Bence yersiz bi tartışma olmuş eşiniz haksiz ben herseyi bebeğe göre planlamaya karşıyım açıkçası onu da hayatımızın akışına dahil etmeliyiz ağlayan bebe evde de ağlayacak.Merhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık
3 yaşında ikizler burcu bebem var daha bu yaşta taşıyor özellikleri inanmazdım burca felan ama yok yani 3 çocuk buyutuyorum ama küçüğüm fenaBenim eşim de İkizler burcu oğlum küçükken ağlıyor diye gittiğimiz bütün yollardan döndük ya bu ikizler burcunda sorun var ya da genel olarak erkeklerde
Ben de ikizler burcuyum hemen panik oluyorum dışarıda ağlayınca gezmeyi çok severdim şimdi düzenleri bozulacak diye kapının önüne bile çıkmıyorumMerhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık
Eşiniz kötü bişey dememiş ama bu şekilde de söylenmez, annenin ne kadar yıprandığını göz ardı etmemeli , en azından hayatım sanki bebek rahat edemedi eve mi geçsek demek varken , bebeğin konforu senden önemli demek ayrı bir odunluk , bu konuda eşinizle konuşun güzelce, sizi anlamasını ve empati yapmasını sağlayın...Merhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık
Küçük ikizler burcu nasıl olur bilmem ama büyük özellikle erkek cidden çok fena..insan nasıl davranacağını şaşırıyor3 yaşında ikizler burcu bebem var daha bu yaşta taşıyor özellikleri inanmazdım burca felan ama yok yani 3 çocuk buyutuyorum ama küçüğüm fena
Küçük ikizler burcu nasıl olur bilmem ama büyük özellikle erkek cidden çok fena..insan nasıl davranacağını şaşırıyor
Ek olarak şunu da yazayim. Sizi yalan yanlış bilgilerle kodluyor kendine elektrikli bisiklet alıp çocuk anne evde dursuncu kocaniz. Çocuğun konforu? Tamamen cehalet. Kendi konforu demiş. Bir anne mutlu olacak ki çocuk olsun, artık çocuğun doğumundan sonra annenin günlük 2 saat tamamen kendine ayirmasi oneriliyor. İki çocuk dış dünyayı görecek ki öğrenecek. Danimarka'da öğlen uykularını pusette dışarda yaptırıyorlar. O soğukta.Esin kısmını diğer üyeler yazar ama ben çocuk kısmını yazayım. Tam teşekkül çıkacaksınız. Atıştırmalık, oyuncak. Bebek her agladiginda eve donseydik ooo. Boyama kitapları, oyuncak, doğranmış meyve vs vs. Kuru meyveler çok iyi oluyor sizinki küçük daha ama. Bir sürü kısa ve uzun araba, uçak yolculuğu yapmış biri olarak söylüyorum resmen piknik çantası ayrı, oyuncak çantası ayrı ben de en başta tecrubesizdim. Türkiye'de açık alanlarda anneler en fazla bir top veriyor, Avrupa'da baktım resmen 3 çocuğa bir sürü aktivite ve atıştırmalık ile geziyorlar.
Ay bende bir tane söz okumuştum sosyal medyada ikizler burcu ile evli olanın şeytana ihtiyacı yokmuş..işin esprisi tabi ki ama cidden ömür torpusu zaten bende bugün konu açmıştım...bir gün iyiysen ikinci gün kotusunBen artık bir erkeği azıcık gözlemleyince ikizler burcu olduğunu anlayabiliyorumEşim ikizler burcu. Zor insanlar valla, arkadaşlarımın da eşleri ikizler burcu, hepimizin en azından bir tansiyon ilacı var, en büyüğümüz eczane gibi geziyor direkt. O ablamız hep geyik yapar "ikizler burcuyla evli olan kadınlara malülen emeklilik hakkı verilmeli" diye
İkizler burcu koca mı Allah yardımcın olsunMerhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık
Tesekkurler iyi bir bilgi oldu ayins uygun canta yapmsya ozen gostermeliyimEsin kısmını diğer üyeler yazar ama ben çocuk kısmını yazayım. Tam teşekkül çıkacaksınız. Atıştırmalık, oyuncak. Bebek her agladiginda eve donseydik ooo. Boyama kitapları, oyuncak, doğranmış meyve vs vs. Kuru meyveler çok iyi oluyor sizinki küçük daha ama. Bir sürü kısa ve uzun araba, uçak yolculuğu yapmış biri olarak söylüyorum resmen piknik çantası ayrı, oyuncak çantası ayrı ben de en başta tecrubesizdim. Türkiye'de açık alanlarda anneler en fazla bir top veriyor, Avrupa'da baktım resmen 3 çocuğa bir sürü aktivite ve atıştırmalık ile geziyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?