esimle gitmeli miyim?

Oteli aradık oradan bilgi aldık. Yalnız bu konferanslara şimdiye kadar çok nadir katılımcı yanında eşini ya da misafirini getirmiş. O yüzden organizasyon şirketi sizin bahsettiğiniz gibi ayrıca bir indirim yyapilsin yanında gelen için diye bir gorusme yapmamış. Ve bu konferansa katılımlar 2 ay öncesinden belirlendi yanı odalar herşey ayarlanmış ve çok fazla katılım olduğu için de uygun odaları yok eşimin odası tek kisilik ve ellerinde çift kişilik iki oda kalmış ve onun içinde indirim yapmak onlar açısından pek mantıklı değil sanırım.

Organizasyon şirketini arayıp sorsanız?
Daha önce de mesaj yazdım bu konuya. Ben şu anda toplantı için oteldeyim. Tek geldim ve "tek kişilik" oda ayrıldı bana.
Ama odada 2 kişilik yatak, 2 bornoz, 2 terlik, 2 kişilik havlu, 2 fincan vs var.

Sonuçta oda bulmak zor ama odaya yatak koymak oteller için zor bir şey değil.

Eşiyle gelen kişiden fark aldılar az önce biz giriş yaparken. Annesiyle gelen var.

Bu konferans geniş çaplı olduğu için katılım çok fazla bütün Türkiye ve avrupadan katılımcılar gelecek ve simdiye kadar da cok nadir katilimcilar misafir getirmis. o yüzden yanında gelecek misafir için ayrıca bir girişimde bulunulmamış hatta su an otelin o tarih için sadece iki odası kalmıştı o da bir hafta öncesinde su an ne durumda bilmiyoruz.

4-5 bine neler yapılır ben olsam gitmem kendime bişeyler alırdım ,nasıl olsa iş için gidiyor

Evet aynen söylediğiniz gibi bi tanım gitme diyor ve bir suru sebep uretiyor bir yanımda gitmezsem pişman olur muyum diyor. Buraya yazmanın nedeni şimdiye kadar bu tarz konferanslara eşi aracılığıyla ya da kendisi giden kişilerin deneyimleri. Tamam durumumuz var ama gittigimde umduğunu bulamazsam ve eşimin yakalayacağı fırsatlara engel olursam uzulurum ve verdiğim paraya acirim. Eşim bu organizasyonu tatil gibi düşünüyor arkadaşları hep bu şekilde yönlendirmis onu ama ben isin akademik yönünü de dusundugumden bi tatil gibi hayal kuramiyorum ne yazıkki. Gerçekten böyle organizasyonları tatile mi donusturuyor katılanlar onu merak ediyorum

Himm farklı bir bakış açısı bu konuyu dusunucem Bu arada eeşim bana bozuldu ben de gider arkadaşlarımla bol bol eğlenirim diyor. Ben de eğlen sen mutlu olursan ben de mutlu olurum dedim. Sonra tekrar yelkenleri suya indirdi ne kadar dusuncelisin demeye basladi.
4-5 bine neler yapılır ben olsam gitmem kendime bişeyler alırdım ,nasıl olsa iş için gidiyor

Siz başka odada mı kalacaksınız ki?

Git tabi ki

Iyi de benim bildigim odaya yatak ekleniyor ve ek ucret aliniyo.. o sekilde sende katilabilirsin.
Yani luks otel diyosun. Bende kardesim icin ekleticektim mumkun yani. Onu sordunmu sayfalari okumadim.

sadece konuyu gereksız buldum. ve buna yorum yaptım boşu boşuna forumu doldurmayın dıye. neyı kımı kıskanıcam anlamadım ? konuyu zaman kaybı olarak gordugum herkesı elestırıyorum. sadece bu kışı degıl.

Okuyup yorum yazarak daha fazla zaman kaybetmeyin bence.

