Esimle hala konusmuyorum

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.241
7.030
398
Özür diledi unuttuğunu sonra tepkiler aklına gelip güldügünü ne yapacağını bilmedigini söyledi mevzu da bilmeyenler icin kisaca bahsedeyim bozuk diye uyardiklari asansöre beni dedesini yenge ve kuzenlerini bindirmesiydi.Sonradan onu nasil linc edecegimiz aklina gelmis siniri bozulmus gülmüs falan.Babaannesi vefat ettiginde de gülmüstü onu soyluyor bazen böyle oluyorum diye o an ne yapacağını bilememiş bazi anlarda gülme gelirmiş ona vs vs. E o zaman ben sinirden deli olurken neden öylece oturdu ? Bu sabah bana beğendigim bir baget yüzük kızıma akülü araba almıs kahvalti hazırlamıs sevgiliyken kaybettigimiz fotograflar vardi onlari bulmus albüme koymuş cağırdı biraz sinirinin gecmesini bekledim dedi sadece bos bos suratina bakmakla yetindim suratina firlatmak geldi de cocuk vardi yanımda.Hala cok öfkeli ve kirginim güvenimi zedeledi icimden konusmak gelmiyor hediye aldi diye boynuna sarilmami bekledi galiba ama ben iki hediyeye tav olacak degilim.Yüzünü göresim gelmiyor millet aldatıliyor da unutuyor demeyin bu da güven zedelemenin baska bir biçimi.. Eşimle baska bir sorunumuz yok ufak tefek herkes kadar sorun yasasak da iyi geciniyoruz. Bu kavgadan önce baya uzun zamandır kavga etmiyorduk kafam salak gibi 2 haftadir evin icinde yabanci gibiyiz.Buraya sardim arkadaslara sardim aileme gidiyorum kizimla dolasiyoruz oyun oynuyoruz ama yok yani kendime bile itiraf edemesem de müthis bir bosluk var sırf bu bosluk dolsun diye affedeyim mi yani ? Yediremiyorum kendime.Affetmek istemiyorum ama böyle de nasil olacak affetmeye bahane mi ariyorum ? Ayy aglamakli bi ruh halindeyim dertleselim mi biraz ?

millet aldatıliyor da unutuyor demeyin
Öncelikle bunu söyleyecek biri olduğuna inanmak istemiyorum.

Konunuza gelirsek, sizin konularınızı sıklıkla görüyorum asansör olayınızı da hatırlıyorum. Belli ki kırılmışsınız, kırgınlık kolay geçmez zaten zaman gerekir.

Aklıma geldikce kırgınlik tekrarlaniyor inanın cok zoruma gitti

Ben o asansör konusunu okuyunca içimden demiştim ki heh leylosun sonunda haklı olduğu bir konu. Haksız olduğu konuda bile her şeyi bu kadar abartan kadın bu olayda forumdakiler de kendisine hak verince gaza gelip adam önüne dünyaları serse barışmaz, süründürür de süründürür demiştim

ya tamam haklıydın da leylos napsın canını mı versin gitmiş yüzük bile almış ne istiyosun? O konuna da bu yüzden yorum yazmamıştım. Bazı üyeleri gazlamaya gelmiyor cidden.

Son düzenleme:
Ben de bir ara değer verdiğim birine kırılmıştım. Bir süre soğudum. Karşı taraf pişman olmuştu, adım attı. Zamanla yavaş yavaş normale döndüm. Unuttum gitti. Sizin de soğumanız geçebilir. Zamana bırakın. Bir daha böyle bir şaka yapmamayı öğreneceğini umuyorum.

Daha önceden yazılanlar sadece dikkatli olmanız yönündeydi ama böyle de küs kalmamalısınız. Babannesinin cenazesinde bile güldüğüne göre empati yapamayan her şeyi dalgaya vuran bir tip eşiniz belki de o yüzden pek umursamadı sizin asansörde kalmanızı. Bazı insanların stres yönetimi stresten kaçmak olabiliyor. Böyle bir ihtimal de olabilir yeni bilgilere dayanarak.

Kırılmış olabilirsiniz kötü de olsa en nihayetinde şaka bu kadar uzatmak saçma olmuş. Eşinizle kesin bir dille konuşun, hislerinizi ve çok kırıldığınızı anlatın tekrar yapmaz herhalde bu kadar şeyden sonra

Son yazdiginizdan şunu cikardim acaba hamile olabilirmisin

Demekki kriz anlarında verdiği tepki bu, babaannesinin cenazesinde bile böyleyse buda eşinizin olaya tepki verme şekli hoş veya değil herkesin farklı işte.Bukadar affedemiyorsaniz, ne yerde ne gökte olup boşluklara düşecek kadar, ayrılık yolunu düşüneceksiniz ozaman

Leylos, adam unuttuğunu söylemiş uzatma istersen.Diğer sorunlarını bilmem ama tek mevzu bu ise bunun için dönülmez akşamın ufkuna gelmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…