• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle her gün tartışıyoruz

Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yok :KK43: hanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
yaptığının zaten farkındasın yazdıklarından anlaşılıyo madem neden devam ediyosun aynı şeyleri yapmaya

Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yok :KK43: hanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Bu evliliği kırtarmak istiyorsan kendini düzelt önce. Ortada ağlayacak ne var anlamadım? Böyle yapıyorsan ve herşeye ağlıyorsan soğur adam. Ven bile tahammül edemem ki..

Adam maca mi baksin bi anda aglamaya baslayan karisina mi baksin bilememistir ne oldugunu anlamamistir. Yuz ifadesini hayal ettim de.:KK53::confused::KK70:

Ergen tribal hallerinden vazgeçip evli olgun bır kadın gibi hareket etmeye başladığında evlılıgın düzelir yoksa sonun ayrılık.

iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..

Doktora gitmeyi düşünmez misiniz? Adamlar anlatsa bir dert anlatmasa bir dert.. Psikolojiniz berbat sizin adama bahane bulmayın.. İşi de onun hayatının bir parçası. Hatta dolaylı olarak sizin de..

"Biz" ile ilgili sohbet istiyorsunuz da adama sizinle ilgili güzel şey bırakmıyorsunuz ki güzelliği yaşasın.

Bir insan zaten ne anlatır ki her gün beraber yaşadığı birine. "Biz"le ilgili anlatmak ne demektir biri bana açıklasın sevabına.. Ben mi çok odunum anlamıyorum? :KK48:

Bende de bir süre güvensizlik olmuştu eşime karşı. Herhangi bir tartışmada dahi eski mevzuları açıp yüzüne vuruyordum. Sonra eğer o öyle biri olmasa zaten onu sevmezdim önce böyle düşündüm ve güvenmeseniz evlenmezdiniz. Yüzde yüz kimse kimseden emin olamaz bir süre insanlar birbirini yanlış anlar ve iyi niyetli olduğundan emin olunca o kişinin artık güveniriz. Eşiniz doğru tepkileri vermiyor belkide kolay güvenmeniz için. Onun verdiği tepkileri sevmeyi ve kendini ifade ediş biçiminin o şekilde olduğunu düşünün. Ve o şekilde davranırsa güveneceğim şeklinde kendinizi şartlayın. Sizin istediğiniz şekilde davranmıyor bu yüzden güvenmiyorsunuz.

Gereksiz kuruntu olmuş Can'ım ya.Sen güzel sohbetler açarsan eşin de onlardan bahseder.Ben özellikle işyerinde olanları sorarım ne var ne yok diye :) Yaptığı işlerle ilgili şeyler sorar merak edermiş gibi yapıp sohbeti uzatırım da uzatırım.Bazı vakitlerde de eski günlerimizden bahsedeniz hepsi bu.Sürekli Ada'm ne desin ki.Bir de onların aklı böyle şeylere ermez.Eşinin ilgisinin oldugu şeylerde sohbet açarsan o da yavaş yavaş açılır merak etme.

Adam seninle sohbet ediyor hem de işiyle ilgili daha ne istiyorsun..konulara bakmıyor musun eşim benimle hiç sohbet etmiyor süfekli tlf elinde diyen kadınlar var..buldukça bunuyorsunuz

Ciddi misiniz siz ?Adam niye kariyerini sizin için bıraksın ki?Neyssee...

yaaa kusura bakma ama tedavi ol

adam sana iş yerinde olanı anlatıyor sen ağlamaya başlıyorsun

hasta oldgunu düşünüyorum NET

Siz çok fazla beklenti içindesiniz..Ve bu sizi her zaman mutsuz eder.Eşinizin davranışında hiç bir ilgisizlik yada tuhaflık göremedim..Benim eşim de her akşam işten geldiğinde gününün nasıl geçtiğinden konuşuruz..Havadan sudan muhabbet ederiz.O kumandayı eline alıp tv izler ben kahvemi yapıp kitap okurum.7/24 beraber olmak sürekli ilgi insanı çok sıkar bence..Eşinizi böyle kendinizden soğutabilirsiniz..İkinizinde özel bir alanı olsun.Siz yapışık ikiz değilsiniz ki hayat arkadaşısınız..

İşini kariyerini benim için birakabilsin önceliği ben olayım da nedir?? Adam yaşadıklarını anlatıyor daha ne yapsın. Herşey aşk meşk değil ki.

Kusura bakmayın da böyle ilgi odağı saplantılı insanlara gıcık oluyorum. Kendinize gelmezseniz adam sizden kaçar adımlarla uzaklasacaktir...

derdi yokken dert çıkarmak diye bi değim geldi aklıma. benim hayalim bu evlenince kocamın dizine yatayım o bana gün içinde ne yaptığını anlatsın ben ona anlatayım . valla çok güldüm ya o gün ne yaptığını anlattı diye ağlanır mı bide gün içinde aramamış da bilmem ne . sevgili değilsiniz artık karı kocasınız adam eve geliyosa seni sevdiği evde huzur aradığı için geliyodur. adama ilgi gösterme ota boka ağla herşeyde çocuk gibi ilgi bekle sonra da evliliğimi kurtarmak istiyorum. tavrını değiştirmeyi denedin mi acaba .
ay bide şimdi gördüm işini kariyerini bıraksın önceliği ben olayım yazmıssın eklemek istedim adam işini bıraksa napcan acaba sonra da kocam işsiz ben geçindiriyorum sevmek yetmiyo diye ağlarsın.

ahhh ahhhh halen evlatlarım için çok üzülüyorum:KK43:

Adam işten gelmiş. Gün içinde yaşadıklarını anlatmayacakta küresel ısınmayı mı anlatacak? Lütfen yapmayın. Dır dır dedikleri bu oluyor işte. Ne güzel uzanmışsınız kucağına, oh sesini dinleyin. Vakiti konuşarak geçirdiğiniz için mutlu olun. Hep ben hep ben diyen birinden kim sıkılmaz ki?

Back
X