Esimle hala konusmuyorum

Bunun icin de boşanılmaz tabii insallah gececek sinirim ama orada hic unutmus gibi degildi asil kizdigim o asansorden indigimiz an sadece gülmekle yetinip aciklama yapmaması tamam gülersin ama anlatirsin da yani böyle böyle oldu diye

Umarım ya ben unutmasina degil bak o an gülmesine de değil gülersin ama acıklama yaparsin dimi o o an cocugu aldi kucagına oturdu ona kızdım insan acıklama yapar ne bileyim bi tepki verir

Ahahah yaa konularimin çoğunda hakliydim yapmayın ama ya ben biraz fazla kinciyim ama sanırim esimle konusacağim aksam

Bunun icin de boşanılmaz tabii insallah gececek sinirim ama orada hic unutmus gibi degildi asil kizdigim o asansorden indigimiz an sadece gülmekle yetinip aciklama yapmaması tamam gülersin ama anlatirsin da yani böyle böyle oldu

O an kızmanı anlarım da fazla abartmıyor musun?yaptığı hoş değildi ama hatasını anlamış özür dilemiş hediye bile almış.çok fazla büyütülmemeli bence.

Ayni şekilde bendede istemeden gülme olayı var oyuzden anlayabildim eşinizi. Çok kötü bisey ama elde degil

Yorumlara inanamıyorum gerçekten ya. Adam bile isteye bozuk asansöre bindirmis kızı. Siz haber izlemiyo musunuz? Allah esirgesin ama bu bi güven sorunudur yarın öbür günde ne yapmayacağı ne malum? Ben unuttuğunu zannetmiyorum. Kız nasil güvenip yatsın bilmiyorum cidden.

E boşasın o zaman?

Boşasın o zaman napalım yani

E tamam boşanın madem bu yüzden. Böyle ömür mü geçer yahu? Daha kaç gün uzatmayı düşünürsünüz? Bıktıracaksınız adamı sonunda. Özür dilemiş barışmak yönünde adım atmış daha ne yapsın istiyorsunuz?

bu konuyu okuyalı baya oldu ya.. o zamandan bu yana konuşmuyor musunuz eşinizle gerçekten?
yani adam unutmuş, olabilir de insanız. o an asansör açılmayınca aklına gelmiş ve evdekiler "eşine söylemiştik" diyeceği için de o anlık kızmayın diye tepkisini böyle vermiştir. belli ki asansör açılıp kapanmada arızalı, asansör diye lambur lumbur aşağı düşecek değil illa. yani çok abartı değil mi affedememek filan. ben de kızardım ama açıklama yapılınca da devam ederdim hayatıma.

Ya hu sen niye kırılıyorsun dedesi kırılsın. Hedef onun mirasıydı.
Kız napıyon okuyup ciddiye alıp Bi de boşanacaksın bu gidişle. Tamam unuttum demiş işte. Bu kadar küs kalmak çocuk için de iyi değil kötü örnek oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…