Eşimle ilgili sorunum

Annenize gidince kalabildiginiz kadar kalın. Gelirken de kayınvalideye uğrayıp eve geçersiniz. Anneme 2 ayda bir gidebiliyorum diyorsun neden erken dönüyorsun ki . Son vakte kadar kalın. Yol üstü olduğu için mecburen uğrarsınız ama ertesi gün iş olduğu için evinize geçebilirsiniz .

Ankara Kirsehire çok yakın. Her haftasonu kayınvalideye gidiyoruz demişsin. Bir haftasonu gidince diğer haftasonu bizimkilere gideceğiz diye söyle. Sen aileni özlüyorsan ben de özlüyorum. 1 hafta sizinkiler 1hafta bizimkiler. Bu tempoya dayanamaz zaten gitmeyelim der.

Annenize gidince kalabildiginiz kadar kalın. Gelirken de kayınvalideye uğrayıp eve geçersiniz. Anneme 2 ayda bir gidebiliyorum diyorsun neden erken dönüyorsun ki . Son vakte kadar kalın. Yol üstü olduğu için mecburen uğrarsınız ama ertesi gün iş olduğu için evinize geçebilirsiniz .
Dün kızlardan destek aldım ne olacaksa olsun dedim sabah konustum ama benim odun laf söyletir mi onlara rahat edemiyorum kalmasak gidip geri dönsek zaten yakın diyorum iyi ben nasıl kalıyorum sizinkilerde diyo içimizde hep sizinkiler bizimkiler var maalesef biz olamadık tartıştık iyi sen sizinkiler git ben bizimkilere giderim dedim iyice sinirlendi iyi bidaha gitme annemlere ben giderim diye ama çok iyi biliyorum izni olsun hadi gidelim diye tutturacak

Dün kızlardan destek aldım ne olacaksa olsun dedim sabah konustum ama benim odun laf söyletir mi onlara rahat edemiyorum kalmasak gidip geri dönsek zaten yakın diyorum iyi ben nasıl kalıyorum sizinkilerde diyo içimizde hep sizinkiler bizimkiler var maalesef biz olamadık tartıştık iyi sen sizinkiler git ben bizimkilere giderim dedim iyice sinirlendi iyi bidaha gitme annemlere ben giderim diye ama çok iyi biliyorum izni olsun hadi gidelim diye tutturacak
Kendi tarafına tek gıt. Eşin gelmesin. Kal son gune kadar. Eşinin tarafada gıtme. Gıtsende eve gidiyorum diye tuttur. Kalma kesınlıkle

yav orası hangi memleket corona bitti herhalde her h.sonu yatıya gitmeler filan. söyleyin de biz de gelelim.
Ne kadar boş Bi yorum bende memnun değilim herhalde farkındayım olanların eşimi engelleyemiyorum bunu anlatıyorum

Ne kadar boş Bi yorum bende memnun değilim herhalde farkındayım olanların eşimi engelleyemiyorum bunu anlatıyorum
benim yorumum boş ama sizin her h.sonu şehir değiştirip k.validenizde kalmanız, onların sürekli sizi çağırmaları normal, hmm. baştan corona gibi bir durum varken kabul etmişsiniz şimdi kimseye bir şey anlatamazsınız.

2 ayda falan o da 2 enfazla 3 gün eşimin işi nediyle ama ne hikmetse her hafta kv gideriz

Yani soyle mi anlamamiz gerek, cok daginik yazmissiniz ben anlayamadim bir turlu.
2 - 3 ayda bir annene gidip kaliyorsun? Dogru mu?
Yoldan donuste, illa kayinvalidene ugrayip kaliniyor? Bu da dogru sanirim?

Ama bunun haricinde her hafta kayinvalideye gidip kaliniyor mu?
Bunu anlamadim?

Anladigim kadariyla kayinvaliden yalniz yasiyor kayinpeder yok.
Esinizin annesini her hafta gormesi normal, annesidir, haftada bir ziyaret etsin bi zahmet.
Ancak her gittiginde sizi suruklemesi sacma, 20 dk mesafedeyse.
Torunlarini da gorsun kayinvalide derseniz, cocuklarla gidip bir kac saatini annesinde gecirebilir, oglen yemegine gidebilir mesela cocuklari ile, siz de o arada eviniz ile ilgilenirsiniz veya kendiniz icin ozel bir zaman yaratirsiniz.

Annenize SIK SIK gidip kalmaniz da normal degil, siz de ozluyorsaniz her seferinde esinizi pesinize takmayin, esiniz sizi biraksin sonra o da donsun annesinde kalsin bir sefer nolur ki? Siz annenizde 2-3 gun kalip, esiniz de kendi annesinde 2-3 gun kalirsa en azindan siz coluk cocuk kayinvalidende kalmak zorunda kalmazsiniz, sizi alir evinize gecersiniz, bu bir cozum olabilir.

20 dk mesafede oturan birinde kalmak bana cok mantikli gelmedi, kayinvaliden SIKILDIGINDA arada size gelsin, 1 gun kalsin mesela o daha kolay.

babasinin vefatindan sonra esinizin anne duskunlugunu anlayabiliyorum ve o cok yargilanacak birsey degil maalesef.
Ne dusunceler ile annesine bu kadar yakin olmaya calisiyor bilemeyiz ama su kadarini soyleyeyim, tecrubelerime dayanarak, annesini bu kadar sayan ve kollayan adam genelde esini de sayar ve kollar.

