Eşimle ilgili sıkıntım

Mesele sizin yetememeniz degil ki. Esiniz sadece serefsiz. Yedigi halt yetmedigi gibi sizi tehtid ediyor. Yapacaginiz belli de. Yaparmisiniz orasi ayri
Ya haklısınız ama aile dedtediğide burada çok önemli arkamda dururlar ama o rahat verir mi artık aynı evde yaşamayı içim almıyo

Hayır gerçekten bahane değil onun ailesi giriyor devreye her seferinde erkektir evine ekmek getiriyorsa susucaksın gibisinden söylemlerde bulundular annem babam ayrı olduğu için benide ezdiler bende daha yeni babamla konuştum barıştım hani gitmek istiyorum onun yanıma uzağa bu seferde benden izinsiz çocuğumu götüremezsin diyo dedeme falan zarar vermekle tehtid ediyo ama bu sefer kararlıyım sadece nasıl yapacağımı bilemiyorum

Boyle seyleri yakalayip nasil hemen inanıyorsunuz anlam veremiyorum ne desin adam benim mi desin illaki arkadasimin diyecek gecmis olsun aldatiliyorsunuz ve siz böyle inanmaya devam ettiginiz surece bu devam edecek

Böyle bir adamla beraber yasamak zor degil mi? Yani aslinda güvendede hissetmiyorsunuzdur?
Yani evet zor ama bence o çift kişilikli sürekli söyledim evlilik terapistine gidelim hani düzelmeye çalışalım diye ama o sen psikolojik tedavi gör dedi bana geçiştirdi yaşım küçük bide tek başına savaşınca herşeyle korkuyosun herkes maddi imkan sağlayamazsa babaya verilir diyor ya sağlayamazsam o alırsa diye korkuda var

Boyle seyleri yakalayip nasil hemen inanıyorsunuz anlam veremiyorum ne desin adam benim mi desin illaki arkadasimin diyecek gecmis olsun aldatiliyorsunuz ve siz böyle inanmaya devam ettiginiz surece bu devam edecek
Ben bu güne kadar inanmayı tercih etmişim inanmaşım ama bu son olay beni kendime getirdi sessiz kaldıkça biraz daha fazlasıyla geldi sürekli beni küçük düşürmeye başladı ama işte elimde o videolar yok olsa dahada güçlü kanıtım olucak

Uygulamadaki kadinlarla sanal mi takiliyor? Gidip bulusup mu 1 seyler yasiyor? Sadece telefonla sinirli kaldigina emin misiniz? Boyle haksizken parlayan sahis normal hayatta da gidiyordur yani.

Uygulamadaki kadinlarla sanal mi takiliyor? Gidip bulusup mu 1 seyler yasiyor? Sadece telefonla sinirli kaldigina emin misiniz? Boyle haksizken parlayan sahis normal hayatta da gidiyordur yani.
Bilmiyorum gidiyordur belki ben sadece uygulamada gördüm ilk sorduğumda birley demedi zaten sustu bende biz gidiyoruz dedim sonra üzerime yürüdü saldırdı işte bana eşyaları falan attı toplandığım için sonra sustum ben sinirden ağlamaya başladım sigara içti geldi az önceki insandan eser yoktu işte ben yapmadım 12 saat çalışıyorum hergün vaktim olmuyo falan demeye başladı bende hiç konuşmadım yine döver vurur diye korkudan sustum o da üzerine gelmedi böyle kapattı olayı kendince

Hayır korkmaya devam etmiycem zaten onun için bunu açtım cesaret alıp fikir almak için
Yanı kayıt ,darp raporu ne alabılırsenız alın.Kadem ise yarıyor mu bılmıyorm ama onu ındırın acıl durumda .Vuruyırmus ya.(
Allah yardımcınız olsun

Uzucu. Muhtemelen kendi disarda herseyi yapip sizin evde cocugun basinda hazir, nazir tabir-i caizse onun kolesi olarak yasamanizi surdurmenizi bekliyor. Zihniyeti anlattiginiza gore bu yonde. Bagirip cagirip uste ciktigina gore sindirmenizi bekliyor. Siddet neticesinde bosanmis 1 hemcinsiniz olarak ne yapin edin bu sahistan ayrilin derim.

Yanı kayıt ,darp raporu ne alabılırsenız alın.Kadem ise yarıyor mu bılmıyorm ama onu ındırın acıl durumda .Vuruyırmus ya.(
Allah yardımcınız olsun
Sağolun teşekkür ederim ama buralardan gitmeyi düşünüyoeum kimseye bişey demeden

Çare arıyorum işte boşanmak için

Boşuna tavsiye vermek istemiyorum ya sen nasıl olsa yine affedeceksin yine devam edecek adam ondan geçmiş olsun ne diyelim

Bağırınca sizi sindirdiği için bu yola başvuruyor her seferinde. Bu kadar körü körüne inanmayın her söylediğine. Bağırınca haklı olunmuyor suçunu bastırıyor

Boşuna tavsiye vermek istemiyorum ya sen nasıl olsa yine affedeceksin yine devam edecek adam ondan geçmiş olsun ne diyelim
Neden bilip bilmeden böyle bi yorum yapıyosun ki yargılamadan önce bi düşün ben olsaydım nasıl olur diye sonra böyle konuş ve yorma kendini bidaha hiç cevap verme benim soruma

Bağırınca sizi sindirdiği için bu yola başvuruyor her seferinde. Bu kadar körü körüne inanmayın her söylediğine. Bağırınca haklı olunmuyor suçunu bastırıyor
Yok hayır inandığımdan değil çare bulamadığım için

ne illet bişiyle evlenmişsin sen ya. allah kurtarsın. ınsallah bosanabılırsın.. yaşatmam ne !! sen kendinde ne suc arıyosun adam davarın onde gideni!! ınsallah zarar gormeden kurtulursun. cocugu falan alamaz. aman adaletımız soyle senı korur dıycem de . dıyemıyorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…