Butcenizi cok sarsmayacaksa gidin derim.ne guzel sizi yaninda gormek isteyen dusunceli bir kocaniz var.o işiyle ilgiliyken sizde masaj yaptirin.spor salonuna gidin yürüyüş yapin.oteli keşfedin. Birlikte daha verimli vakit geciritsiniz böylece. Iyi tatiller simdiden

Sormadan edemeyecegim esinizin meslegi nedir ? Akademisyen diye dusundum ben direk olarak, ve bende akademisyenim ve bu tarz toplantilara eslerle birlikte gelmek cok yapilan birsey. Ve genelde organizasyon sirketi tarafindan degilde universite yada arastirma enstitusu tarafindan yapilirorganize edilir. Bahsettigim es/yada eslik eden kisi indirimide arti ogrenci katilimci indirimi dunyanin her yerinde her turlu kongrede kongre duzenleme komitesi tarafindan belirlenir. Bunca yildir onlarca konferansa katildim ogrenci ve eslik eden kisi indirimi olmadigi ilk defa duyuyorum. Bir akademik kongrenin tarihini son basvurusunu katilim ucretini genelde 1 yil cok nadiren 6 ay once duyuru yaparlar. Tabi bahsettiginiz ozel bir sirket toplantisi ise farkliliklar olabilir. Sizin is karismis son dakkaya kaldigi icin bence.

Kusura bakmayin esim bu sayfayi takip ettigimi biliyor o yuzden cok acik yazamiyorum. Eşim akademisyen değil. Cerrahi alanda. Bu organizasyonu dernek düzenliyor ancak işin maddi kısmıyla sponsor firma ilgileniyor. Biraz lüks bir yer tercih edilmiş işin içinde reklam da olduğu için bir de çok geniş çaplı bir organizasyon O yüzden katilim cok fazla olmus. Sponsorun bu işten çok büyük kazançları olacak çünkü. O yüzden katılımcı misafiri icin çok fazla birşey dusunulememis katılımcılar zaten oteli doldurmus.

3 gece kalınacak. Benim 9 aylık bir bebeğim var o olmasa kendi basıma birşeyler yapabilirim ama onunla zor. Karşılama durumumuz var ama yazık değil mi o paraya diye düşünmüyor değilim.
4 5mılyar 3 gun için hangi otelmiş merak ettim ben turızm mezunuyum bayram tatılını 10 gun antalyada gecırdık 8 gunu 5 yıldızlı oteldeydı ve kişi başı 138 tl di herşey dahıl ha lüks otel olarak 3 otel var orda onlarda gunluğune 100 Euro ıstedı hanfendi biz tercih etmedik.MADRAN PALACE var antalyada o bile bu fıyatlardaydı sizin otel mars ta mı acaba

ayrıca şimdi ölü sezon turızmde fıyatlar duşuk yani iş adamlarının kullandığı crown bılmemne oteli bile 100 Euro ıstedi . biz 2 kişi çocuk free idi 1800 civarı odedık herşey dahıl 5 yıldız konyaaltının en lüks otellerınden bırıne 7 gece 8 gun için

evet doğru yazmışsınız hanfendi mesleklere göre indırımler vardır extra 5 yıldız otellerde biri aynı oda da 50 Euro öder dıgerı 100 Euro anlaşmaya bağlı

Eşiniz hangi otele gidecek fiyatta belki yardım cı olabilirim. Antalyada hiç bir otelde 1 haftada 4-5bin tl ödemezsiniz bana mantıksız geldi.

Uçak bileti git gel 300 tl
Transfer 2 yön 200 tl
Otel fiyatı: 200tl *7 gun = 1400 tl

2.000 tl tutar maksimum. Aklınız da olsun. Otelde Tek kalınan odaya 'single' denir ve oda ücreti 1,5 kat olarak alınır. 2 kişi farkı az alınır yada aynı otelde en ucuz oda tipinde reervasyon yaparsınız. odayı kullanmaz eşinizin yanında yatarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…