esimle gitmeli miyim?

Gidin tabiki demek esiniz herseyi dusunmus,o maddi kismi dusunmuyosa siz niye dusunuyosunuzki?valla ben olsam kosa kosa giderdimhem sizede iyi gelir,bide milletin kocalari kacacak delik ariyor yawelindekinin kiymetini bil

Degilmi sanki biz gi
Degilmisanki biz gidecez o kadar heyecan yapiyoruz

Burcu ne biz de ondan alalim.
Aynen yaa
Ayy sorma aynı şey aklımdan geçti biz konu sahibinden daha çok heyecanlandık okurken
Konu sahibi bizi bırak sen git, biz buralardayız
Ayy cok yasa emiine guldum yaa!aynen tasasi bize dustubazen diyorum esime ay keske senle soyle basbasa bi tatile gidebilseydik diyorumbenimde cok yakin 3 arkadasim var hic ayrilmayizee bendede 4 cocuk tabi,esimde diyo o kadar cete liderisin birak birine cocuklari gidelim diyo

Ben olsam gitmem. Bir sure sonra daha makul fiyatlı bir yere gidip esimle tatil yaparım. 5 bin liranin ikinize yeteceği yerler var..

Bizim konu sahibinden daha çok tatile ihtiyacımız varmış ben bunu çıkardım
Valla bırakın gidin, sizin çetede hazırmış daha ne
Benim bile eşime hadi tatile gidelim beni hiç götürmüyorsun diye çemkiresim geldi ,neyseki evli değilim

İşte biz de benzer durumda olucaz büyük ihtimal 1-2 bin olsa hadi neyse derdim de fiyatı da fazla gibi. Tabi biz akdenize tatile gitmedik daha önce oralar da fiyatlar az çok ne kadar onu da bilmiyorum.
internetten otelin fiyat bilgisine bak istersen o kadar yuksek oldugunu sanmiyorum.en fazla gecelik 200 dur,hava guzelmis ama esim denize giriyormus

bende mayıs ayında antalyaya gittim eğitime. Eşime sende gel dedim gelmedi sen eğitimde olursun ben sıkılırım dedi. 3 gün eşimle ayrı kaldık gelmediği için inan kimse eğitim derdinde değildi. Herkes deniz havuz sefasında bir saftirik musmutluluk tüm eğitimlere tek tek katıldı.

eşin parayı ayarlamış demekki
ısrar etmiş
ben olsam giderim valla

Bizim adam olsa kendisi için mutlu olur benim yerime arkadaşını fln çağırır ne güzel işte bence durumunuz varsa gidin

beebk olamsa git de bebek varken ha orda oturmusun ha evde
ama esinde kirilmis sen yok deyince
ay bilemedim valla napsan :)

bebegi birkacak biri yokmu birak git

Mutlaka giy canım..

Senin gelmeni biraz da bebekten dolayı istiyor hem dinlenirsin hem hazır yemek vs kafan dağılır.

Evliliğiniz için de güzel bir dinlenme Süreci olur yemek derdi yok vs..

Bebeği pusette uyutup masaja girersin ya da birlikte havuza girersiniz..

Şu an eşim işi dolayisiyla şehir dışında ben de onunla birlikte oyeldeyim.. Çok iyi oluyor Şükürler olsun..

bu adamlar var ya yazık kafaları yediler konferans var gel dese bi dert gelme dese başka dert :)

şaka bi yana pahalı falan ama, ben bu yıl antalyanın en pahalı ve lüks otellerinden birine 3 gün gittim. harikaydı anlatamam. bunca yıl tatil diye saçmasapan şeyler yapmışım meğer. gidin o zevki bi tadın eminim verdiğiniz para size koymayacaktır. mutlaka gidin dinlenirsiniz kışa girmeden enerji depolarsınız. kocanız yokken bile sıkılmazsınız o oteller öyle yerler. ben de üfff çok para nabacaz yaa demiştim. çıkarken oh ya ne iyi ettik helali hoş olsun dedim çıktım

Canım bizim de iş toplantılarımız oluyordu Antalya da ama maalesef biz eşlerimizi götüremiyorduk, çok sıkıntı oluyordu bizim için her eve dönüşümde asık sürat ile karşılaşıyordum. Eşin gel diyorsa git havan değişir çok güzel oluyor, Aralık Ayında gidiyorduk insanın içi açılıyordu deniz kenarında oturursun Çay kahve içersin kafelerinde eşin fırsat bulunca yanına gelir. Isıtmalı havuzları oluyor bebişinin de mayosunda al girersin havuza.

Ben gidemediğim için uzulurum ama canım sikilmaz. Bizde de kimsenin eşi gitmiyor eşim sadece beni götürmek istiyor. Orda ne tarz bir ortamla karsilasacagimi bilmiyorum. Bir de ben orda olursam sürekli bizimle ilgilenmez zorunda kalacak. Yeni insanlarla tanisamayacak. Bu konferansa farklı ülkelerden ve şehirlerden cerrahlar ve hocalar da gelicek ben gittiğine degsin istiyorum biraz da.

Yok canım ailelerinin başka şehirdeburda da sadece kkızımın bakıcı var onda da gece kalmaz çok huysuzlanir.
beebk olamsa git de bebek varken ha orda oturmusun ha evde
ama esinde kirilmis sen yok deyince
ay bilemedim valla napsan :)

bebegi birkacak biri yokmu birak git

Geceliği tek kişi 300 euro araştırdık.Tabi çift kişilik oda olunca ustune farkını da vereceğiz uçak parası falan da olacak aşağı yukarı 4-5bin tutacak.
internetten otelin fiyat bilgisine bak istersen o kadar yuksek oldugunu sanmiyorum.en fazla gecelik 200 dur,hava guzelmis ama esim denize giriyormus

Gidin bence.. cok pahalı ama eşiniz ne güzel sizi yanında istiyor kirmayin bence onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…