Eşimle iletişim sorunu

Ay dedikodu yapmayan koca düşünemiyorum

Bir çift terapistine gidebilirsiniz beraber. İletişim probleminiz için etkili olabilir, ortak yönlerinizi bularak doğru iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Aslında birçok çiftin iletişim sorunları var buda aynı dili aynı ilgi alanlarını paylaşmadığınız içindir evlilikten önceki nişanlılık döneminde bu konuda muhasebe yapabilir birlikteliği ne kadar iyi yönetebildiğinizi anlayabilirdiniz
Evlilik sadece cinsellik ve çocuk için yapılmaz hayat arkadaşı olabilmeli birbirinin

O oynadığı oyun savaş strateji oyunu mu

Ben eşimden elbette bir seyler öğrenmeliyim ama bu, "hadi bakalım, şimdi şu parçaları okuyup anlatacağız" şeklinde didaktik olmamalı bence.

Burada adam, ben senin dedikodundan sıkıldım kitabımı okuyamıyorum tarzında degil zaten. Oyun oynayan ama eşiyle ilgilenmeyen sıradan kocalardan.

Konu sahibine sordum cevap da vermedi ama ben adım gibi eminim cok da tanımadan evlendiler. Beklentilerini bile bilmiyorlardı. Buradaki konularda çoğu evlilik böyle. 2ayda evlenme teklifi almak normal.

Herkes birbiriyle saatlerce konuşmuyor tabi ama iletişim önemli yemek masasında yapılan günün kritiğiyle ilgili yorumlar aile olduğunu hatırlatır insana Beraber film izleyebilirsiniz haftada 1-2 akşam bile etki eder. Puzzle en sevdiğim eşinizin ilgisi varsa eğer saatler sürüyor yapması bitene kadar da bırakamıyor insan beraber bir şeyler yapmak çok güzel olacaktır. Tavlaya ilgisi varsa biliyorsanız oynayabilirsiniz karşılıklı kahveleri içerkenBaşka oyunlarda olabilir 2 kişilikKitap seviyorsanız beraber yan yana uzanıp kitap okumak yine bir paylaşımdır. Hiç birine yanaşmıyorsa yanına uzanın sarılın ayrı durmayın zamanla size ayak uyduracaktır.

Bende de var bitane merak etme! Pesimden koştuğu zamanlar telefonda sabahlardik. Simdi adamin agzindan kerpetenle laf aliyoz. Ben durtuyorum ama! Film izleyelim,tiyatroya sinemaya gidelim,yürüyüş yapalim,tavla atalım yapiyo cogu zaman ama bazen zorla olduğunu hissediyorum.. napalim! Bekar arkadaslarima diyorum hep. Gülmeyi gezmeyi eğlenmeyi seven adamlarla evlenin,yoksa yasam enerjinizi emiyor boyleleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…