- 27 Temmuz 2020
- 89
- 28
- 38
- Konu Sahibi Melissa255
-
O sitede dolaştığına dair ekran kaydı almış telefon kendisi açık kadın videoları varKaydedilen video ne tarz bi video acaba?
Ayrıca kızıp bağırıyorsa gayet de doğru anlamışsın. Sitede dolanan kendisi. Tipik üste çıkmak için gösterilen davranış biçimi kızıp bağırmak
Bu durumda nasıl bi tavır sergilemeliyim sizce yani artık kafam çok karışık 3 senelik evliyizKaydedilen video ne tarz bi video acaba?
Ayrıca kızıp bağırıyorsa gayet de doğru anlamışsın. Sitede dolanan kendisi. Tipik üste çıkmak için gösterilen davranış biçimi kızıp bağırmak
Evet daha öncede gördüm uygulama indirdiğini falan ama hep ona inanmayı tecih ettim yapmaz diye düşündüm ve evet aktif zaten yakalasamda bişey değişöiyo bağırıyo vuruyo kırıyo o haklı çıkıyo ben korktuğum için hep susuyorumcinsel hayatınız aktif mi? yani daha önce böyle sitelerde veya malum videolar izlerken yakaladınız mı?
Konuşmayı deniyorum ama beni dinlemiyo her seferinde bağırıp çıkıyo beni tehtid ediyo oğlunu alamazsın yaşatmam şöyle böyle diye benim içinde bunlar aldatma ama insan ister istemez bi boşluğa düşüyo acaba neden yetemedim diyeÜzgünüm ama adamın gözü dışarıda. Sizi de çok kolay sindirebildiği için yapmaktan çekinmiyor. Aldatma olması için illa yatakta yakalamanız gerekmiyor. Başka insanlara başka gözle bakıp düşlemesi de benim için aldatmadır. Çocuğunuz da varmış. Bence karşınıza alıp ya bu alışkanlığından vaz geçersin yada bizden vazgeçersin diye baskın bir şekilde onunla konuşmalısınız. Sizin sessiz kalmanız ona kolayca inanmanız onun işine geliyor açıkçası
Evet zaten ailesi yüzünden baya bi zor evlilik geçiriyoruz bunlarda tuzu biberi olduVe Evliliğinizde vurup kırma huyu da varmış. Size vurmasa bile huzurlu bir ortamınız yok sanırım
Evet ailem arkamda durur zaten çocuğum 1 yaşında onu alıpta gitmek istiyorum buradan sadece çocuğu bana verirlermi emin değilimKendinizi suçlamanız gereken bir durum yok. Gözü dışarda olduktan sonra ne yapsanız yaranamazsınız zaten. Bir işe girip kendinizi bi şekilde güvence altına almanızı ve bu adamdan boşanmanızı tavsiye ederim. Aileniz eğer arkanızda durabilir ise her şey daha kolay olur zaten.
Tabi ki verirler. Öncelikle iyi bir avukatla anlaşın.Evet ailem arkamda durur zaten çocuğum 1 yaşında onu alıpta gitmek istiyorum buradan sadece çocuğu bana verirlermi emin değilim
Arkadaşlık sitesinde aranıyor sonra evde bağırıp çağırıyor mu bu ahlaksız ?Evet daha öncede gördüm uygulama indirdiğini falan ama hep ona inanmayı tecih ettim yapmaz diye düşündüm ve evet aktif zaten yakalasamda bişey değişöiyo bağırıyo vuruyo kırıyo o haklı çıkıyo ben korktuğum için hep susuyorum
Evet ki ben çok yapıcı bi insanımdır diyorum bak neden yaptın gel konuşalım bana ben bişey yapmadım diyo bağırıp çağırıyo ama telefonunda gözüküyo geçen hafta 1 saat bakmış pzt 50 dk bakmış herşey ortadaArkadaşlık sitesinde aranıyor sonra evde bağırıp çağırıyor mu bu ahlaksız ?
Yaşadığım yer küçük bi yer araştırıp konuşucam anlaşıcamTabi ki verirler. Öncelikle iyi bir avukatla anlaşın.
Evet ben hep iyi niyetimden sustum ama o herşeyi farklı yere çektiHem suçlu hem güçlüsuçluluk psikolojisinden bağırıyor kocanız olacak zat.
Konuşmayı deniyorum ama beni dinlemiyo her seferinde bağırıp çıkıyo beni tehtid ediyo oğlunu alamazsın yaşatmam şöyle böyle diye benim içinde bunlar aldatma ama insan ister istemez bi boşluğa düşüyo acaba neden yetemedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?