Cm bn empati kurdum :) bnmde 9 aylik bi bebegim var ve senin yerinde olsam odadan yemek harici cikmiyacagimi bilsemse giderdim..gece esimle birlikte uyumak dehisik hava solumak hazir yemek cay kahve daha ne olsun :) hemde maddi acidan sorun yok kesinliklikle giderdim..bebegim artik buyudu illaki yapaxak birşeyler bulunur kesinlikle gitt :)Kusura bakmayin esim bu sayfayi takip ettigimi biliyor o yuzden cok acik yazamiyorum. Eşim akademisyen değil. Cerrahi alanda. Bu organizasyonu dernek düzenliyor ancak işin maddi kısmıyla sponsor firma ilgileniyor. Biraz lüks bir yer tercih edilmiş işin içinde reklam da olduğu için bir de çok geniş çaplı bir organizasyon O yüzden katilim cok fazla olmus. Sponsorun bu işten çok büyük kazançları olacak çünkü. O yüzden katılımcı misafiri icin çok fazla birşey dusunulememis katılımcılar zaten oteli doldurmus.
3 gunmuş bir de daha da ucuzEşiniz hangi otele gidecek fiyatta belki yardım cı olabilirim. Antalyada hiç bir otelde 1 haftada 4-5bin tl ödemezsiniz bana mantıksız geldi.
Uçak bileti git gel 300 tl
Transfer 2 yön 200 tl
Otel fiyatı: 200tl *7 gun = 1400 tl
2.000 tl tutar maksimum. Aklınız da olsun. Otelde Tek kalınan odaya 'single' denir ve oda ücreti 1,5 kat olarak alınır. 2 kişi farkı az alınır yada aynı otelde en ucuz oda tipinde reervasyon yaparsınız. odayı kullanmaz eşinizin yanında yatarsınız
sea lıfe da kaldım ben 138 tl ye yeterince lükstü yani 4 5 bıne bir ay kalınır antalyadaAntalya'da yaşayan biri olarak ;
Git gel (uçak) 400 desek ,
En lüks Otel odası 400 tl ..
1 milyar tutar ..
Ben olsam giderim. .
Gidip gitmemek sizin kararınız ..
4 5mılyar 3 gun için hangi otelmiş merak ettim ben turızm mezunuyum bayram tatılını 10 gun antalyada gecırdık 8 gunu 5 yıldızlı oteldeydı ve kişi başı 138 tl di herşey dahıl ha lüks otel olarak 3 otel var orda onlarda gunluğune 100 Euro ıstedı hanfendi biz tercih etmedik.MADRAN PALACE var antalyada o bile bu fıyatlardaydı sizin otel mars ta mı acaba
hayır önceden satın almadık 2 gun mısafırhanede kaldık orada rahat edemedik esımle netten satın aldık 10 dakıkada oteli crown plaza kalıtesındekı vıp oteller 100 Euro ıstedı ama ındırım yapacaklardı işimiz dolayısıyla herşey dahıl olmadığı için tercıh etmedikSiz böyle deyince şüphelendim ve turizm sitelerine baktım bbahsettiğim otel diğerlerine gore pahaliymis evet ama bu otelden daha pahalı oteller de varmış. Siz daha önceden mi rezervasyon yaptirmistiniz. Eğer boyleyse fiyatlar yazın bu parayla esimle daha uygun bir tatil yapabiliriz antalyada diye düşünüyorum hem de daha uzun ve havalar sicakken :)
ınternnetten tatıl sıtelerınden satın alın onlar toptan kapatıyor bazı odaları yüzde 25 en az daha uygundur fıyatlarıhayır önceden satın almadık 2 gun mısafırhanede kaldık orada rahat edemedik esımle netten satın aldık 10 dakıkada oteli crown plaza kalıtesındekı vıp oteller 100 Euro ıstedı ama ındırım yapacaklardı işimiz dolayısıyla herşey dahıl olmadığı için tercıh etmedik
hayır önceden satın almadık 2 gun mısafırhanede kaldık orada rahat edemedik esımle netten satın aldık 10 dakıkada oteli crown plaza kalıtesındekı vıp oteller 100 Euro ıstedı ama ındırım yapacaklardı işimiz dolayısıyla herşey dahıl olmadığı için tercıh etmedik
Ne kadar şanslısınız Allah bozmasın. Hep Yakınında olmanızı isteyen bir eş. Maşallah
Anladım. O tarihlerde crown plaza 600 lira diyor ama benim bahsettiğim otel için 4000 kusur yazıyor. Yanı bu fiyatı oteli arayip bizzat gorustugumuzde de söylemişlerdi. Bu rakamlar dediğiniz gibi çok uçuk ve ben de o kadar parayı gerçekten değip degmeyecegine bilmediğim birşeye vermek istemiyorum bir de tabi daha once saydigim diger nedenler de var şimdilik eşim ısrar etmeyi bıraktı bakalım..
Şimdilik siz konuyu rafa kaldırdınız ama benim kafama takıldı, uyuyamam bu gece
Bu fiyatı size zaten ücreti ödenecek olan eşinizle aynı odada kalmak için fark olarak mı söylediler? Otel tarafından?
rakamlar çok uçuk o fıyatlara sakın satın almayın gitmeyin daha iyi dedığım gibi netten tatil alın kışın yada turızm acentesinden erken rezervasyon yaz için doya doya tatil yapın o paralara uzun süre.bebeğinizi güle güle buyutun bu arada iyi geceler dilerimAnladım. O tarihlerde crown plaza 600 lira diyor ama benim bahsettiğim otel için 4000 kusur yazıyor. Yanı bu fiyatı oteli arayip bizzat gorustugumuzde de söylemişlerdi. Bu rakamlar dediğiniz gibi çok uçuk ve ben de o kadar parayı gerçekten değip degmeyecegine bilmediğim birşeye vermek istemiyorum bir de tabi daha once saydigim diger nedenler de var şimdilik eşim ısrar etmeyi bıraktı bakalım..
ne uçuk fıyat degıl mi mesleğim olduğu için benim de ilgimi çekti konuHayır bize başka oda acilacakmis. Ve oda parası aliniyormus sanırım eşim katılımcı olduğu için bu indirim yapılmış hali. Daha önce bu tarz bir organizasyona katılmadığımiz için çok bilgim yok. Sadece durumumuzu açıkladık ve bize bu fiyat söylendi. Eşim organizasyonu yapan firmayı aradı onlar da katılım fazla belki odaniza ikinci bir kişi alınmış olabilir o yüzden size başka oda açılacaktır dediler.
rakamlar çok uçuk o fıyatlara sakın satın almayın gitmeyin daha iyi dedığım gibi netten tatil alın kışın yada turızm acentesinden erken rezervasyon yaz için doya doya tatil yapın o paralara uzun süre.bebeğinizi güle güle buyutun bu arada iyi geceler dilerim
sea lıfe da kaldım ben 138 tl ye yeterince lükstü yani 4 5 bıne bir ay kalınır antalyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?