- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
İşte ben de o yüzden taraftar değilim. Büyük ihtimalle bir iki tur atarim sonra odaya kapanirim. Sauna bebekle imkânsiz havuz deseniz zor.
Benim esimde ayni sekilde suanda fethiyede bir kongrede ama dedigin gibi gunduz surekli toplantilara katiliyorlar.bide hep sezon kapaninca yapiyorlar boyle organizasyonlari o zamanda havalar serinliyor,ben gitseydim denize giremezdim.mayista 2 gunlugune gittik esim yokken cok sıkildim ve havalar isinmamisti yine denize giremedim.4-5 bin bence ciddi para durumunuz iyiyse cocukla oyalanirim,cocugum gezsin derseniz gidin bence
O zaman hiç gitme,
otel odasında bütün gün çocuk bakmak da zorlar seni. Eşine de o yokken orada zorlanacagını söylersen kırılmaz. ama 4-5 bin bana borçlusun de, taksitle ödesin sana
Zaten kendine birşey harcamayi beceremiyor zorla ustune iki kat kıyafet aldiriyorum. Paralar bende yanı
O zaman hobaaaaaa
Keşke biri beni antalya ya götürse şuanBen çoktan valiz hazırlamaya başlamıştım
Bir de kongre kasımda o aylarda antalya nasıl olur ki.
Kasım mı
En sevdiğim ay, Sen hiç kasım da aşk başkadır diye bişey duymadın mı, teessüf ederim
Antalya istanbula göre daha sıcak olur, kapalı havuzu kullanırsınız, bebegin oynar, eglenir, açık büfee herşey önünde... bu konuda ki 10. karar degiştirişim oldu ama gittttttt yaaaaaaaaaa
Bence esin gitmeni istemeseydi, beni istemiyor diye kavga cikarirdin ve kesinlikle gitmek isterdin.
Duydum duydum bi de ustune kasımda aşık oldum eşime. :)
Yok öyle bisey sezinleseydim başta ismini yazdirmasina karşı çıkardım. Ya da hic sesimi cikarmaz ama giytigine de pisman ederdim. :)) Ama eşimin huyudur. Bizsiz bisey yapmak istemez. Balık tutmaya bile ailecek gidelim der. :)
Arkadaşlar eşim bir konferans dolayısıyla antalyaya gidecek bütün masraflari karşılanacak ve eşim benim de kendisiyle gelmemiştir bize değişiklik olacağını söylüyor. Benim masraflarımi kendisi karşılayacak ama tek kişi masrafı 4-5bin tutuyor uçaktı oteldi derken. Kalacakları otel çok lüksmus o yüzden pahalı. Ben gitmeyim gerek yok diyorum ama o bu duruma biraz bozuldu ısrarla kendisiyle gelmemi istiyor. O konferanslara katılacağı için çok fazla birlikte zaman da geciremeyecegiz. Ne yapacağima karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?