Eşimle ilgili tereddütlerim var ve bunları kimseyle paylaşamıyorum

..... izleyince çok iyi iş gerçekten yapmaya gelince pısss yok yaaa.
ben olsam bana yanaşmaya çalışınca ben istemezdim asıl.
ben ağladığımda bilgisayardan gözünü ayırmadan yarım ağızla noluyo diyen,
akşamları eve gelince oyununun başına geçip sonrada yatan adamla bırak sevişmeyi
aynı yatakta yatmazdım. bazıları ne kadar sabırlı oluyor :19:

Bence bir kaynanaya ayrilirim demek yanlış. Evliligimiz kötüye gidiyor olanlar yüzünden diyerek akıl danışmak daha mantıklı olabilir. Anne ogluyla konuşur. Ama her olani da anlatirsa eşi demez mi sen beni anneme mi söylüyorsun diye? Çok dikkatli olmak lazım

genital bölgendeki koku arkadaşlarında söylediği gibi iltihaptan v.s. olabilir
eşinin üzerine düşme bir süre bakalım ne olacak
bu arada 1. evliliğinizden olma çocuğunuz nerde?
sizle mi babasıyla mı?

valla canim ben seni uzmek istemem ama diger arkadaslarinda dedigi gibi bu adam evliliginden pisman olmusta sizi yildirmaya calisiyo gibi nerden bu kadar emin oluyorsun derseniz bende esimle ayrilmayi kafaya koymus biri olarak aynisini benim oduna yapiyorum dogumumdan sonra ayrilicam cunku daha onceki actigim konularimda soyledigim gibi

Herkese selamlar...

Benim eşimle ilgili sıkıntılarım var ve ben bunları kimseyle paylaşamıyorum. Çok kafam karışık. Nasıl anlatılır ki bilmiyorum. Eşim çok bencil her konuda... Evleneli 6 ay oldu 3 senelik bir beraberliğimiz vardı ailesinin karşı çıkmalarına rağmen evlendi benimle. Benim için belki büyük fedakarlık yaptı ailesini karşısına aldı ama ilgi bekliyorum her insan gibi. İkimizde çalışıyoruz eve gelince akşam yemeği yedikten sonra hemen bilgisayara oturuyor. Oynadığı bir oyun var oyuna oturuyor. Gece olunca yatıyoruz sabah iş ertesi akşam yine aynı şeyler... Televizyon seyredelim biraz dediğimde tamam deyip hemen kumandayı eline alıyor ve kendi istediği bir tv kanalını açıyor. İstemiyorum bu kanalı desem de hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Biraz konuşalım diyorum ne konuşçaz ki diyor. Bilgisayarına program yüklettim bazı şeylerden şüphelenip baktım ki açık filmler seyrediyormuş :( Evli bir adam neden açık film seyreder ki? Bir kaç defa boşanalım dedim boşanmam senden dedi. Ama sevgisinden şüphe ediyorum. Şimdiye kadar bana karşı bir ihanetini görmedim. Yazmaya çekindiğim başka konularda var tabiii ... Sizden yardım istiyorum eşime karşı nasıl davranmalıyım ki... Ne yapsam olmuyor. Kilo aldın diyor, göbeğin çıktı diyor :( Acaba benden soğudu mu ? Eşimle oturup konuşamıyorum ben bunları çünkü o konuşmayı sevmez hele ki böyle konuları hiç konuşamam onunla... Bebek yapmaya karar verdik belki de şu an hamileyim haftaya belli olacak yaşımdan dolayı doktorum bir an önce gebe kalman gerekli dediği için hamileliğe karar verdim aslında... Benim bir oğlum var ilk evliliğimden ama eşimin ilk evliliği benim... Baba olmak istiyorum ben dedi ama bu durumda biraz karasız kaldım bu konuda... Ne olur bana bir akıl verin ... Şimdiden teşekkür ederim .... Herkese huzur dolu akşamlar...

Belkide sen üzerine çok gittiğin içindir bırak bakalım akşam istediğini yapsın tv seyretsin aldırma davranışlarına hiçbişey söyleme sende ondan ayrı takıl akşamları evde bi kere de öyle dene seni umursuycakmı bakalım

bence böyle tavırları olan bir adam, sizin tavsiye ettiğiniz hiç bir şeyi yapmaz. terapist, ilgi alaka, spor hiç bişeyi umursamaz.
bana kalırsa o adam ailesinden çok etkilenmiş durumda. onları kırdığı için pişman olmuş ve kendi kafasında ailesini haklı çıkaracak şeyler yaşadığını düşünüyordur.evliliğindeki bir durum karşısında kendi ve ailesiyle çelişiyordur. bak işte böyle demişlerdi doğru çıktı gibi... öyle olmasa da ailesini haklı bulmak ister her insan ve gördüm ki erkekler ailesinden çok etkileniyor. etkilenmemiş gibi davransa da...
bana kalırsa tavsiyem:
onun farkındalığını uyandıracak şekilde konuşma yapın. çok ciddi ve önemli bişey konuşmak istiyorum deyip, sıkıntınızın büyük olduğunu ve bu durum yüzünden ayrılmak istediğinizi söyleyin. yalnız onun düşüncelerini okuduğunuzu belli edin. sen benim için aileni karşına aldın ama yavaş yavaş pişman olduğunun farkındayım. beni seviyordun evlenirken ama aileni üzdüğün için benden soğumaya başladın ister istemez... gibi şeyler söyleyebilirsiniz. benim için yaptığın fedakarlık için teşekkür ederim ama artık seni daha fazla üzmek istemiyorum, ayrılalım desen, acaba uyanırmı biraz bilemiyorum
ailesiyle görüşmüyormu, siz nasılsınız onlarla?
annesiyle konuşurum yerinde olsam. içimi dökerim samimiyetimi anlatırım. eşim ve sizin için ayrılırım isterseniz ama çok seviyorum, bende her fedakarlığa hazırım onun için gibilerinden konuşsanız. ben sizinle iyi olmak istiyorum, beni tanımanızı istiyorum, görmek görüşmek istiyorum deseniz....
benim aklıma bunlar geldi. bana kalırsa ailesinin düşüncesi yüzünden bu halde eşiniz. ve ailesinin gönlünü almadan da düzelmeyecektir. zamanla bunalıma da girebilir. koku moku bahane bence.
allah yardımcınız olsun. zamanla değişip düzelir belki ama kararlı konuşmanız gerek bir an önce. istemiyorsan ayrılalım çünkü ben bu durumlardan memnun değilim diye. tepkisi ne olacak acaba. inşallah çok iyi olursunuz. evliliğin ilk 2 yılı sıkıntılı geçiyormuş zaten. bende yaşadım :(

