2 ayda falan o da 2 enfazla 3 gün eşimin işi nediyle ama ne hikmetse her hafta kv gideriz
Yani soyle mi anlamamiz gerek, cok daginik yazmissiniz ben anlayamadim bir turlu.
2 - 3 ayda bir annene gidip kaliyorsun? Dogru mu?
Yoldan donuste, illa kayinvalidene ugrayip kaliniyor? Bu da dogru sanirim?
Ama bunun haricinde her hafta kayinvalideye gidip kaliniyor mu?
Bunu anlamadim?
Anladigim kadariyla kayinvaliden yalniz yasiyor kayinpeder yok.
Esinizin annesini her hafta gormesi normal, annesidir, haftada bir ziyaret etsin bi zahmet.
Ancak her gittiginde sizi suruklemesi sacma, 20 dk mesafedeyse.
Torunlarini da gorsun kayinvalide derseniz, cocuklarla gidip bir kac saatini annesinde gecirebilir, oglen yemegine gidebilir mesela cocuklari ile, siz de o arada eviniz ile ilgilenirsiniz veya kendiniz icin ozel bir zaman yaratirsiniz.
Annenize SIK SIK gidip kalmaniz da normal degil, siz de ozluyorsaniz her seferinde esinizi pesinize takmayin, esiniz sizi biraksin sonra o da donsun annesinde kalsin bir sefer nolur ki? Siz annenizde 2-3 gun kalip, esiniz de kendi annesinde 2-3 gun kalirsa en azindan siz coluk cocuk kayinvalidende kalmak zorunda kalmazsiniz, sizi alir evinize gecersiniz, bu bir cozum olabilir.
20 dk mesafede oturan birinde kalmak bana cok mantikli gelmedi, kayinvaliden SIKILDIGINDA arada size gelsin, 1 gun kalsin mesela o daha kolay.
babasinin vefatindan sonra esinizin anne duskunlugunu anlayabiliyorum ve o cok yargilanacak birsey degil maalesef.
Ne dusunceler ile annesine bu kadar yakin olmaya calisiyor bilemeyiz ama su kadarini soyleyeyim, tecrubelerime dayanarak, annesini bu kadar sayan ve kollayan adam genelde esini de sayar ve kollar.
Kavga cikartmadan, esinizi de kirmadan bence bir yontem bulabilirsiniz.
Bir de tavsiyem esinizin her kullandigi izinde annenize gitmeyin, daha farkli seyler uretin, mesela evde ailecek zaman gecirmek gibi.
Izinleri daha cok cocuklariniza ayirmak gibi mesela.