esimle ilgili suphelerim

Aynen öyle. Tamamen aynı fikirdeyim sizle. Birinden hoşlanmak ya da hoşlanmamak kişinin kendi iradesindedir. Bunun ne içkiyle alakası var, ne karşısındaki kadınla ne de eşiyle. İçkiyle ilgisi olsa ayılınca geçmesi lazım ki geçmiyo hepimiz biliyoruz. Karşısındaki kadınla ilgisi olsa kaç tane platonik kadın okuduk burda ayaklarına kapansa da erkegin adam istemeyince istemiyo. Eşinden saklamaksa en kolayı siz anlatmışsınız zaten.

bu devirde aşık olunacak doğru düzgün adam mı kaldı yaaa bende çok istiyorum da . artık olmaz heralde ya

Aynen katılıyorum. Her zaman temkinli olmak gerekir.
Alkol, uyuşturucu vs insandaki ayıkken yapamayacağı şuursuz davranışları ortaya çıkardığı için kötü zaten. Yoksa koşullar ne olursa olsun hata yapmayacak insanı aramak yerine, hata yapılacak koşul ve ortamlardan uzak durulması gerek zaten. Kendimize eziyet etmenin bi gereği yok.

Çok üzülüyorum böyle konulara. Şüphe duyacağımız insanları ailemize sokmasak keşke... Sevgilimle arkadaşımı neden aynı evde tutayım ki? Hadi eğlendik ettik neden gecelere sabahlara kadar bizde olsunlar? Ara yorumları okumadım ama umarım öyle bir şey yoktur. Hamile hamile bunlarla boğuşmak hiç kolay olmasa gerek...

Kesinlikle çok yanlış düşünüyosunuz. Bi çok alkollü ortama girdim, karışık gruplarla coştuk, eğlendik, muhabbetin de en samimisini ettik. Ki bizimkisi herkesin genç oldugu gruplar, yani evlenmiş, çocuk bekleyen olgunlaşmış insanlar falan da degiliz. Bu durumda bile daha yanımdaki insanlardan utanacak, napıyo bu ya diyecek bi durum ne yaşadım ne de yaşattım kimseye. Hiçbi şey sizi olmadığınız birine dönüştüremez. İçinizde olmayan bi şeyi dışarı çıkaramaz. Karakter sahibi insan da ertesi sabaha pişman olacak hareketleri yapacak, insanlıktan çıkacak kadar içmiyo zaten. Daha bi kere ne arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan ya da arkadaşını sevgilisinden kıskanan görmedim onca samimi ortamda. Bunu da tüm samimiyetimle yazıyorum. Mesele kişinin kendisinin kim oldugudur, nasıl içtigi ne yaptığı zaten kişinin kendi karakterinin yansıması hep.

Herkes sizin gibi ağzıyla içmiyor işte bunu beceremeyen bi sürü insan var. Siz içersiniz eşiniz içer bi zararınız olmayabilir. herkes içince anormal davranışlarda bulunsaydı zaten hemfikirdik şu an. Ortamda arıza çıkaran siz olmazsınız tek bir insan olur o da herkesin burnundan getirir. Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz diyerek mesajımı alıntılamayın, düşünceme katılmak zorunda değilsiniz herkes kendi fikrini söylesin. Mesajımda bir genelleme yapmadım zaten tekrar okursanız ne demek istediğimi anladığınızı zannetmiyorum.

Ben de yanlış anlaşıldım galiba. Kesinlikle yanlış düşünüyosunuz derken düşüncenizi yargılama amacında degildim, genellediginiz de düşünmedim yanlış ifade seçmişim sanırım. Tabi ki herkes fikirlerini ifade edicek. Ben sadece alkollü ortamda içmeyi bilmeyen ama buna ragmen etrafındakilere yük ve rahatsızlık verecegini bile bile icmeye devam eden hatta yapacaklarına paravan olarak içkiyi kullanan insan zaten diger yerlerde de kendini belli eder, yani içkisiz bi ortamda da dönüp dolaşıp yapacagını yapar demek istedim. Yani mesele içkide degil kişinin karakterindedir, bunu anlatmaya çalışıyodum. Yanlış anlaşıldıysam affola.

Allah yardımcınız olsun hamile halinizle kendinizi daha fazla üzmeyin... umarım sandığınız gibi bir şey çıkmaz ama durum hiç de öyle demiyor... sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı neyse o olsun...

Sarhos oldum bi keresinde.zaten icki icmeyen bir tipim normalde.neyse ayakta bile duramiyordum ama o halde biri benle olmak istese iterdim yaa.sarhos olsan bile iraden oluyor o an.sadece icinde bastirdiklarin ortaya cikiyor

Bi ortamda içki varsa her türlü ahlaksızlığı aldatmayı normal görmek lazım sonra der ki sarhoştum hatırlamıyorum gıkını bile çıkaramazsın. kadın erkek bi araya toplayıp içirmeseydin o zaman kendin ettin kendin buldun bu da sana ders olsun

Biz artık yeni bir yüzyılda yaşıyoruz.
Eskisi gibi kadınların çalışmadığı, haremlik selamlık durumlar eskide kaldı.
Ortamlardan uzak tutma gibi bir durum sadece kendi kendinize düşündüğünüz rahatlama mekanizması.
Uzak tutarsam yapmaz zannededurun siz.
İçinde olan insan gelen müşteriye dahi ilgi duyabiliyor, yüz bulursa astarını istiyor.

Yani adamlık çıplak kadınlardan uzak durmakla olmuyor, uzak duran kimse bir icraat gösteremez zaten. Adamlık gördüğü halde elini, dilini, aklını uzatmamakta bence. O yüzden eşinizin karakteri böyleymiş diyorum.

Alkollu olan cok insan gordum, hicbirinin hissetmedigi seyleri varmiscasina aciga cikardigna tanik olmadim.

Ayrica hatirlayamayacak noktaya gelen kisinin ona buna sarkacak hali de kalmaz.

Kullanmadigniz icin bilmiyor olabilirsiniz fakat farkli karakterlerde ve bunyelere gore farkli davranislar olussa da gorduklerimde hepsinin ortak noktasi yazdigim gibi.

Kadın anlıyor arkadaş gerçekten hissediyoruz gerçi bu bariz bir şekilde ortada da neyse senin adına üzüldüm gerçekten umarım bizler yanılıyoruzdur bana çok yanlış ters geldi gece gece eşin neden senin arkadaşına mesaj atar ki ne hakla bu ne samimiyet anlamadım ona ne ki oradan kalkıp gidip gitmediklerini sormak eşine mi kaldı bu ne samimiyet bence hiiç belli etme den sessizce bir takip e al ve o arkdaşım dediğin kadından da samimiyetini kes

katılıyorum bir keresinde ben haddinden fazla içtim. sonra eve geldik eşimle yakınlaştık. ben hemen kendimi çektim ve biz çıkarken ben sana saklaman için ne vermiştim dedim. eşim gözlerime baktı söyledi öyle öpmesine izin verdim.

yani demek istediğim olurya içkinin etkisi ile yanlış bir insanlamı beraberim diye. yani sarhoş halimle onu sorguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…