Eşimle ilgili sorunum

Normal zaman gibi hareket etmişsiniz. Bu corona zamanı bir evde yatılı misafirlikten başka bir eve geçiyorsunuz. Virüsün yayılması için muazzam koşullar oluşturuyorsunuz. Kayın pedere ve kv ye virüs var bir müddet ziyaretleri askıya alalım diyemiyor musunuz?
Diyorum tabiki Bi hafta gitmesek ikinci hafta zorla birseyler bahane edip çağırıyor nispet yapar gibi özledim oğlummm deyip öper falan

Bunu sen gösteremezsin ki.
İnsan kendi ailesi olduğunu zaten bilincindedir. Birisinin öğretmesine gerek yok.
Maalesef eşin ailen olarak seni değil onları görüyor.
Seni ezip onları tercih ediyor. Az önce de dedim ya insan ancak kendi evinin banyo ve tuvaletinde rahat eder, işte eşin de orada hiç sıkıntı çıkarmıyor. Ama sen utanıyor musun, sıkılıyor musun, çekiniyor musun umrunda değil.
Eşin seni sevmiyor arkadaşım, üzgünüm. Seven insan sevdiğini düşünür, ona kıyamaz.
Rahat edemiyorum kendi evim dururken orda zaman geçirmek zoruma gidiyo tabiki gidebiliriz görürüz ihtiyaçlarını geçiririz ama kalmak vs yanlarındayken soğuyorum onlardan

gitme güzelim gitme
İnanın ben hiç istemiyorum ama birsey olduğu zaman eşim koşa koşa gidiyor beni de peşinden sürüklüyor kendileri halletsin dediğimde napsın komşuya mı söylesin şunu hallet bizim şu işimiz var diye tabi beni çağıracak diyo işine geldiği gibi anlıyor işlerini hallet tamam bitirince eve gel beni sürükleme kalalım deme diyorum iyi bidaha sizinkilerde kalmayalım diyo sinirle.

İnanın ben hiç istemiyorum ama birsey olduğu zaman eşim koşa koşa gidiyor beni de peşinden sürüklüyor kendileri halletsin dediğimde napsın komşuya mı söylesin şunu hallet bizim şu işimiz var diye tabi beni çağıracak diyo işine geldiği gibi anlıyor işlerini hallet tamam bitirince eve gel beni sürükleme kalalım deme diyorum iyi bidaha sizinkilerde kalmayalım diyo sinirle.
böyle sütten kesilmemiş adamı çok aradın mı kuzum

böyle sütten kesilmemiş adamı çok aradın mı kuzum
Ah ah sorma severek de evlendik halbuki ilk zamanlar yaşadıklarım normal geliyordu sonradan sonraya bunların arttığını rahatsız olduğumu anladım iş işten geçti ne yazıkki bende memnun değilim hayatımdan farkındayım kv gitmediğimiz günler kp arayıp sinir etmediği sürece çok iyi ilişkimiz var konu ne zaman onlar oluyo sürekli karşısına alıyo beni baskı yaparak kabul ettirmeye çalışıyor

Haklısın gitmek istemediğim Bi yere zorla gitmem yanlış ama dediğim gibi eşim ailesi konu olunca çok değişiyor gözünü nasıl açabilirim kendi ailesinin olduğunu nasıl gösteririm bilmiyorum

Doğru bu kadar fedakarlık yanlış ama ben eşimle kavga edip değil de herşeyi anlatıp kendini buna alıştırmak istiyorum o da olmuyo

Anlatmak tabiki birseye yaramaz ki. Niye yarasin? Sonuçta pasa pasa gidiyorsun, esin için sorun yok. Onun için sadece biraz söyleniyorsun. Ve gerçekten gitmek istemeseydin, gitmezdin. Gittigine göre, demek o kadar sorun yok. Esin bu sekilde düsünüyor çünkü erkekler düz mantiktir.

