3 aylık evliyiz. Eşimin sohbeti yok. Eve geldiginde sigara içerken tv izlerken otururken sürekli telefonundan oyun oynuyor. Dile getirdigim zamanda konuşcak bişey yok ki ondan oynuyorum diyor. Konuşunca ne konuşuyoruz sanki dedikodu yapıyoruz diyo dedikoduyu da hiç sevmez dinine çok düşkündür. Ne yapabilirim bayanlar
Nasıl evlendiniz? Kaç yıldır tanışıyordunuz? Kaç yıldır sevgilisiniz? Görücü usülü müydü?3 aylık evliyiz. Eşimin sohbeti yok. Eve geldiginde sigara içerken tv izlerken otururken sürekli telefonundan oyun oynuyor. Dile getirdigim zamanda konuşcak bişey yok ki ondan oynuyorum diyor. Konuşunca ne konuşuyoruz sanki dedikodu yapıyoruz diyo dedikoduyu da hiç sevmez dinine çok düşkündür. Ne yapabilirim bayanlar
Dedikodudan ziyade boş konuşmayi sevmiyor da olabilir. Kitap kritigi yapabilirsiniz. İkinizin de ilgi alanina hitap eden bir kitabi okuyup uzerine konusabilirsiniz, esinizin size ve evliliginize olan saygisi artacaktir.
3 aylık evliyiz. Eşimin sohbeti yok. Eve geldiginde sigara içerken tv izlerken otururken sürekli telefonundan oyun oynuyor. Dile getirdigim zamanda konuşcak bişey yok ki ondan oynuyorum diyor. Konuşunca ne konuşuyoruz sanki dedikodu yapıyoruz diyo dedikoduyu da hiç sevmez dinine çok düşkündür. Ne yapabilirim bayanlar
Ben evlendiğim eşimin beni olduğu gibi kabul etmesini isterim. Her gün kitap her gün bir yeni bilgi tadında takılamaz insan. Bos da konuşur dedikodu da yapar. Bunları birlikte yapabiliyorsa eştir zaten. Yoksa aynı evin içinde birbirine katlanmaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?