- 24 Aralık 2014
- 5.241
- 7.030
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Babaannesinin cenazesinde görmüstüm ilk 2011 den beri taniyorum aslinda esimi ama o an gulmesi cok kıricıydıEşinizin yapısı kriz anlarında gülmek mi gerçekten? İlk defa mı denk geldiniz bu duruma?
Tek mevzu bu evet ufak tefek sorunlar her evlilikte oldugu gibi oluyor illa kiLeylos, adam unuttuğunu söylemiş uzatma istersen.Diğer sorunlarını bilmem ama tek mevzu bu ise bunun için dönülmez akşamın ufkuna gelmeyin.
Bunun icin de boşanılmaz tabii insallah gececek sinirim ama orada hic unutmus gibi degildi asil kizdigim o asansorden indigimiz an sadece gülmekle yetinip aciklama yapmaması tamam gülersin ama anlatirsin da yani böyle böyle oldu diyeDemekki kriz anlarında verdiği tepki bu, babaannesinin cenazesinde bile böyleyse buda eşinizin olaya tepki verme şekli hoş veya değil herkesin farklı işte.Bukadar affedemiyorsaniz, ne yerde ne gökte olup boşluklara düşecek kadar, ayrılık yolunu düşüneceksiniz ozaman
Ay yok değilim öyle bir planım beklentim yokSon yazdiginizdan şunu cikardim acaba hamile olabilirmisin
Umarım ya ben unutmasina degil bak o an gülmesine de değil gülersin ama acıklama yaparsin dimi o o an cocugu aldi kucagına oturdu ona kızdım insan acıklama yapar ne bileyim bi tepki verirBen de bir ara değer verdiğim birine kırılmıştım. Bir süre soğudum. Karşı taraf pişman olmuştu, adım attı. Zamanla yavaş yavaş normale döndüm. Unuttum gitti. Sizin de soğumanız geçebilir. Zamana bırakın. Bir daha böyle bir şaka yapmamayı öğreneceğini umuyorum.
Yok kafami carparim bayılmayayımBi de bayıl istersen
Ahahah yaaBen o asansör konusunu okuyunca içimden demiştim ki heh leylosun sonunda haklı olduğu bir konu. Haksız olduğu konuda bile her şeyi bu kadar abartan kadın bu olayda forumdakiler de kendisine hak verince gaza gelip adam önüne dünyaları serse barışmaz, süründürür de süründürür demiştim
ya tamam haklıydın da leylos napsın canını mı versin gitmiş yüzük bile almış ne istiyosun? O konuna da bu yüzden yorum yazmamıştım. Bazı üyeleri gazlamaya gelmiyor cidden.
Bunun icin de boşanılmaz tabii insallah gececek sinirim ama orada hic unutmus gibi degildi asil kizdigim o asansorden indigimiz an sadece gülmekle yetinip aciklama yapmaması tamam gülersin ama anlatirsin da yani böyle böyle oldu
Açıklama konusunda haklısınız.Hani tamam güldün ettin farklı tarzda gösterdin tepkini ama iftar masasına gelince dersin ki en azından hayatım gerçekten unutmuşum o anın şokuyla güldüm felan,nasıl desem erkeklerin bu ince düşünmemelerimi, herşeye boşa almalarımı hoş değil ama böyle yontulmamış gibi kalıyorlar
Ayni şekilde bendede istemeden gülme olayı var oyuzden anlayabildim eşinizi. Çok kötü bisey ama elde degilÖzür diledi unuttuğunu sonra tepkiler aklına gelip güldügünü ne yapacağını bilmedigini söyledi mevzu da bilmeyenler icin kisaca bahsedeyim bozuk diye uyardiklari asansöre beni dedesini yenge ve kuzenlerini bindirmesiydi.Sonradan onu nasil linc edecegimiz aklina gelmis siniri bozulmus gülmüs falan.Babaannesi vefat ettiginde de gülmüstü onu soyluyor bazen böyle oluyorum diye o an ne yapacağını bilememiş bazi anlarda gülme gelirmiş ona vs vs. E o zaman ben sinirden deli olurken neden öylece oturdu ? Bu sabah bana beğendigim bir baget yüzük kızıma akülü araba almıs kahvalti hazırlamıs sevgiliyken kaybettigimiz fotograflar vardi onlari bulmus albüme koymuş cağırdı biraz sinirinin gecmesini bekledim dedi sadece bos bos suratina bakmakla yetindim suratina firlatmak geldi de cocuk vardi yanımda.Hala cok öfkeli ve kirginim güvenimi zedeledi icimden konusmak gelmiyor hediye aldi diye boynuna sarilmami bekledi galiba ama ben iki hediyeye tav olacak degilim.Yüzünü göresim gelmiyor millet aldatıliyor da unutuyor demeyin bu da güven zedelemenin baska bir biçimi.. Eşimle baska bir sorunumuz yok ufak tefek herkes kadar sorun yasasak da iyi geciniyoruz. Bu kavgadan önce baya uzun zamandır kavga etmiyorduk kafam salak gibi 2 haftadir evin icinde yabanci gibiyiz.Buraya sardim arkadaslara sardim aileme gidiyorum kizimla dolasiyoruz oyun oynuyoruz ama yok yani kendime bile itiraf edemesem de müthis bir bosluk var sırf bu bosluk dolsun diye affedeyim mi yani ? Yediremiyorum kendime.Affetmek istemiyorum ama böyle de nasil olacak affetmeye bahane mi ariyorum ? Ayy aglamakli bi ruh halindeyim dertleselim mi biraz ?
Nasıl değil? Asansör düşse velev ki bişey olsa? Bu bı güven sorunudur bariz Zaten korkuyomus kız.Ayy abartmasan mı artık tamam hoş bi şaka değil ama güven kaybettirecek kadarda abartılı değil yani
E boşasın o zaman?Yorumlara inanamıyorum gerçekten ya. Adam bile isteye bozuk asansöre bindirmis kızı. Siz haber izlemiyo musunuz? Allah esirgesin ama bu bi güven sorunudur yarın öbür günde ne yapmayacağı ne malum? Ben unuttuğunu zannetmiyorum. Kız nasil güvenip yatsın bilmiyorum cidden.
Boşasın o zaman napalım yaniYorumlara inanamıyorum gerçekten ya. Adam bile isteye bozuk asansöre bindirmis kızı. Siz haber izlemiyo musunuz? Allah esirgesin ama bu bi güven sorunudur yarın öbür günde ne yapmayacağı ne malum? Ben unuttuğunu zannetmiyorum. Kız nasil güvenip yatsın bilmiyorum cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?