Ki birak erkege, bana bile karisik sinyal gelir. Hem az söyleniyor, hem gidiyor, ne is derdim bende.

Hersey tatli dil ile anlatilmaz. Sinirlar gösterilerek çizilir. "Gitmiyorum" diyerek ve gerçekten gitmeyerek. Iletsim çok önemli birsey. Esinin seni sadece bir kaç bakis ile, bir iki laf ile anlamasini beklersen, çok beklersin. Net olacaksin ve ona göre davranacaksin.

Ah ah sorma severek de evlendik halbuki ilk zamanlar yaşadıklarım normal geliyordu sonradan sonraya bunların arttığını rahatsız olduğumu anladım iş işten geçti ne yazıkki bende memnun değilim hayatımdan farkındayım kv gitmediğimiz günler kp arayıp sinir etmediği sürece çok iyi ilişkimiz var konu ne zaman onlar oluyo sürekli karşısına alıyo beni baskı yaparak kabul ettirmeye çalışıyor
bence gerekirse cinselliği kullan huyuna suyuna giderek bu konuda eşinin düşüncelerini değiştir , KV ye karşı politik ol , mesela tatil günün mü önceden belli hadi sürpriz yapmış gibi bir tatil ayarla , ya da önceden plan yap vs
Bir sürede tartışmadan huyuna giderek bu sorunu çözmeyi dene

Canım çok sağol akıl verdiğin için bende konuyu o yüzden açmıştım korona varken gidiyim mi gitmeyim mi diye! Benim derdim daha farklı eşim kv kp gerçekten anlamak isteyerek okursan anlardın
anlamak isteyerek okudum merak etmeyın
çok naziksiniz!!
annenizle aylardır kamera ile görüştüğünüzü sonradan yazdınız öyle değil mi?
ilk mesajınızda yok çünkü
Şuan ülkece derdimiz gezmek ile yayılan hastalık olduğu için ilk onu belirtmek istedim

yok girmemiş daha foruma :)
Ne kadar düşük mesajlar yazmışsın. Tek amacın başkalarını eleştirmek kime ne yazsam çabası. Mesajımda bende her hafta kv gitmekden memnun değilim ama eşimi engelleyemiyorum yazıyor. Burda her gün her dakika konu açılıyor merak ettim hepsini cevaplarınla insanların modunu düşürüyomusun! Burda belki eşimi olsaydı bu tavrınız anlardım eşin nasıl gitmek istiyor nasıl kalalım diyo korona var deseniz Bi nebze bu kadar tepki vermezdim ama ben zaten Bi şikayetimi yazmışım böyle konusmanız üzdü açıkçası. Korona çıkmadan önce de yaşantımız böyleydi evet çoğu şey değişti herkesin hayatında ama benim eşimin hayatında bu değişmedi her hafta anne ziyareti napabilirim engel olamıyorum. Forum açmamın sebebi de bu nasıl engel olurum nasıl başarabilirim bunu

Vallaistedigi kadar kizsin. Bu konudaki duyarsizliklari gorunce dayanamiyorum. Son mesajima cvp da veremedi zaten
Hanım efendi bazen insanların canınızı çok sıkıyor bu tavırda mesajlarınız. Ortada Bi duyarsızlık varsa eşimden dolayı var bende bunun farkındayım ve ister korona ister rahat edemediğimden dolayı kv iç içe olmayı istemiyorum (sıklıkla) eşim konu ailesi olunca gözü birsey görmüyor bunu daha önce de belirttim. Bende buraya napabilirim diye bir destek için konu açtım. Buna tek takılan ikinizsiniz

