Yaw şu çocuğa bakamayacaksanız yapmayın
Herkes çocuk bakacak tahammüle ve sabra sahip değildir
Çocuğun sorumluluğuyla başa çıkamayınca ona buna saldırıyorsunuz
Ya bi bitmediniz ne alaka çocuğa bakamama.Yaw şu çocuğa bakamayacaksanız yapmayın
Herkes çocuk bakacak tahammüle ve sabra sahip değildir
Çocuğun sorumluluğuyla başa çıkamayınca ona buna saldırıyorsunuz
Evet tek bakıyorum mecburen teşekkür ederim yorumun için anlaşılmak ne güzelCocuga tekmi bakıyorsun sanirim biraz bunalmissin. cocugu arada bi iki saat verecegin anne kaynana vs varsa ona birak evinde dinlen yada bebekle gezin .
biraz ev isi cocuk issizlik ustunuze çökmüş her ne kadar kendim ciktim baktim desenizde bi rahat sıkalaniz vardir o bozuldu hele para sıkıntısı bin beter strestir.cocuga yansitmayin ilerisi daha kötü olur
Çok haklısınız. Keşke işi birakmasaydiniz da bebeğiniz şimdiden 10 TL için sınır krizleri gecirdiginizi gormeseydi.10 tl ye 2 ekmek bile alınmıyor bu ekonomide
Ay herkes tek bakıyor... üstelik günde 9-10 saat dışarıda çalışıp, eve gelip iki çocuğa bakıp uykusuz yeniden işe gidiyor millet. Kimseye de saldırıp küfür etmiyor.... Siz iyi değilsiniz. Bu kadar boş bir sebepten durup dururken koskoca adama saldıran insan, sinirli zamanlarında kimbilir o küçücük bebeğe neler yapıyordur? Umarım tedavi olursunuz.Evet tek bakıyorum mecburen teşekkür ederim yorumun için anlaşılmak ne güzel
Küfür söylediğinizi görünce okumadım bile , aşırı sert bir kisiliksiniz belli .Merhabalar herkese direk konuya dalmak istiyorum cumartesi gününden beri eşimle küçük sebeblerden tartışıp büyütüp tabir caizse birbirimizi yiyoruz. Berbere randevu almış daha önceden söylemişti aldığını ben de tamam demiştim, fakat o gün geldiğinde benim ciddi derecede günlerdir süren bir göz ağrım vardı ve o gün çok arttı küçük bebeğim var ve bebeği olanlar bilir dinlenmek için fırsat kolluyoruz.ben bir de .ben gitmeyeceğini düşünürken bi Anda mutfağa gelip berber 5. 30 yerine 5 de gel diyor dedi, bunu duyar duymaz kan beynime sıçradı ben bu haldeyken nasıl berbere gitmeyi düşünürsün dedim ve tartışma oradan başladı ve büyüdü normalde asla küfür eden biri değilim ama son 2 tartışmada ağzımdan küfür çıkıyor küfür ettiğim için de haklıyken haksız duruma düşüyorum. Neyse tam konuşup anlaştık derken dün de gece maaşını almış hesap yapıyorduk sana da para vereyim dedi (ben işi bıraktım çocuğumu kendim büyütmek istediğim için) neyse benim cüzdanımı açtı köşeye 10 tl koymuştum böyle böyle biriktiririm dedim kendimce babalar gününe kadar istediğim hediyeyi alacaktım onu gördü sana vereceğim paranın üstüne eklersin onu dedi nasıl yani dedim aşırı şaşırdım sen de kalacak zaten onu da ekle dedim dedi, ben de 10 tl ondan ne istiyorsun dedim haa bir de onu da cüzdanının diğer yerine koy diyor sanane dedim ben oraya koyduysam var bir sebebi ne karışıyorsun dedim ayrı gayrımız var diyor bununla onun ne alakası var benim senden ayrı bi 10 tl olamayacak mı ben çalışmıyprum diye bunu yapamazsın diyorum ben kendi kendime bağırıyorum adam kalkıp gidiyor geleceksin buraya dedim ben peşinden gittim koluna vurdum umursamaz davranıp bir de sürekli saçmalama deyince dinle beni, anla ben çalışmıyorum zoruma gidiyor diyorum ben öyle düşünmedim dedi yürüdü gitti ben vurdum diye küfür ettim diye yine ben suçlu oldum şimdi sabah kalktı işe gitti küstük konuşmuyoruz akşam da geç gelecem ben artık düşünecem yazmış ben de istersen hiç gelme dedim. Küçücük bebeğim var nasıl olacak nereye gidecez hiç bilmiyorumyardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Çok