Esimle huzurlu olmaya calisip olamamaktan bunaldim :(

Farkinda olsam da,istemiyorum babasina cekmis
Güzelim yaninda kardeşin olmasa da annenle birlikte yaşamak zorunda değilsin .Eminim henüz genç eli ayağı tutan bir kadındır annen de...ama annemin oğlu,annemin evlendiği adamin oğlu diye sürekli tarif ettiğin kişi -durumdan hoşnut ol veya olma - senin kardeşin.Annenin baban vefat edince evlenmesi ,sizi bırakması onun suçu değil...bunları annen yapti

Güzelim yaninda kardeşin olmasa da annenle birlikte yaşamak zorunda değilsin .Eminim henüz genç eli ayağı tutan bir kadındır annen de...ama annemin oğlu,annemin evlendiği adamin oğlu diye sürekli tarif ettiğin kişi -durumdan hoşnut ol veya olma - senin kardeşin.Annenin baban vefat edince evlenmesi ,sizi bırakması onun suçu değil...bunları annen yapti
Tm haklisin ama insan kabullenemiyor :(

Genc cok sukur 55 yasinda
Gencecik insan kendi başına kardeşinle yasarlar.Bence esin senin KV ile aynı apartmanda oturmaktan duyduğun rahatsızlık nedeniyle anneni size davet ediyor.Tasinmak isteyeme diye ...neden KV ile aynı binada oturuyorsun? Size ev filan mı verdiler?

Gencecik insan kendi başına kardeşinle yasarlar.Bence esin senin KV ile aynı apartmanda oturmaktan duyduğun rahatsızlık nedeniyle anneni size davet ediyor.Tasinmak isteyeme diye ...neden KV ile aynı binada oturuyorsun? Size ev filan mı verdiler?
Ise girecektim cocuga baksin diye tasindik ama vazgectik su an icin calismamdan

Annene içinden gelmiyorsa kal deme bence , o kendi hayatını düşünüyorsa senın de düşünmek hakkın. Kocan da gercekten çok bencil ve düşüncesiz Allah yardımcın olsun.

yanlış okumadıysam çocuk 12 yaşında farkında mısınız ÇOCUK!!
annenizin gelip sizde kalmamasını tabiki isteyebilirsiniz bende olsam istemezdim
annenizle olan sorunlarınız ayrı ama o çocuğa bilenmeyin

eğer anneniz eşinizin gazına gelip size yerleşeceğim derse
"kusura bakma anne zamanında bizleri nasıl bırakıp gidip evlendiysen yine kendine düzen kurabilirsin. Zamanında bizi bırakıp giden anne için olan huzurumdan olamam" diyin

Anneniz boşanıyor mu? Neden gelip kalsın. 12 yaşındaki kardeşinize (baba baska olsada yine annenizin çocuğu) de bu kadar karşı olmanıza babaya olan kininize bağlıyorum, yoksa akıl ali ak is değil

Anneniz boşanıyor mu? Neden gelip kalsın. 12 yaşındaki kardeşinize (baba baska olsada yine annenizin çocuğu) de bu kadar karşı olmanıza babaya olan kininize bağlıyorum, yoksa akıl ali ak is değil

Ben de bu noktaya takildim. Bir sey mi atladim diye bakiyordum. Sizin babaniz vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Peki ikinci es? Neden annenizin baska bir yerde kalma durumu hasil oldu?

Ayrildi annem.iyi biri degildi evlendigi 15 sene falan evli kaldilar
Simdi gordum. Sizi anliyorum. Babanin kaybini kabul etmek zordur. Cocuk yastaydiniz muhtemelen. Annenin evlenmesi objektif bir zeminde dogru olabilir ama cocuk icin cok kolay bir sey degil. Bu yikimin yasandigi surecte anneden yeterli onarici destegi, sevgiyi tam alamadiginizi yeni esle de saglikli bir bag kurulamadigini sezdim. Su halde anneye kosulsuz, sifir puruzle kucak acmak elbet mumkun degil. Yeni kardesi benimseyememenin altinda da bu duygu yatiyor olmasin?

eşinize her kötü olayını anlatma
kafasında bir kaç düşüncesi var
üvey kardeşini gözüm tutmadı diyorsunuz
eşinizde farklı değil
kafasında bir takım planlar var
ben olsam annemi çağırdığında bir şey demem
ben çağırırım ve geldiğinde sorarsa sen çağırdın der çıkarım
çok koz veriyorsun eşinin eline dikkat et
sen iyi niyetlisin ama eşin senin kadar değil

Size bir zarari oldu mu coxugun.. neyi babasina cekmis.. su konulari daha aciklayici anlatin.. ona gore yorumlariz bizde.. evlat var evlat var neticede

Simdi gordum. Sizi anliyorum. Babanin kaybini kabul etmek zordur. Cocuk yastaydiniz muhtemelen. Annenin evlenmesi objektif bir zeminde dogru olabilir ama cocuk icin cok kolay bir sey degil. Bu yikimin yasandigi surecte anneden yeterli onarici destegi, sevgiyi tam alamadiginizi yeni esle de saglikli bir bag kurulamadigini sezdim. Su halde anneye kosulsuz, sifir puruzle kucak acmak elbet mumkun degil. Yeni kardesi benimseyememenin altinda da bu duygu yatiyor olmasin?
Dogru soyluyorsun cok begendim yorumunu

Herkes kardesin o senin deyip tepki gosteriyor kolay mi babasiyla yillarca anlasamadik adam bes para etmezin biri. Anneme bile hic acimazdi kendi calismaz annem calisir o evde otururdu. Ve daha neler neler. Sonucta ogluda biraz ona benziyo mesela bu da cok yalan soyluyo . Annem bakkala git der gitmez annem gider. Huyu benzemis 12-13 yasinda tm da ben kotu biri demedim ilerde sanki tm babasina benzeyecek gibi. Ayrica iyi biri bile olsaaaa insan kabullenemiyor cunku biz annemin sorunlu evliliginden bikmistik. Annem evlendikten 5-6 sene sonrada cocuklari oldu iste. Herkes sasirdi laf etti

Back
X