Hanım efendi bazen insanların canınızı çok sıkıyor bu tavırda mesajlarınız. Ortada Bi duyarsızlık varsa eşimden dolayı var bende bunun farkındayım ve ister korona ister rahat edemediğimden dolayı kv iç içe olmayı istemiyorum (sıklıkla) eşim konu ailesi olunca gözü birsey görmüyor bunu daha önce de belirttim. Bende buraya napabilirim diye bir destek için konu açtım. Buna tek takılan ikinizsiniz
Bunun çözümü net olmak. Hayır deyin ve gitmeyin. Gidersen tek git deyin. Tek gönderin. İnat edin. Trip atarsa atsın. Kavga çıkarsa çıksın. Ben de kaç kez hayır dedim. Şimdi bana 2 haftadan önce gidelim diyemez. Sende öyle ol. Tek gönder. Ben 1 haftada 3 4 kez tek gönderdiğimi bilirim. Hayır ben kuyruk muyum her yere onla gideyim. Gitme. Bak 1 kez hayır deyip gitmezsen devamı gelir. Yoksa bu devran böyle gider

Bunun çözümü net olmak. Hayır deyin ve gitmeyin. Gidersen tek git deyin. Tek gönderin. İnat edin. Trip atarsa atsın. Kavga çıkarsa çıksın. Ben de kaç kez hayır dedim. Şimdi bana 2 haftadan önce gidelim diyemez. Sende öyle ol. Tek gönder. Ben 1 haftada 3 4 kez tek gönderdiğimi bilirim. Hayır ben kuyruk muyum her yere onla gideyim. Gitme. Bak 1 kez hayır deyip gitmezsen devamı gelir. Yoksa bu devran böyle gider
Haklısınız bu konu da eşime çok musamma gösterdim belki göz yumdum eşim kadar bende suçluyum ama düzeltmeye çalışıyorum sağol fikirlerin için göz önünde bulunduracağım

Bundan sonra karı koca karar verin
KORONA olduğu için ve vakalar patladığı için hiçbiryere gitmeyin!
Herkes aylardır anne ve kvler ile görüntülü vs konuşuyor
Bakın
Ne kadar düşük mesajlar yazmışsın. Tek amacın başkalarını eleştirmek kime ne yazsam çabası. Mesajımda bende her hafta kv gitmekden memnun değilim ama eşimi engelleyemiyorum yazıyor. Burda her gün her dakika konu açılıyor merak ettim hepsini cevaplarınla insanların modunu düşürüyomusun! Burda belki eşimi olsaydı bu tavrınız anlardım eşin nasıl gitmek istiyor nasıl kalalım diyo korona var deseniz Bi nebze bu kadar tepki vermezdim ama ben zaten Bi şikayetimi yazmışım böyle konusmanız üzdü açıkçası. Korona çıkmadan önce de yaşantımız böyleydi evet çoğu şey değişti herkesin hayatında ama benim eşimin hayatında bu değişmedi her hafta anne ziyareti napabilirim engel olamıyorum. Forum açmamın sebebi de bu nasıl engel olurum nasıl başarabilirim bunu
Farkındaysanız ilk mesajımda öyleydi zaten karı koca karar verin yazmışım
sonra ay canım iyi okusaydın diyince böyle bir cevap yazdım

ben kolay kolay eleştirmem eleştirsem de kırıcı olmam mümkün olduğu kadar
bu forumda bayağı eskiyim

Bakın

Farkındaysanız ilk mesajımda öyleydi zaten karı koca karar verin yazmışım
sonra ay canım iyi okusaydın diyince böyle bir cevap yazdım

ben kolay kolay eleştirmem eleştirsem de kırıcı olmam mümkün olduğu kadar
bu forumda bayağı eskiyim
Forumda eski olup olmamanızla mesajlarınızın Bi alakası yok yeni olan birisi de gayet kibar mesajlar yazar eskilerde kırıcı yazabilir onu düşünerek size kırıcı yazmışsınız demedim Bi yanlış anlaşılma oldu diyelim. Yanlış birsey dediysem sizde kusura bakmayın

Ne tarz mesajlarim kimi rahatsiz ediyormus o kismi anlayamadim? Size daha once de yazdim, corona ayagini kesmeli esinizin. Bunu bahane degil onemli bir sebep olarak sunmalisiniz.

Back
X