Sizinle paylaşmak istemiş demek ki. Gündüz görüşemeseniz bile, boş zamanlarında birlikte vakit geçirmek ikiniz için de güzel olur. Gerçekten pahalıymış. Eğer bütçenizi sıkıntıya sokmayacaksa neden olmasın. Ama krediyle, borçla olacaksa tavsiye etmem.Arkadaşlar eşim bir konferans dolayısıyla antalyaya gidecek bütün masraflari karşılanacak ve eşim benim de kendisiyle gelmemiştir bize değişiklik olacağını söylüyor. Benim masraflarımi kendisi karşılayacak ama tek kişi masrafı 4-5bin tutuyor uçaktı oteldi derken. Kalacakları otel çok lüksmus o yüzden pahalı. Ben gitmeyim gerek yok diyorum ama o bu duruma biraz bozuldu ısrarla kendisiyle gelmemi istiyor. O konferanslara katılacağı için çok fazla birlikte zaman da geciremeyecegiz. Ne yapacağima karar veremedim.
4-5 milyar az para değil. Ama eğer durmunuz musaıtse git yanı değişiklik olur. Otel lükmüş madem eşin yokken sende saunaya, havuza vb gibi etkinliklere katılda aklıma şu takıldı 4-5 milyar kaç gunluk masraf 1 kişinin ?
Ozaman yazık bence kal evınde hem bebişte varmış3 gece kalınacak. Benim 9 aylık bir bebeğim var o olmasa kendi basıma birşeyler yapabilirim ama onunla zor. Karşılama durumumuz var ama yazık değil mi o paraya diye düşünmüyor değilim.
Az para değilmiş. Ama kocanı kırma, ne güzel seni yogun bir konferansta bile gormek istiyor. Ben olsam giderdim.
esınız sızınde gelmenızı ıstemıs ıcıne sınmemısArkadaşlar eşim bir konferans dolayısıyla antalyaya gidecek bütün masraflari karşılanacak ve eşim benim de kendisiyle gelmemiştir bize değişiklik olacağını söylüyor. Benim masraflarımi kendisi karşılayacak ama tek kişi masrafı 4-5bin tutuyor uçaktı oteldi derken. Kalacakları otel çok lüksmus o yüzden pahalı. Ben gitmeyim gerek yok diyorum ama o bu duruma biraz bozuldu ısrarla kendisiyle gelmemi istiyor. O konferanslara katılacağı için çok fazla birlikte zaman da geciremeyecegiz. Ne yapacağima karar veremedim.
Gidin tabiki de. Esinizi kirmayin..
Ayrica bebek seyahate engel degildir, boyle bir algi olusturmayin lutfen..
Yok bebeğimle tatile gidiyoruz o noktada sıkıntı yok ama eşim konferansta olacağı için bebegimle fazla birşey yapamam.
esınız sızınde gelmenızı ıstemıs ıcıne sınmemıs
para konusu kendısını cok zorlayacak olsa gelmıyım demenıze uzulmez ve ısrar etmezdı :)
ıkıncı balayı yaparsınızbence gıdın
Bence de gitmelisiniz ne hoş sizinle beraber vakit geçirmek istemesi
Eşin konferanstayken sen eğer bebeginle odadan çıkmayacak kapasitedeysen hiç gitme, ha evde oturmuşsun ha orada. Odaya tıkıp kalmak için 4-5 bin fazla para :)
Ama yok, o yokken biz keyfimize bakabiliriz, havuzuydu, saunasıydı, eşimde sonra bize katılır diyorsan gitmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?