esimle gitmeli miyim?

Bizimki 3 gece 4 gün olandan aynısı değil heralde. Siz de gidecek misiniz esinizle :)
yok bızım henuz nette degıl benden korktu galıba soylemeye veya bılmeıyorum ama saglam bı para alacak gıderse
bende calısıyorum zaten o kadar sure gıtmem mumkun degıl bırde ılkokula gıden bebe var bızde

HIM sizinki zor olur o zaman okula giden çocuğunuz varsa.
yok bızım henuz nette degıl benden korktu galıba soylemeye veya bılmeıyorum ama saglam bı para alacak gıderse
bende calısıyorum zaten o kadar sure gıtmem mumkun degıl bırde ılkokula gıden bebe var bızde

Tesekkur ederim ilginiz için dusunmeniz bile yeterli. Ama su an baska bir sorunumuz var eşimin babaannesi rahatsız ve durumu ciddi kendisinin de gidip gidemeyeceği belli değil.
Evet. Hele otel kemer bölgesindeyse organizasyonu bile halledebilirim

Hayır gitmedim.iyi ki de gitmemisim kızım eşim gittikten sonra rahatsızlandı yavrum bir haftadır ateşler içinde yanıyordu.burda yalnizdim ama en azından kızım elindeydi. Eşim için de böylesi daha iyi oldu. Eski ve yeni çalışmaları arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmiş birçok yeni meslektasiyla tanışmış.
iyi dilekleriniz için teşekkürlerrrr acaba gittiniz mi gitmediniz mi merak ettim

çok geçmiş olsun o halde. Herşeyin başı sağlık nasılsa başka zaman gidersiniz

Kasımın ilk hastasiydi organizasyon ben gitmedim eşim tek gitti. İyiki de gitmemisim önceden bilet falan almamisiz kızım çok hastalandı babası gidince oralarda perişan olurduk hasta haliyle.
Düşünmeden gidin bence, eşiniz sizi yanınızda istemiş ve karşılamak için bütçenizde de sorun yokmuş gidin o zaman :)

4- 5 bin mi ya arkadaşım valla bunu dert olarak buraya yazıyorsunuz ya .. benim kelimi kızdırıyorsunuz.. ben de burada oturmuş size cevap yazıyorum. Biri villaya mı taşınayım diye yazar, öteki antalyaya mı gideyim diye yazar? Diğeri evime et alamıyorum ocak alamıyorum diye ağlar Allah dağınıza göre kar versin kızlar ne diyeyim.

Sanırım sıkıntım anlaşılmadı. Buraya sadece geliri sunun altında olanlar yazsın deyin tam olsun. Ben de o kadar parayı biranda verecek kadar zengin değilim öğretmenim ve para kazanmanın ne kadar zor olduğunu emin olun biliyorum. Ben bu paraya böyle bir yere gitmeye değer mi diye sordum arkadaşlara. Çünküo tarz otellere daha ince hhiç gitmedim bir bilgim ve fikrim olmadığı için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…