Esimle iletisimimiz kalmamis

Cgla1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
54
3
18
30
Merhabalar eşim ikizler burcu gezmeyi tozmayı seven bir yapısı var Bense yengeç evcilim 6 aylık bir bebeğimiz var Havalar çok sıcak olduğu için dışarı çıkamıyoruz Arabamız yok sahil otobüsle 10 dakika ama Bebek arabasını indir bindir yoruyor eşim elektrikli bisiklet aldı kendine gün içinde vesaire çıkıp dolaşıp geliyor Dün sabahtan anlaştık akşam gideceğiz sahile Neyse 6.00 gibi taksiye bindik gittik oturduk doğru düzgün bir şey yiyemeden bebek huysuzlandı ağlayıp duruyor eşim ilgilendi susmadı ben aldım 5 dakika geçmeden eşim susmayacak eve gidelim dedi ve toparlanmaya başladı Ben de Surat yaptım haliyle Bebeğimin bebek arabasında 5 dakika sürünce uyuyacağını biliyorum biraz gittik Bebek uyudu Sonra eşim Buraya oturalım dedi tekrardan sandalyeleri kurduk yani Bir de bana diyor ki bebeğin konforu senden bile önemli Ben de diyorum ki Ayda yılda bir geliyorum zaten sabahtan beri hazırlanmışım susturacak olan benim sen niye gerilip hemen eve gidelim diyorsun dedim hala bana çocuğun huzuru senin keyfinden önemli mi diye konuşuyor Sanki benim çocuğum değil susturacak olan benim anlatamıyorum bir türlü iletişimimiz hiç kalmadı konuşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıyoruz Bunaldım artık

Bu günlük hayatta olabilecek bir diyalog aslında, kavga denir mi bilemedim ya da benim rutin ilişkim böyle didişerek olduğu için bana kavga gibi gelmiyor

Bebek ağlayınca panik olabiliyor bazı babalar, tek çözümü eve geri dönmek olarak düşünmüş olabilir sizin susturabileceğinizi evden çıkmışken ağladı diye hemen dönmek istemediğini anlamamış olabilir. Sadece bu tartışma üzerinden değerlendirirsem bir sorun görmedim ben yani olabilir böyle şeyler. Ama genel olarak her konuda tartışır hale geldiyseniz birbirinizi dinlemiyor karşılıklı bağırış çağırış şeklinde iletişim kuruyorsaniz o ayrı tabi

Bence yersiz bi tartışma olmuş eşiniz haksiz ben herseyi bebeğe göre planlamaya karşıyım açıkçası onu da hayatımızın akışına dahil etmeliyiz ağlayan bebe evde de ağlayacak.
Yalnız burçlardan anlamam ama ikizler kadar dengesiz bir burç yok benim küçük oğlum da 3 yaşında ikizler burcu böyle bebek görmedim şimdiden burcun özelliklerini taşıyor cok fena ama farklı bir aurasi var çok seviliyor büyük oğlum yengeç 7 yaşında aşırı sakin akilli uysal bir çocuk ve çok duygusal

Benim eşim de İkizler burcu oğlum küçükken ağlıyor diye gittiğimiz bütün yollardan döndük ya bu ikizler burcunda sorun var ya da genel olarak erkeklerde
3 yaşında ikizler burcu bebem var daha bu yaşta taşıyor özellikleri inanmazdım burca felan ama yok yani 3 çocuk buyutuyorum ama küçüğüm fena

Esin kısmını diğer üyeler yazar ama ben çocuk kısmını yazayım. Tam teşekkül çıkacaksınız. Atıştırmalık, oyuncak. Bebek her agladiginda eve donseydik ooo. Boyama kitapları, oyuncak, doğranmış meyve vs vs. Kuru meyveler çok iyi oluyor sizinki küçük daha ama. Bir sürü kısa ve uzun araba, uçak yolculuğu yapmış biri olarak söylüyorum resmen piknik çantası ayrı, oyuncak çantası ayrı ben de en başta tecrubesizdim. Türkiye'de açık alanlarda anneler en fazla bir top veriyor, Avrupa'da baktım resmen 3 çocuğa bir sürü aktivite ve atıştırmalık ile geziyorlar.

