Kızlar gerçekten düşüncelerinizi önerilerinizi merak ediyorum. Ben Kırşehir de yaşıyorum kendi ailem ankarada 1 bucuk saatlik mesafede eşimin ailesi kırsehirin Bi ilçesinde onlarda 20 dakikalık mesafede.
Eşimin 3 gün izni vardı işyerinden annemgile gidelim dedik 2 gün kaldık 1 gün de evde geçirelim dedik her ankarada gitmemizde her hafta tatillerinde kv gile gideriz. Ankaradan gelirken yolumuzun üstü uğrayalım dedi tamam dedim evde geçireceğimiz 1 günü de kv yanında geçirdik eve geldik işe gitti. Çok bunaldım artık bşrsey desem kavga çıkıyo sırf annemlerde kalıyoruz diye onlarda da kalıyoruz babası başka şehirde çalışıyor evde kayınvalidem birde görümcem var küçük. Babası bile aradığında sürekli annengile gidiyo musun bende yokum orda kalın istiyorsanız masraf yapmayın yaz gelene kadar en azından diyo o gün bile uzak Bi mesefa değil evimize gelebilirdik çok üzülüyorum artık Bi fikri yapmam gereken birsey var mı bilmiyorum

zaten kayınpederim yok diye gidiyoruz alışverişlerini yapıyoruz hiçbirseylerini eksik etmiyoruz vakit geçiriyoruz ama her hafta ararlar izninde geliyomusunuz falan iyice şaşırdım napacağımı