EŞİMLE İLGİSİ VAR MI ?

EVET CANIM RABBİM ARATMASIN İNSALLAH SANIRIM DAHA GÜZEL BAKIP STRES OLMAMAM GEREK :)
Aynen canım hiç takılma böyle şeylere.. bende ilk bebek denemeleri sırasında aileme bile vakti var diyordum 6-7 ay çocuğum olmadı mesela benimde.. iki tarafa da şu an düşünmüyoruz diye söyledik.. rabbim sana da nasip etsin

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
BENDE PEK YENİYİM BU KONULARDA DAHA TECRUBELİ ARKADASLAR YARDIMCI OLUR UMARIM İNS KALIRSIN CANIM :)

Canım benim eşimde böyleydi soran herkese daha erken kendimizi toplayalım bi iş güç olarak diyordu. Ama bi yandan beni bebek için ikna eden de o oldu. Erkekler böyle şeyleri paylaşmayı sevmiyor sanırım. Bende konuşulmasından rahatsız olurdum insanlar sürekli olarak soruyor çünkü.

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
vala bilemeyiz cnm beklicen bakalm ovulasyon filan yap 2 günde bi denemeye devam edin. bizimde söle oldu reglim bitti 3 gün snra birliktelk oldu ve tuttu cok ilginç yumurtlama günüme daha vrdı aslında.

Back
X