acımazlar ya anlamıyorum böyle aileleri. Ama buna rağmen böyle yaşamak zorunda değilsin bu sıkıntıyı çekmek zorunda değilsin kendine bir iş bulup kendi hayatını kurmayı denemelisin bence. Kadın olmak her daim zor. Güçlü olmak zorundasın.

Ailenin izni olmadan yapılan evliliklerin eninde sonunda hüsranla sonuçlandığını çevremdede gördüm burda okuduğum topiklerde de gördüm. Fakat şimdi karar verdim ki gerçekten ailenin onayı olmadan yapılan evlilikler hep sonu kötü oluyor. Ama isterim kii tüm evlilikler güzel olsun kimse üzülmesin....

Senin adina gercekten cok uzuldum canim
Ailenle konusmadigin icin sanirim bosanmayi dusunmuyorsundur, gidecek yerin olmadigi icin katlanacaksin bu evlilige malesef..
Bi kac aya kadarda hamile kalir bebek yaparsin ( belki kocam duzelir diye)
Sonra bi bebek daha...
Ve tabi bu arada siddettinde, hakaretinde boyutu daha da yukselir..
Anliyacagin geleceginin nasil olacagi simdiden belli canim..
Ya boyle bi kadere razi olursun yada her zorluga ragmen ayaklarinin uzerinde durmaya calisirsin..
Ama sakin su hataya dusme, esin asla ve asla duzelmez..
Erkekler zaman gectikce duzelmiyor, malesef daha da beter oluyorlar..
Allah yardimcin olsun...

oooof of ya bu anne babaların içine mi doğuyo nedir
nezaman böle bi olayla karşılassak zamanında annem babam istememişti ben zorla evlendim deniyo
üzüldüm ya bu benim kaderim die hiç bişey yapmadan oturma hiç olmazsa polise git kanunda şiddet gören kadınlarla ilgili çok ciddi düzenlemeler yapılmış
bi de bu ne dengesizlik yani hem dayak at hem hediye al mutlaka dr a gitmesi lazım
(şu mübarek günde eli kırılsın inşallah demeden de edemiyorum)

heh! simdi esinizin kendini bisey sanmasinin sebebi anlasildi.
o yuzeden sizi bu kadar hor goruyor.
o zaman yapilacak tek sey siz kendiniz icin biseyler yapin
bence artik dik durun

evden dışarıya tek başıma çıkamıyorum..evde kayınvalidem var onunla çıkmak zorundayım yoksa akşam olacaklar yine belli...7 aydır sürekli dibimde kayınvalidemle her yere gidiyoruz okadar bunaldım ki kendi başıma bi hayatım kalmadı.kayınvalidem de eşimi arar söylerse bu durumu akşama kendime yatacak biyer bulmam lazım yoksa sonuç hüsran olur

Arkadaşım neler oldu da ailen bunu söyledi?

Hiçbir kız anası babası bunu kolay kolay söylemez..

Biz ablamda aynısını yaşadık,bizi o kadar üzdü o kadar perişan etti ki..

Ailen, ne oldu da bu raddeye geldi merak ediyorum..

Bu olanlardan sonra eşinin tavırlarına şaşırmamak gerek..

Bu nasıl bir hayat ya, ailen sahip çıkmıyorsa peki eşin dostun akraban falan yok mu sana düzenini kurana kadar yardım edebilecek? Ya var ya şurda okuduklarımı gördükçe kendime daha çok kızıyorum, Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…