• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle her gün tartışıyoruz

Eşiniz sizi gün içinde arıyor mu? Biz whatsptan msjlaşıyoruz ergen gibi..bi sesimi duysun mesela arasın nasılsın desin
Kız siz yinede ergen mergen msjlaşıyorsunuz bizde oda yok:KK70:

Akşam eve geleceği zamanlar arar "aşkım istediğin bişey var mı eve geliyorum" der okadar...:KK28:

Bazen işi erken bitince arar "hadi biraz gezelim alışveriş yapalım" der. Onun dışında hiç ne msj nede arama...

Ha unutmuşum şuan msj attı "aşkım hava alanına geldik" diye..
Abisiyle fuara gidecek..
Bu gibi şehir dışına gideceği zamanlar nerde olduğunu yazar :KK70:

Ama gün içinde ne ben onu nede o beni birbirimizi aramayız...

Eşiniz sizi gün içinde arıyor mu? Biz whatsptan msjlaşıyoruz ergen gibi..bi sesimi duysun mesela arasın nasılsın desin
Kendiniz diyorsunuz Ergen gibi diye.. bakin siz yasin basini almis evli ev gecindircen iki insansiniz herkesin is yerinde gunluk yogunlugu farklidir birgunu diger gune tutmaz.. babasinin isi degil elinde telefonla gezemez aksam zaten gorusuceksiniz evinizde. Siz arayinca ogle yemeklerinde esinizi siz duyun sesini cok istiyorsaniz

Son düzenleme:
şimdi birşey degişmedi siz sadece göremiyorsunuz.
neyi mi?sizinle hayatı paylaşmasını akşam direk evine gelen eşinizi
günlük olağan şeyleri size anlatıp muhabbet ortamı oluşturmasıni
ogün sizi aramadıysa önemsenmek istedigini
beni seviyormusun degil
seni seviyorum demeniz için bekledigini
sizin çocukça yaklaşımlarınızın başında problem sonun da kavga ile bittigini göremiyorsunuz.
siz de biraz sakin olun yazdıklarınızı okuyun ve eşinize degil hayata odaklı.yaşayın.
maç seyrederken size cevap vermesi bile ayrı bir durum benim ki top patlasa duymaz

İşten bahsetmesi önceliğinin iş olduğu anlamına gelmez. Bütün günü işte geçiyor sonuçta. Durum bahsettiğin kadar kötüyse hiçbirsey de anlatmaya bilirdi.

Adam iş hayatını anlattığı için mi evliliği kurtarmaya calısıosunuz ?
Şaka gibi ama gülemiyorum

Bence erkeklerin bi çoğu böyle evlilikle sevgililik dönemi aynı olmaz evlilik sorumluluk ister bu yüzden sevgiye ilgiye zaman azaliyo hele bide çocuk varsa günlük yaşantısını anlatıyor benim eşim işi ile ilgili pek anlatmaz bile boşuna huzurunuzu kaçırmayın bence

Aramaz bende aramam hastalık yada farklı bir durum yoksa gun icinde konusmayiz

Eve gelir ben sordukca anlatır ben sormadan anlatmaya başlarım ;) sonra cocuklarla muhabbet baslar ikisi okulunu anlatır bebek kucaga yapisir sevgi yumagi oluruz bukadar

Takılmayın yüz yüze konusmak cogu zmaan daha iyidir ben telefon ve mesaja tercih ederim

30 yaşına gelmişsiniz hala ergen kızlar gibi ilgi bekliyorsunuz. Biraz olgunlaşmanız lazım bence.

Maç izliyor ama seninle konusuyor
Tum gun msjlasıyor ama arasın ıstıyorsun..
Şaka mısınn sen canım?
Adama maç izlerken çay goturecegım tv nin onunden geçıyorum hadi hızlı geç gol gelecek şimdi dıye soylenıyor.
8 saat oturarak iş yapıyor istese cok fazla msj atabilir ben nasılsın napıyosun diye msj attıgımda arar iyiyim sen nasılsın der..
Haa birde ben ilgi istiyorum diye aglamadım. Kucucuk bebek degılım. Pohpohlanmak ıstıyım..
Su guven konusuna gelince kimse kimseye %100 guvenmemeli zaten.. vallahi canım ya kendını duzelt yada kendını duzelt..
Yoksa bu gidişle cok aglarsınn bi zaman sonra..

Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yok :KK43: hanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Herşeyi bu kadar takmaya gerek yok biraz geniş olmak gerekiyor çok takıntılı olmak evde huzursuzluk yaratmaktan başka işe yaramıyor sadece kendini yıpratırsin. Bende en küçük dağınıklığa takan bi tiptim hergun kavga ediyorduk baktım olmuyor kötüye gidiyorduk bende bıraktım akışına şimdi herşey normal ilk yıllarda insan herşeyi dört dörtlük istiyor ama sonra alışıyor :)

Boyle konular okuyunca bu adamlarin isi de ne zor diyorum. Üzgünüm

Bu adam sizden nasıl soğumasın, gülünç duruma düşürmüşsünüz kendinizi resmen :olamaz:

Bir erkek bir kadın'da zeynep böyle anlamsız sorgulamalara girip ağlayıp sızlardı, izleyip gülerdik. Parodi çünkü. Gerçek olabileceğine ihtimal vermezdim :bicak:

ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..

Bir insandan böyle bir beklentinizin olması hiç sağlıklı bir durum değil. Bu şekilde sağlıklı ilişkiler kurulamaz, bu şekilde sadece bağımlılık ilişkisi kurulabilir. Eşinizden sadece iyi bir denge kurmasını talep edebiliriz. Aksi durumdaki talepleriniz hastalıklı hallere yol açar, hayatınız boyunca tatmin olamazsınız çünkü gerçekçi talepler değil.

allah eşinize sabır vermiş yine

Biraz kendinize gelin tozpembe dunyadan çıkın
Eşinize güvenin
Her şey düzelir

Sohbetin konusu ne olacak ki baska,adam o gun ne yasadiysa isyerinde yasadi. Elbet onu anlatir. Siz de oyle yapin ve paranoyakliktan vazgecin. Kime olsa ona fenalik gelir

Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yok :KK43: hanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar

O ne ya millet kocası işte ne yapıyor anlatsın diye gözünün içine bakar senin yaptığın ne?

Beni bazen gün içinde aramadığı vakitler oluyor..o günün akşamında, beni sevmiyosun hiç merak etmiyosun diye soruyorum..ve tartışıyoruz..ama ilk başlarda hep arar üzerime titrerdi..o potansiyel varsa eğer, neden şimdi değişti

Sen ara biraz da
Hep ondan mı bekliyorsun?

Benim eşim de işten gelince o gün neler yaptığını anlatır, benim günümün nasıl geçtiğini sorar, yorum yapmamı ister bazen yaptıkları hakkında. Ama başka ne anlatacak ki zaten? Bence eşiniz iyi sabırlıymış, evine gelirken ayaklarının geri gitmesine sebep olmayın. Zira evlilik düşündüğünüz gibi bişey değil.

Back
X