Ben de ikizler burcuyum hemen panik oluyorum dışarıda ağlayınca gezmeyi çok severdim şimdi düzenleri bozulacak diye kapının önüne bile çıkmıyorum

Her ağladığında eve sokarak, dışarıya cikartmayarak kaç sene geçirmeyi planlıyor? Çocuğu eve kapatmak mı konfor? İlkokula başlarken dışarıyı keşfeder artık...
Bebeğin konforu değil kendi konforunu düşünüyor. Kendi gün içinde gezip duruyor nasılsa çocuk ağlaması da çekmek istemiyor belli ki

Eşiniz kötü bişey dememiş ama bu şekilde de söylenmez, annenin ne kadar yıprandığını göz ardı etmemeli , en azından hayatım sanki bebek rahat edemedi eve mi geçsek demek varken , bebeğin konforu senden önemli demek ayrı bir odunluk , bu konuda eşinizle konuşun güzelce, sizi anlamasını ve empati yapmasını sağlayın...

3 yaşında ikizler burcu bebem var daha bu yaşta taşıyor özellikleri inanmazdım burca felan ama yok yani 3 çocuk buyutuyorum ama küçüğüm fena
Küçük ikizler burcu nasıl olur bilmem ama büyük özellikle erkek cidden çok fena..insan nasıl davranacağını şaşırıyor

Küçük ikizler burcu nasıl olur bilmem ama büyük özellikle erkek cidden çok fena..insan nasıl davranacağını şaşırıyor

Ben artık bir erkeği azıcık gözlemleyince ikizler burcu olduğunu anlayabiliyorum Eşim ikizler burcu. Zor insanlar valla, arkadaşlarımın da eşleri ikizler burcu, hepimizin en azından bir tansiyon ilacı var, en büyüğümüz eczane gibi geziyor direkt. O ablamız hep geyik yapar "ikizler burcuyla evli olan kadınlara malülen emeklilik hakkı verilmeli" diye

Ek olarak şunu da yazayim. Sizi yalan yanlış bilgilerle kodluyor kendine elektrikli bisiklet alıp çocuk anne evde dursuncu kocaniz. Çocuğun konforu? Tamamen cehalet. Kendi konforu demiş. Bir anne mutlu olacak ki çocuk olsun, artık çocuğun doğumundan sonra annenin günlük 2 saat tamamen kendine ayirmasi oneriliyor. İki çocuk dış dünyayı görecek ki öğrenecek. Danimarka'da öğlen uykularını pusette dışarda yaptırıyorlar. O soğukta.
Almanya'da yarım gün doğa kreşleri var. D vitamini için bile gerek var. Tamam günes çarpmasına birakmayin ama. Biz yurtdışındayken iki baba 3-4 yaşlarında kızları ile geldiler. Adamlar çatır çatır o kızlarla hem ilgilenip hem de yemeklerini yedi.
6.ay çok ideal. Ben 20 günlük bebekle çok fazla gezen tiplere de karşıyım. Zaten 6.aydan önce( aşılar tamamlanıyor) deniz vs çok önerilmiyor.
Kocaniza sinirlendim. İlk buraya kronik rahatsizligim nedeniyle evden cikamadigim dönem kayıt olmuştum. O dönem eşim tüm gün evdeyiz diye sabah işe gitmeden 30 dk parka goturuyordu bizim kızı.
Mükemmel anne değilim, bir sürü eksiğim ve hatam oldu ve olacaktır ama bunlar benim gördüğüm, tecrübe ettiklerim.
Eşiniz de hem cahil hem ukala. Ahhh bunlar benim elime düşmüyor ki. Bir soğuk suyla yıkarım, bir sıcakla çalışmayan beynini çalıştırdım valla.

Hemen hemen bütün bebekli çiftlerin yaşadığı durumlar bunlar
Dert edip konu açmak mantıklı gelmedi

Ay bende bir tane söz okumuştum sosyal medyada ikizler burcu ile evli olanın şeytana ihtiyacı yokmuş..işin esprisi tabi ki ama cidden ömür torpusu zaten bende bugün konu açmıştım...bir gün iyiysen ikinci gün kotusun

İkizler burcu koca mı Allah yardımcın olsun

Çocuk işin içine girdimi durum zaten otomatik olarak değişiyor. Bütün düzenini ona göre ayarliyorsun benim kızımda 4.5 yaşında olduğu halde herşeyden çok çabuk sıkılan yerinde duramayan bir çocuk her gittiğimiz yerde bize ne rahatlık ne keyif verdirir.Sonrası maglum pılını pırtını toplayıp eve dönüyoruz.Zamanla alışırsınız sizde ama eşinizin söylediği lafı da pek kale almayı verin. Sende sen bak ben rahat edeyim az deyin.Birakin eşiniz ilgilensin çok geçmeden zaten zamanla sana devredecektir.Biraz büyüsün bakalım. BebişinizHer seyin rayına oturması için zamana ihtiyacı var ve sabretmeli bilmek. Ufak şeyleri büyütmemek gerek. Nacizane fikrim.

Tesekkurler iyi bir bilgi oldu ayins uygun canta yapmsya ozen gostermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…