haklısınsöykediklerinde özür diledim barıştık dediğin gibi gidecem doktora da çok doğru tespitlerin çok teşekkür ederimMigrenin var heralde gözün bu kadar döndüğüne göre? Üzüldüm haline. Insan bazen cok yipranio ve anlatmadan anlaşılmak istiyor. Bazen hakikaten etrafimda niye ben söylemeden anlayacak insanlar yok diye sinirlenio. Ama cocuga ben bakayim diye işten çıkmışsın eşin bunun farkindadir zaten on tlnin nesini konu etsin verecegi parayi on tl eksik vermedi heralde dimi? :) bence sacmalamis orda akli sıra ise yarar bisey söyleyecek. Agzini yorduguna degmez. Sen haklısın. Ama cocugun var artik daha sakin olmalisin. Ben universiteye kadar annesiyle babasinin birbirine pata kute girdigi ortamda büyüdüm hic iyi olmuyor soyleyim. Genelde de babam cok sakin dururken annem gelir pat diye vurur karşılık alana kadar da uzatirdi. Bana kalirsa en basta cocugun icin sakin olmayi ogrenceksin illa ki cocuk yoracak insani buyudukce bile senin isin bitmeyecek derdi de büyüyecek cunku bu noktada bi kabullenis yasaman gerekio adapte olamamışsın sanki. Sen bi nörolojiye falan git istersen belki kan değerlerin de düşmüştür ondan iyice afallamissindir. Doktora gidicem iyi degilim cocuga bakar misin de. Bi git gel o ara babasi baksin hem sen kafa dinle hem biraz merak etsin seni.
Hı hı çok haklısın tabi neler yapıyordur boş boş konuşmayın ya benim çocuğuma nasıl baktığım hakkında sen yorum yapabilecek statüde değilsin. Buraya konu açtım da ağzınıza geleni söyleyemezsiniz eğer siz haklı olsaydınız bir sürü mantıklı açıklama yapıp beni anlamaya çalışan öneri veren arkadaşım olmazdı burada. Artık bi düşünerek yazın amaAy herkes tek bakıyor... üstelik günde 9-10 saat dışarıda çalışıp, eve gelip iki çocuğa bakıp uykusuz yeniden işe gidiyor millet. Kimseye de saldırıp küfür etmiyor.... Siz iyi değilsiniz. Bu kadar boş bir sebepten durup dururken koskoca adama saldıran insan, sinirli zamanlarında kimbilir o küçücük bebeğe neler yapıyordur? Umarım tedavi olursunuz.
Konunuza ara sıra baktım ama yorum yapmadım şimdiye dek, buna yapacağım.Hı hı çok haklısın tabi neler yapıyordur boş boş konuşmayın ya benim çocuğuma nasıl baktığım hakkında sen yorum yapabilecek statüde değilsin. Buraya konu açtım da ağzınıza geleni söyleyemezsiniz eğer siz haklı olsaydınız bir sürü mantıklı açıklama yapıp beni anlamaya çalışan öneri veren arkadaşım olmazdı burada. Artık bi düşünerek yazın ama
Adamı kendinden soğutmayı başarmışsın
Ben tek başıma 2 çocuk büyüttüm hiç kimsesi olmayan ne yapsınAnnem diğer bi arkadaşa az önce yazmıştım gördünüz mü bilmiyorum da aynı mahallede olmamıza rağmen gelmez gelmiyor yani geldiğinde ben bi banyo yapsam bi 1 saat uyusam dediğime bile alınıyor kardeşimden rica edecem çalışıyor da boş bi zamanında. Aynen eşimden başka saracak kimse bulamadım bulamıyorum da
Adam berbere gidecekmiş, gezmeye tozmaya değil. Bir de kalkmış, haklıyken haksız duruma düşüyorum diyor, pes!
Gidin dövün dememizimi istiyorsunuz ben anlamıyorum ya burda kı herkes duruma objektif olarak yaklaşıyor siz ise ben haklıyım beni savununki vicdan azabından ve haksızlık duygusundan çıkım diyeBen kavga çıkarmak için Felan uğraşmadım böyle bi şeyi hiç bi zaman yapmadım yapmam da. Tam da sanane denilecek bir şey o kadar paranın içinde ayırdığım 10 tl yi görüp laf etmesi normal benim sanane demem mi garip. Düşünmeden yorum yapmayın. Aynı şey sizin başınıza gelse ne yapardınız acaba 10 tl ye 2 ekmek bile alınmıyor bu ekonomide
Şaka gibisiniz gerçekten hala şu emojiler falan tedavi olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?