• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili sorunlarımız?

Rezalet diyorum ben . Eş adayı herşeyi ortaya serer elin kayınpeder denen sonradan çıkmasi hakaret eder anne babanız karşıdan bakar.Eskiden eti senin kemiği benim derlermiş ciraklara .Aklıma o geldi .Ne diyeyim kolay gelsin koca kocanın annesi kocanın babası bu kombo üçlü kimsenin hayalî değildir.

Rezalet diyorum ben . Eş adayı herşeyi ortaya serer elin kayınpeder denen sonradan çıkmasi hakaret eder anne babanız karşıdan bakar.Eskiden eti senin kemiği benim derlermiş ciraklara .Aklıma o geldi .Ne diyeyim kolay gelsin koca kocanın annesi kocanın babası bu kombo üçlü kimsenin hayalî değildir.
Bende o yüzden boşanmaya karar verdim

Def ettiyseniz bu evliliği bravo diyorum Keşke kulaklarını çek lafında evden kovsaydiniz ben atardım kapıya üçünüde bu yakışır layık onlara

Elin adami anami babami siraya dizip bagiracak cagiracak, ben de o evi basina gecirmeyecegim ha.
ya keşke kendisine bırakmadan babası olaya el koysaymış iyice tepelerine çıkmışlardır. Ben kızımı sokakta mı buldum sen oğluna adam olmayı öğret yallah köyünüze yurdunuza diyip arkalarından kapıyı çarpıverseydi daha destursuz gelemezlerdi.

Ah ahhh o kadar haklısınız ki ben hala onun pişmanlığını yaşıyorum. Hala..
Boşverin sadece sizin hatanız değil anneniz biraz dişli olmalıydı babanizda başlarım elaleme olay çıkarsa çıksın sen kimsin de benim kızıma hakaret ediyorsun al dedimoducu yılışık oğlunu şovunu adliyede yaparsın diye yaka paça atacaktı oh misss kimse kimsenin kulağını çek terbiye ver koca yetişkin kızına sen kimsin derler sen önce insan ol sakin ol düzgün konuş

ya keşke kendisine bırakmadan babası olaya el koysaymış iyice tepelerine çıkmışlardır. Ben kızımı sokakta mı buldum sen oğluna adam olmayı öğret yallah köyünüze yurdunuza diyip arkalarından kapıyı çarpıverseydi daha destursuz gelemezlerdi.
Öyle güzel ifade ettiniz ki içimin yağları erir gibi oldu😀 benim babam çok sessiz biridir. Kendi halinde sadece sesinizi biraz kısın komşular duyuyor ayıp olmasın dedi. Annem daha sert çıktı ama olan olmuştu artık. Kalbimiz kırıldı bir kere

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?
3 günde rengini belli etmis

Ailece nasıl vurdun kadar pasif ve hatta gurursuz olabilirsiniz?
O düğünü yapmayı nasıl kendinize yedirdiniz?
Bu evlilikten hayır gelmez artık kabul edip, boşanma yoluna girin. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin artık.

Öyle güzel ifade ettiniz ki içimin yağları erir gibi oldu😀 benim babam çok sessiz biridir. Kendi halinde sadece sesinizi biraz kısın komşular duyuyor ayıp olmasın dedi. Annem daha sert çıktı ama olan olmuştu artık. Kalbimiz kırıldı bir kere
Geç değil, baban ve annen duruma hala el koyabilirler. Ses çıkarmadıkça tepenize çıkmışlar azmışlar.
karşındakilerin kafa yapısı “kızıyla oğlum aynı yatağa girdi ve iş bitti” şeklinde. Senin baban ve annen tarafından kabul görmeyeceğine de bir o kadar eminler. Bu algıyı yıksalar arkanda olduklarını görseler biraz korkar kocan olacak kişi.

Geç değil, baban ve annen duruma hala el koyabilirler. Ses çıkarmadıkça tepenize çıkmışlar azmışlar.
karşındakilerin kafa yapısı “kızıyla oğlum aynı yatağa girdi ve iş bitti” şeklinde. Senin baban ve annen tarafından kabul görmeyeceğine de bir o kadar eminler. Bu algıyı yıksalar arkanda olduklarını görseler biraz korkar kocan olacak kişi.
Bugün onların yanına geldim. Az önce ☺️ artık o korksa da korkmasa da önemi yok ben kafamda bitirdim çünkü

Ailece nasıl vurdun kadar pasif ve hatta gurursuz olabilirsiniz?
O düğünü yapmayı nasıl kendinize yedirdiniz?
Bu evlilikten hayır gelmez artık kabul edip, boşanma yoluna girin. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin artık.
Haklsınız ne deseniz. Girdim o yola merak etmeyin

Eşiniz kaç yaşında? Ergenliğini bitirdi dimi? Gerçi ergenler bile artık anne babaya şikayet etmiyorlar arkadaşlarını, sevgililerini.
Siz nasıl bu kadar sakin kalabildiniz ben anlamadım. Bana, aileme öyle bağıracak insan anasının karnından henüz doğmadı. Hele babanız "kızının kulaklarını çek" diyen kayınpedere nasıl iki çift laf edemedi? Ayy ben sinirlendim okudukça siz nasıl yaka paça ağızlarının payını verip evden kovamadınız bu sünepe tipleri.
Boşanın tabi ki, oluyorsa nikah iptali yapın. Kurtulun bu manyak aileden. Affeder devam ederseniz daha çok başınız ağrır. Ama lütfen boşanmadan o ailenin ağzına edin!

Back
X