- Konu Sahibi dilek.1980
Herkese selamlar...
Benim eşimle ilgili sıkıntılarım var ve ben bunları kimseyle paylaşamıyorum. Çok kafam karışık. Nasıl anlatılır ki bilmiyorum. Eşim çok bencil her konuda... Evleneli 6 ay oldu 3 senelik bir beraberliğimiz vardı ailesinin karşı çıkmalarına rağmen evlendi benimle. Benim için belki büyük fedakarlık yaptı ailesini karşısına aldı ama ilgi bekliyorum her insan gibi. İkimizde çalışıyoruz eve gelince akşam yemeği yedikten sonra hemen bilgisayara oturuyor. Oynadığı bir oyun var oyuna oturuyor. Gece olunca yatıyoruz sabah iş ertesi akşam yine aynı şeyler... Televizyon seyredelim biraz dediğimde tamam deyip hemen kumandayı eline alıyor ve kendi istediği bir tv kanalını açıyor. İstemiyorum bu kanalı desem de hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Biraz konuşalım diyorum ne konuşçaz ki diyor. Bilgisayarına program yüklettim bazı şeylerden şüphelenip baktım ki açık filmler seyrediyormuş
Evli bir adam neden açık film seyreder ki? Bir kaç defa boşanalım dedim boşanmam senden dedi. Ama sevgisinden şüphe ediyorum. Şimdiye kadar bana karşı bir ihanetini görmedim. Yazmaya çekindiğim başka konularda var tabiii ... Sizden yardım istiyorum eşime karşı nasıl davranmalıyım ki... Ne yapsam olmuyor. Kilo aldın diyor, göbeğin çıktı diyor
Acaba benden soğudu mu ? Eşimle oturup konuşamıyorum ben bunları çünkü o konuşmayı sevmez hele ki böyle konuları hiç konuşamam onunla... Bebek yapmaya karar verdik belki de şu an hamileyim haftaya belli olacak yaşımdan dolayı doktorum bir an önce gebe kalman gerekli dediği için hamileliğe karar verdim aslında... Benim bir oğlum var ilk evliliğimden ama eşimin ilk evliliği benim... Baba olmak istiyorum ben dedi ama bu durumda biraz karasız kaldım bu konuda... Ne olur bana bir akıl verin ... Şimdiden teşekkür ederim .... Herkese huzur dolu akşamlar...
Benim eşimle ilgili sıkıntılarım var ve ben bunları kimseyle paylaşamıyorum. Çok kafam karışık. Nasıl anlatılır ki bilmiyorum. Eşim çok bencil her konuda... Evleneli 6 ay oldu 3 senelik bir beraberliğimiz vardı ailesinin karşı çıkmalarına rağmen evlendi benimle. Benim için belki büyük fedakarlık yaptı ailesini karşısına aldı ama ilgi bekliyorum her insan gibi. İkimizde çalışıyoruz eve gelince akşam yemeği yedikten sonra hemen bilgisayara oturuyor. Oynadığı bir oyun var oyuna oturuyor. Gece olunca yatıyoruz sabah iş ertesi akşam yine aynı şeyler... Televizyon seyredelim biraz dediğimde tamam deyip hemen kumandayı eline alıyor ve kendi istediği bir tv kanalını açıyor. İstemiyorum bu kanalı desem de hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Biraz konuşalım diyorum ne konuşçaz ki diyor. Bilgisayarına program yüklettim bazı şeylerden şüphelenip baktım ki açık filmler seyrediyormuş