Eşimle Günlerdir Süren Tartışmamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bi bitmediniz ne alaka çocuğa bakamama.
kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler demekki siz öylesiniz

Yaw şu çocuğa bakamayacaksanız yapmayın
Herkes çocuk bakacak tahammüle ve sabra sahip değildir
Çocuğun sorumluluğuyla başa çıkamayınca ona buna saldırıyorsunuz

Yaw şu çocuğa bakamayacaksanız yapmayın
Herkes çocuk bakacak tahammüle ve sabra sahip değildir
Çocuğun sorumluluğuyla başa çıkamayınca ona buna saldırıyorsunuz
Ya bi bitmediniz ne alaka çocuğa bakamama.
kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler demekki siz öylesiniz

Evet tek bakıyorum mecburen teşekkür ederim yorumun için anlaşılmak ne güzel

Evet tek bakıyorum mecburen teşekkür ederim yorumun için anlaşılmak ne güzel
Ay herkes tek bakıyor... üstelik günde 9-10 saat dışarıda çalışıp, eve gelip iki çocuğa bakıp uykusuz yeniden işe gidiyor millet. Kimseye de saldırıp küfür etmiyor.... Siz iyi değilsiniz. Bu kadar boş bir sebepten durup dururken koskoca adama saldıran insan, sinirli zamanlarında kimbilir o küçücük bebeğe neler yapıyordur? Umarım tedavi olursunuz.

Son düzenleme:
Ya adam cüzdanında 10 TL var, sana para vermiyorum dememiş ki...
500 TL harçlık verip, 10 TL yi de üstüne eklersin demiş. Ne var bunda? Kocanızdan para almak zorunuza gidiyorsa ve en ufak lafına alınıyorsanız gidin sizde çalışın, bebeğinize de bakıcı tutarsınız.
Hayatı bu kadar zorlaştırmaya gerek yok.
Ne adamlar var ya eşine bırak 500 TL yi 5 TL bile vermiyor. Adam hem para vermiş, hem küfür işitmiş, hem de dayak yemiş resmen şaka gibi!

Adam saçınıda mı kestirmesin? Ne var yani 1 saatlik gidip gelse, kavga edeceğinize deseydiniz ki benim gözüm ağrıyor çokta uykum var. Başka zaman gitsen, biraz bebeğe baksan olur mu?
Yani bu kadar soruna ne gerek var, yazık adama...
Anlıyorum siz de bunalmışsınız ama böyle herşey daha kötüye gidiyor. Önce üslubunuzu, davranışlarınızı değiştirin. Emin olun eşinizin gözünde daha kıymetli olursunuz.

Bence sizin bir tatile ihtiyacınız var. Pandemi gebeliği doğumu yenidoğan sürecinizi çok daha zora sokan bir durum. Yaklasik 1,5 yildir kapali kalmak dogum stresi gebeligin zorluklari simdi ise birbasiniza bebek bakmak sizi yipratmis. Esinizi arayin ozur dileyin soz verip kufur dayak kavga mevzularini kapatin. Hersey dahil konseptte zor olsa da tatil yapmayi deneyin. Evet yine zor gelicek bebekle hicbisey yapmiyorum diye dusunuceksiniz ama tatilin sonunda bu fevri halleriniz gecicek.

Migrenin var heralde gözün bu kadar döndüğüne göre? Üzüldüm haline. Insan bazen cok yipranio ve anlatmadan anlaşılmak istiyor. Bazen hakikaten etrafimda niye ben söylemeden anlayacak insanlar yok diye sinirlenio. Ama cocuga ben bakayim diye işten çıkmışsın eşin bunun farkindadir zaten on tlnin nesini konu etsin verecegi parayi on tl eksik vermedi heralde dimi? :) bence sacmalamis orda akli sıra ise yarar bisey söyleyecek. Agzini yorduguna degmez. Sen haklısın. Ama cocugun var artik daha sakin olmalisin. Ben universiteye kadar annesiyle babasinin birbirine pata kute girdigi ortamda büyüdüm hic iyi olmuyor soyleyim. Genelde de babam cok sakin dururken annem gelir pat diye vurur karşılık alana kadar da uzatirdi. Bana kalirsa en basta cocugun icin sakin olmayi ogrenceksin illa ki cocuk yoracak insani buyudukce bile senin isin bitmeyecek derdi de büyüyecek cunku bu noktada bi kabullenis yasaman gerekio adapte olamamışsın sanki. Sen bi nörolojiye falan git istersen belki kan değerlerin de düşmüştür ondan iyice afallamissindir. Doktora gidicem iyi degilim cocuga bakar misin de. Bi git gel o ara babasi baksin hem sen kafa dinle hem biraz merak etsin seni.

Küfür söylediğinizi görünce okumadım bile , aşırı sert bir kisiliksiniz belli .
Küfür erkeklere dahi yakışı kalmazken bir kadının dilinde olması daha kötü .

Çok haklısınsöykediklerinde özür diledim barıştık dediğin gibi gidecem doktora da çok doğru tespitlerin çok teşekkür ederim

Hı hı çok haklısın tabi neler yapıyordur boş boş konuşmayın ya benim çocuğuma nasıl baktığım hakkında sen yorum yapabilecek statüde değilsin. Buraya konu açtım da ağzınıza geleni söyleyemezsiniz eğer siz haklı olsaydınız bir sürü mantıklı açıklama yapıp beni anlamaya çalışan öneri veren arkadaşım olmazdı burada. Artık bi düşünerek yazın ama

Konunuza ara sıra baktım ama yorum yapmadım şimdiye dek, buna yapacağım.

Şiddete meyilli insanın çocuğu eninde sonunda o şiddetten nasibini alır. Şimdi bebek diye kıyamazsınız belki ama ilerde kendinize hakim olamama ihtimaliniz çok yüksek. Kocama karşı öfkeliyim, ona öfkeliyim, buna öfkeliyim ama çocuğuma asla yapmam diye bir şey yok. Eninde sonunda öfkeniz çocuğunuza da yönelecek. Hadi hiç çocuğa yönelmedi diyelim milyonda bir ihtimal, sizin eşinizle kavgalarınızdan, gerginliğinizden etkilenecek. O yüzden yara almaması için en kısa sürede öfke probleminizi çözmelisiniz.

Ben tek başıma 2 çocuk büyüttüm hiç kimsesi olmayan ne yapsın

Herkes strese girince kocasına veya gücü yetenemi saldırsın

Bir iki kişi haklısınız yazınca gene egoistçe düşünmeye başlamışsınız o iş yerinde siz de ev de yoruluyorsunuz karşılıklı anlayışlı olmazsanız bu adam sizden soğur bıkar

Tabikide size yardımcı olacak ama berbere niye gidiyorsun diye saldırmak takdir edersiniz ki normal değil

Eşin iş yerinde mutsuz olsa gelip eve senden çıkarsa sana vursa küfür etse ne yapardın kadına şiddet diye yıkardın ortalıgı ama şiddetin cinsiyeti yok

Özür dileyın her sinir bastıgında cam acın nefes alın sayı sayın veya psikologa gidin ama haklı Değilsiniz

Gidin dövün dememizimi istiyorsunuz ben anlamıyorum ya burda kı herkes duruma objektif olarak yaklaşıyor siz ise ben haklıyım beni savununki vicdan azabından ve haksızlık duygusundan çıkım diye

O bebegını böyle her şeye kavga çıkaran bir bir ortamda büyütmek istersen devam et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…