Kavga cikartmadan, esinizi de kirmadan bence bir yontem bulabilirsiniz.

Bir de tavsiyem esinizin her kullandigi izinde annenize gitmeyin, daha farkli seyler uretin, mesela evde ailecek zaman gecirmek gibi.
Izinleri daha cok cocuklariniza ayirmak gibi mesela.

benim yorumum boş ama sizin her h.sonu şehir değiştirip k.validenizde kalmanız, onların sürekli sizi çağırmaları normal, hmm. baştan corona gibi bir durum varken kabul etmişsiniz şimdi kimseye bir şey anlatamazsınız.
Sen başta anlamamışsın ki her hafta sonu şehir değiştirmiyorum kayınvalidem 20 dak mesafede gidip kalmak istiyor eşim her hafta onu nasıl düzeltebilirim diye yazdım buraya da kendi annem şehir dışında onları en son 4 ay önce görmüştüm. 2 gün kaldık dönüşte gene skor eşitledik kayınvalidede kaldık. Sıkıntım bu

Ne yapıyor arkadaşım bu adam?
Silah mı dayıyor kafana?
O gitsin, kalsın, yerleşsin.
Sen niye kendi rahatını kaçırıyorsun ki?
Gitsin kalsın yerleşsin derken? Kafama tabiki silah dayamıyor ama gidelim kalalım diye ısrar ediyor kavga çıkıyo.

Sen başta anlamamışsın ki her hafta sonu şehir değiştirmiyorum kayınvalidem 20 dak mesafede gidip kalmak istiyor eşim her hafta onu nasıl düzeltebilirim diye yazdım buraya da kendi annem şehir dışında onları en son 4 ay önce görmüştüm. 2 gün kaldık dönüşte gene skor eşitledik kayınvalidede kaldık. Sıkıntım bu
Yani sehir disinda olup olmamalari fark etmez. Sonucta surekli gidip yatiya kalmak pandemi donemimde akil kari degil. Esinizi bunu soyleyerek su anda ikna edemiyorsani baska bir sekilde etmeniz zor. Bunca insan her gun neden öluyor acaba? Hala eski duzende devam ediyor insanlar.

Gitsin kalsın yerleşsin derken? Kafama tabiki silah dayamıyor ama gidelim kalalım diye ısrar ediyor kavga çıkıyo.
Evet istiyorsa oraya yerleşsin ama bu şekilde seni zorlamasın bence.
Israr da etse kavga da etse istemiyorsan gitme arkadaşım.
Bu bencil adama da kendi ailesi ile baş başa mutluluklar olsun.

Evet istiyorsa oraya yerleşsin ama bu şekilde seni zorlamasın bence.
Israr da etse kavga da etse istemiyorsan gitme arkadaşım.
Bu bencil adama da kendi ailesi ile baş başa mutluluklar olsun.

Haklısın gitmek istemediğim Bi yere zorla gitmem yanlış ama dediğim gibi eşim ailesi konu olunca çok değişiyor gözünü nasıl açabilirim kendi ailesinin olduğunu nasıl gösteririm bilmiyorum

Eee çiksin?? Sadece sen huzursuz olacagina, oda huzursuz olsun. Senin kendini feda etmen, gördügün gibi hiç degeri yok.

Doğru bu kadar fedakarlık yanlış ama ben eşimle kavga edip değil de herşeyi anlatıp kendini buna alıştırmak istiyorum o da olmuyo

bu kadar içiçe yaşamaya hiç sevmem
Bunaltı gelirdi bana , tatil günlerinde plan program yapın yeni evlisiniz ne işiniz var hep kv de
Bana da geliyor o bunaltı en sonunda patladım artık sonu ne olur bilmiyorum eşimi Bi tercih yapmasını istemezdim ama tatillerinde ya benimle geçirir yada kendisi gider annesine

Bana da geliyor o bunaltı en sonunda patladım artık sonu ne olur bilmiyorum eşimi Bi tercih yapmasını istemezdim ama tatillerinde ya benimle geçirir yada kendisi gider annesine
Patlamazsan bir bakmışsın ılerde evıne yerlesmısler.

Normal zaman gibi hareket etmişsiniz. Bu corona zamanı bir evde yatılı misafirlikten başka bir eve geçiyorsunuz. Virüsün yayılması için muazzam koşullar oluşturuyorsunuz. Kayın pedere ve kv ye virüs var bir müddet ziyaretleri askıya alalım diyemiyor musunuz?

Haklısın gitmek istemediğim Bi yere zorla gitmem yanlış ama dediğim gibi eşim ailesi konu olunca çok değişiyor gözünü nasıl açabilirim kendi ailesinin olduğunu nasıl gösteririm bilmiyorum

Doğru bu kadar fedakarlık yanlış ama ben eşimle kavga edip değil de herşeyi anlatıp kendini buna alıştırmak istiyorum o da olmuyo
Bunu sen gösteremezsin ki.
İnsan kendi ailesi olduğunu zaten bilincindedir. Birisinin öğretmesine gerek yok.
Maalesef eşin ailen olarak seni değil onları görüyor.
Seni ezip onları tercih ediyor. Az önce de dedim ya insan ancak kendi evinin banyo ve tuvaletinde rahat eder, işte eşin de orada hiç sıkıntı çıkarmıyor. Ama sen utanıyor musun, sıkılıyor musun, çekiniyor musun umrunda değil.
Eşin seni sevmiyor arkadaşım, üzgünüm. Seven insan sevdiğini düşünür, ona kıyamaz.

Back
X