• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Evlenir evlenmez daha en ufak tartışmaya ailesini dahil eden adamdan hayır gelmez. Evlilik denen şey iki kişi arasındadır mahrem bir şeydir bunu bir türlü anlamıyor bazı insanlar. Evlilikte öyle her sorun kolay kolay başkalarına açılmaz. Hele mesajları göstermek falan nedir ya? Herif en azından evlendiği gibi direkt gerçek yüzünü göstermiş. Bunu fırsat bilip yol yakınken boşanın, ilerde daha çok pişman olursunuz yoksa.

Güzel kardesim, biriyle dost hayati yasasan, sokakta dilenci olsan bundan daha kotu hatta bu kadar kotu olmaz. Yuva diye kendini kandirma. Biraz delil biriktir sonra da git ac davani. Bosan, cok lazimsa tekrar evlenirsin. Olan olmus. Bugun hala bu huzursuzlukta bir evlilik zamanla duzelmez, cocuk yaparsan duzelmez, alttan alir katlanirsan duzelmez. Evlilik ilk zamanlari kavga olur denilen sey bu degil. Ananiz babaniz etraftaki herkesce hakir gorulen bes para etmez insanlar degilse bu yasanlar haklari degil. Ha iyi bir ise girer baskasina kaptirmayalim altin yumurtlayan tavuk bu dedirtirsen hem birakmazlar hem ayni seyleri yasatmaya devam ederler. Cocuk yaparsan sensen dogana da icten sevgi duymazlar. Ananin babanin seni alacagi bir evi var ise bi kendine gel. Hatta paylasacak altin, mal mulk yok ise topla esyani, ver mahkemeye bosa beni diye kos kurtar kendini.

Bu olaydan sonra iki aile arasında olaylar bitmedi maalesef. Eşim de sürekli en ufak kavgamızda annemi ve babamı arayıp benden şikayet ediyor. Çok yoruldum artık. Keşke o zaman mı bitirseydim diye düşünüp duruyorum
hala bıtırmek için geç değil
zararın neresinden dönerseniz kardır

Siz de bu kişiyle devam etmemeliydiniz. Düzelmiş gibi olunca içinize siniyor mu şimdi? Ayar çekmeseniz adamın durumu ortada.
Olur devam etmem ne çok seviyorsunuz insan ayırmayı boşatmayı ben eşimden gayet memnunum hep arkamda benim anlatmak istediğim sorunlar oluyor insan stres yaşıyor bazen yapmayacağı şeyler yapıyor ama sınır çizince düzeliyor kişi kendine geliyor evlenirken benimde bir sürü saçma sapan hareketlerim oldu insanız herkes hata yapar önemli olan hatalardan ders çıkartabilmek

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
Zaten ortalığı karıştıran eşin bide ondan mı destek bekledin kim ne anneme ne de babama bağıramaz sen şimdiden o saygısızlık yolu onlara vermiş oldun

Okurken sinir krizi geçirdim. Ya kimseye laf edilmesin diye zorla evlendiniz. Bu okuzle aynı yatağa nasıl girdiniz. Birde çocuk olmadan diyorsunuz siz bu adamı koynunuza mi alıyorsunuz. Eve bile giremez. Kaç aydır evlisiniz? Sizi almıyor sizi gideceğiniz yere bırakmıyor. Kapıya köpek diye bağlanmaz. Bırakın bu adamı ya deymez
Evleneli 3 ay oldu. Ya annemlerden almıyor beni. İş yerine de 2-3 dk mesafede arabayla. Trafik var diyor. Sonra bazen tek dolaşmak istiyorum. Çok dik başlısın sen iyi alıştın bekar kız gibi dolaşmaya diyor.

gittiğiniz zaman bile peşinizden gelmeyecek biri ise gitmek lazım aslında. korkuyor olabilirsiniz, ağır geliyor olabilir. soğumak için bir müddet daha durabilirsiniz. ya da hepsinin bir güzel a… s…. ortalığı birbirine katıp aile evine gidebilirsiniz. bu devirde sessiz sakin olmanın kimseye yararı yok🫶🏼
Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Napiyosan yap ama cocuk yapma, duzelir aile oluruz sanarsin ama yanilirsin sayisiz konu var burada.
Esiniz iyi bir ders hakediyor ama bilemiyorum siz de aileniz de bana cok pasif geldiniz
Dediğiniz gibi pasif kaldık. Babamı arar mısın diyorum. Bana emir verme ben kendi babamı bile aramıyorum. Senin babanı aramak zorunda mıyım diyor bana

Ya yeri geliyor sevgilisine eşine sinirle neler söylüyor insan.
Belki annesi ablası ailesi hakkında bir gün doldunuz ve alakasız şekilde çok ileri boyutta şeyler söylediniz.
Bunları da mı gidip yetiştirecek? Aile birliği kesinlikle kalmaz.
Yuvayı yuva yapan şey güvendir. Güvendiğiniz adamın yanında rahat konuşursunuz, rahat uyursunuz.
Eşinize hala güveniyor musunuz bu tavrından sonra?
Yetiştirir bundan eminim. O yüzden artık güvenemiyorum ona. Hep diken üstünde gibiyim

böyle adamları allah yarattı demicen adam tutup dövdürücen. bok herifler yaa nedemek mesajları okutmak ne demek götürmemek getirmemek nasıl gittisen gel demek. andaval herif adam ol biraz ya prens erkek modeli al bi jelibon daha teyy allahım ya. kaç kurtul arkana bile bakma yanlış mı yapıyorum acaba diye de düşünme olaki peşinden geldi sakın ama sakın inanma kanma et ağzına gönder.
Bende kurtulmayı. Ve boşanmayı düşünüyorum

Ben bi de salak gibi ondan destek bekledim😔
Emin olun burada konu açan çoğu kadından daha aklı başında birisiniz, çünkü boşanmanız gerektiğinin farkındasınız ve kafaya koymuşsunuz zaten. Sizin yaşadığınızın bile beterini yaşayıp yine de boşanmamakta direten, kafası çalışmayan o kadar çok kadın gördük ki burada

Emin olun burada konu açan çoğu kadından daha aklı başında birisiniz, çünkü boşanmanız gerektiğinin farkındasınız ve kafaya koymuşsunuz zaten. Sizin yaşadığınızın bile beterini yaşayıp yine de boşanmamakta direten, kafası çalışmayan o kadar çok kadın gördük ki burada
Yok ben kesinlikle kafama koydum. Ailemde destekçi sağolsunlar. Çocuğum olmadan bu işin bitmesini istiyor onlarda. Ben yine de sizin de fikirlerinizi almak istediğim için yazdım. İyi ki varsınız

Back
X