Çok güzel bir yorum... Alıntılamadan edemedim.
Tek katılmadığım nokta "eşim ve sizin için ayrılırım" cümlesi hiç olmamalı. Ayrılıksız bir konuşma olsa sanki daha iyi..

Çok güzel bir yorum... Alıntılamadan edemedim.
Tek katılmadığım nokta "eşim ve sizin için ayrılırım" cümlesi hiç olmamalı. Ayrılıksız bir konuşma olsa sanki daha iyi..

Evet dogru olmasa da olabilir. Belki vicdanini sızlatir, her anne bosanmayi kabul etmez diye düşünmüştüm ama olmamasi da daha iyi olabilir evet.
Kocasının tavri o yönde geldi bana zaten. Insalkah cok uyiye doner.
haberdar edin bizi lütfen konu sahibi arkadasim

Bence bir kaynanaya ayrilirim demek yanlış. Evliligimiz kötüye gidiyor olanlar yüzünden diyerek akıl danışmak daha mantıklı olabilir. Anne ogluyla konuşur. Ama her olani da anlatirsa eşi demez mi sen beni anneme mi söylüyorsun diye? Çok dikkatli olmak lazım

Bu kaynana akil danisilacak bir anne degil cunku gelini istememis. Ben olsam o kadina soyle derdim ailene karsi gelerek evlemeyelim dedim oglunuza ama o dinlemedi derdim. Evlendikten sonra da sizin etkilerinizden dolayi pisman oldu ve kendine ve bana zehir ediyor hayati derdim. Siz de istemediniz artik o da pişman oluyor beni istemediginiz icin derdim. Bu sekilde benimle birlikte ama akli sizde bir evlilik istemiyorum, bosyere benim psikolojimi bozdu. Sizinde payiniz var bunda derdim. Bu sekilde cok sürmez ayriliriz ama beni bu hale dusurenlere de hakkimi helal etmem, öbür dunyada da hakkimi alirim derdim.
Madem bu hale getirdi kadin da adam da, bos yere nasil duyguları incittiklerini bilsinler. En azindan vicdanlari rahat etmesin
Hemde kaynanaya dert yanmak her konuda ve her zaman olumlu etki birakmiyor. Benim dedigim sadece her sonucu goze aldiktan sonra vicdaninin telini sızlatmak.

Son düzenleme:
aranıza yaş var farkı mı acaba? bir de çocuğunuzla eşinizin ilişkisi nasıl? beraber yaşarken hiçböyle sıkıntılarınız oluyor muydu yoksa bu aralar mı yaşıyorsunuz bunu sadece?

Merhaba Faat...
Ben dile getiriyorum çok net olmasa da en azından getirmeye çalışıyorum
ama eşim hiç oralı bile olmuyor ve bana saçmaladığımı söylüyor.
Yok ben hep bakımıma kendime dikkat eden bir bayanım ...
Hani düşünüyorum da o ne zaman ne istese yapıyorum , onu ihmal etmiyorum
Ben nerede hata yapıyorum diyorum...
Çok mu üstüne düşüyorum yok sa ben mi çok hassasım diyorum ama ..
Evleneli 6 ay oldu ama 2 yıl beraber yaşadık biz:41::41:
Düşünmekten delireceğim ağlamaktan ve düşünmekten başka bir şey gelmiyor elimden...
Neden ağlıyorsun diyor ama ağzının ucuyla ve bilgisayardan kafasını kaldırmadan...
Bilgisayardan kafasını kaldırmadan bana bu soruyu soran adama nasıl bir cevap verebilirim ki...

Seni cok iyi anliyorum canim , bizde yaklasik 1.5 yildir evliyiz birde kizim var 6 aylik, esimde hep kndini dusunur afedersin o konularda... Ve film izliyor kac defa gitmeye kalktim yalvar yakar yeminler ikna etti belkide olmak istedim ama degisen bir sey yok hala bakiyor her ne kadar yakalamasamda biliyorum kendini akilli saniyor artik allaha havale ettim ondan bulsun cezasini ne diyim. Cinsellikte de durum ayni 3 dakka surmuyordur on sevisme sifir... Opme sifirrr evlenmeden önce boyle degildi aklimda 1000 turlu sorular ... Gerci banane onun disinda bir problem yok iyi anlasiriz bana karsi iyi davranir ilgisi sevgisini gosterir. Bosvermeye calisiyorum artik :( Allah yardimcimiz olsun ne diyim

Back
X