• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle her gün tartışıyoruz

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yok :( hanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eşinize karşı olan güvensizliğinizi ona da yansıtıyorsunuz sanırım sürekli bunu yapınca da onda nasıl olsa hep aynısı olacak diye kendini soyutlamış olabilir. Ve sürekli romantik konuşmalar sürekli evliliğiniz aşk hakkında sohbetler beklemeyin eşinizden erkekler öyle değiller

Adam sana iş yerinde olanları anlatıyor ne güzel işte...
Sende bugün neler yaptın onları anlat...

Eşimle sıradan günlük sohbetler yapmayı seviyorum hatta iş yerindeki komik olayları yemek yerken anlatıyor çok gülüyoruz eğlenceli bi yemek ortamı oluyor...

Adam sürekli seninle ilgili ne konuşabilir ki :deli:

Eşinize karşı olan güvensizliğinizi ona da yansıtıyorsunuz sanırım sürekli bunu yapınca da onda nasıl olsa hep aynısı olacak diye kendini soyutlamış olabilir. Ve sürekli romantik konuşmalar sürekli evliliğiniz aşk hakkında sohbetler beklemeyin eşinizden erkekler öyle değiller

Beni bazen gün içinde aramadığı vakitler oluyor..o günün akşamında, beni sevmiyosun hiç merak etmiyosun diye soruyorum..ve tartışıyoruz..ama ilk başlarda hep arar üzerime titrerdi..o potansiyel varsa eğer, neden şimdi değişti

Eşinin bi yanlışı olmamasına rağmen güvenmiyorsun... sizde özgüven eksiliği olabilir...

Adam sana iş yerinde olanları anlatıyor ne güzel işte...
Sende bugün neler yaptın onları anlat...

Eşimle sıradan günlük sohbetler yapmayı seviyorum hatta iş yerindeki komik olayları yemek yerken anlatıyor çok gülüyoruz eğlenceli bi yemek ortamı oluyor...

Adam sürekli seninle ilgili ne konuşabilir ki :deli:

Eşiniz sizi gün içinde arıyor mu? Biz whatsptan msjlaşıyoruz ergen gibi..bi sesimi duysun mesela arasın nasılsın desin

Bazen gerçekten beklentilerin dozunu aşıyoruz.Kuzum adam sana ne anlatsın?İşten gelmiş,gününü paylaşıyor işte ne güzel.

Ne sen kimseyi hayatının merkezi yap,ne de kimsenin seni hayatının merkezi yapmasına izin ver.

Paylaşım var,sevgi gösteriyor,ilgi gösteriyor.Daha ne?Neden eften püften sebeplerle huzurunu bozuyorsun?Bir dağıtırsan bir daha zor olur toparlanması.Ona göre iki düşün bir yap canım.

Adamcagiz gunluk yasadigi seyleri sizinle paylassmak istemis .. dinleseydiniz ve sonra zaten konu konuyu acardi birden yattiginiz yerden kalkip senin hayatin is olmus diyip fevri davranmaniz hata.. Ayrica guvenmediginiz adama neden ayni yastiga bas koymka icin soz verdiniz?

Adam napsin her şeyi anlatıyor işte hiçte bahsetmese sizi onemsemedigini hiç bir şeyi anlatmadigini düşünürsünüz durduk yere sorun çıkarmayın bence siz olsanız size katlanırmiydiniz :KK14:

Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yok :KK43: hanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Siz de çalıyorsunuz siz eşiniz için memurluğu bırakır mısınız zannetmiyorum bırakmazsınız,eşiniz yaşadığı bir olayı anlatmış sizinle sohbet etmiş,siz de bir sohbet konusu bulabilirsiniz mesela o an maç izliyor muşsunuz onun hakkında konuşabilirdiniz,eşinize de güvenin derim eğer bir açığı yoksa sürekli didiklemeyin sonra çok kafaya takmantan siz de hasta olursunuz karşı tarafta bunalır.

:stop: kendinize yeni hobby bulun. önce kendinize önem verin.

İyi de adam sen onun kucağında iken sohbet etmiş seninle

Çekil maç izliyorum dememiş

Sohbet konusunu beğendiremiyor galiba size

Günlük sohbet işe ilişkin okur zaten

7 yaşındaki oğlum bugün işte ne yaptınız diye soruyor mesela kendi de okulda olanları anlatıyor

Bu durumun psikolojiye iyi geldiği insanların anlatıp rahatladığı hatta sevdikleri ile paylaşıp destek alınca daha verimli yaşadığı belirlenmiş

Siz sohbet diye aşkitoooom canııııım demesini falan mı bekliyorsunuz ki

Eşiniz sizi gün içinde arıyor mu? Biz whatsptan msjlaşıyoruz ergen gibi..bi sesimi duysun mesela arasın nasılsın desin

Soru bana değil ama ben de cevap vereyim aramıyor

Ben de onu aramam

Karşılıklı işimiz yoksa yani bir şey konuşmamız gerekmiyorsa aramayız

Geçen bir konuya da yazdım iş saatinde iş yapılır diye iş esnasında sizi aramaması sevmediği anlamına gelmez

Örneğin ben çocuğumu gün içinde hiç aramıyorum sabah 8.30 da bırakıp akşam 5 te alıyorum şimdi ben çocuğunu sevmiyor muyum

Azıcık rahat olun çok kasmayin birbirinize tasma takicaksiniz utanmasaniz yada çip takın nered ne yapıyor görebilirsiniz böylelikle

Evlilik aşkı paylaşmaktır
O başta olur aşk olur,güzel olur.
Sonra hayatı paylaşmaktır,işyeridir,oradaki sorunlardır,onları da paylaşmaktır,
Ama dediğiniz şeyde haklısınız,çalışan herkesin hayatı iş.
Ben çalışırken benim hayatım da işti.
İyi ki eşim bana böyle abartılı duygusal bir tavır göstermemiş buz gibi soğurdum o ne ya.
Kendim yapsam kendimden de soğurdum.
Hiç böyle duygusal olamadım,

Back
X