Eşimle ilgili sıkıntım

Melissa255

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
89
28
38
Kızlar merhaba size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim eşimin telefonumda daha öncede böyle arkadaşlık sitelerinde videolar kaydedilmiş karşıma çıktı ama arkadaşımda hesap falan diyip geçiştirdi bende inanmayı tercih ettim ama bu son gördüğümde hem video kaydedilmiş hemde geçmişine baktığımda 1-2 saat izlenmiş uygulamada vakit geçirilmiş sordum kızıp bağırınca üzerine gitmedim ama kafam çok karışık sizce nasıl yapmalıyım

Kaydedilen video ne tarz bi video acaba?
Ayrıca kızıp bağırıyorsa gayet de doğru anlamışsın. Sitede dolanan kendisi. Tipik üste çıkmak için gösterilen davranış biçimi kızıp bağırmak
O sitede dolaştığına dair ekran kaydı almış telefon kendisi açık kadın videoları var

Kaydedilen video ne tarz bi video acaba?
Ayrıca kızıp bağırıyorsa gayet de doğru anlamışsın. Sitede dolanan kendisi. Tipik üste çıkmak için gösterilen davranış biçimi kızıp bağırmak
Bu durumda nasıl bi tavır sergilemeliyim sizce yani artık kafam çok karışık 3 senelik evliyiz

cinsel hayatınız aktif mi? yani daha önce böyle sitelerde veya malum videolar izlerken yakaladınız mı?

cinsel hayatınız aktif mi? yani daha önce böyle sitelerde veya malum videolar izlerken yakaladınız mı?
Evet daha öncede gördüm uygulama indirdiğini falan ama hep ona inanmayı tecih ettim yapmaz diye düşündüm ve evet aktif zaten yakalasamda bişey değişöiyo bağırıyo vuruyo kırıyo o haklı çıkıyo ben korktuğum için hep susuyorum

Üzgünüm ama adamın gözü dışarıda. Sizi de çok kolay sindirebildiği için yapmaktan çekinmiyor. Aldatma olması için illa yatakta yakalamanız gerekmiyor. Başka insanlara başka gözle bakıp düşlemesi de benim için aldatmadır. Çocuğunuz da varmış. Bence karşınıza alıp ya bu alışkanlığından vaz geçersin yada bizden vazgeçersin diye baskın bir şekilde onunla konuşmalısınız. Sizin sessiz kalmanız ona kolayca inanmanız onun işine geliyor açıkçası

Konuşmayı deniyorum ama beni dinlemiyo her seferinde bağırıp çıkıyo beni tehtid ediyo oğlunu alamazsın yaşatmam şöyle böyle diye benim içinde bunlar aldatma ama insan ister istemez bi boşluğa düşüyo acaba neden yetemedim diye

Kendinizi suçlamanız gereken bir durum yok. Gözü dışarda olduktan sonra ne yapsanız yaranamazsınız zaten. Bir işe girip kendinizi bi şekilde güvence altına almanızı ve bu adamdan boşanmanızı tavsiye ederim. Aileniz eğer arkanızda durabilir ise her şey daha kolay olur zaten.

Evet ailem arkamda durur zaten çocuğum 1 yaşında onu alıpta gitmek istiyorum buradan sadece çocuğu bana verirlermi emin değilim

Arkadaşlık sitesinde aranıyor sonra evde bağırıp çağırıyor mu bu ahlaksız ?

Arkadaşlık sitesinde aranıyor sonra evde bağırıp çağırıyor mu bu ahlaksız ?
Evet ki ben çok yapıcı bi insanımdır diyorum bak neden yaptın gel konuşalım bana ben bişey yapmadım diyo bağırıp çağırıyo ama telefonunda gözüküyo geçen hafta 1 saat bakmış pzt 50 dk bakmış herşey ortada

Mesele sizin yetememeniz degil ki. Esiniz sadece serefsiz. Yedigi halt yetmedigi gibi sizi tehtid ediyor. Yapacaginiz belli de. Yaparmisiniz orasi ayri

Aahhh biz kadınlar neden böyleyiz?

Bas bas bağırıyoruz çocuğu babaya vermezler diye kimse anlamıyor. Yada işine gelmiyor.

Bu sizin ayrılmamak için sığındığınız bahane sadece...

Ne izlediği benim takılacağım bir konu değil aslında ama sizinki sonrasında patlıyor. Ne demek üste çıkıp herşeyi kırıp dökmek?
Bunun bir ilerisi size şiddet. Bangır bangır geliyorum diyor.
Ha diğerinin de bir ilerisi fiziki aldatma. Çünkü ilkinde rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz. Aranıyor belli

Ve tüm bunlarda sizin hiç bir suçunuz yok. Siz evde ne yaparsanız yapın onun tınıyetinde varsa yapacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…