- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorumCanım bende 20 eşim 27 yaşındabir buçuk yıllık evliyim Bence sorun sende değil eşim daha bana dokununca hemen kalkıyor Eşinde bi sıkıntı bencee
27 yaştan belirtiyorum bende çikolatalı sütümü şimdi içtim uyuyacaktım19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum
bende çok şükür bin şükür gece kocamla beraber en sevdiğim çikolatalı sütümü içtik ninnimizi dinledik ve uyuduk canım ☺19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum
Ya kalkıyor ama oda işte afedersiniz ya ellersem bi süre yada başka bişey yani ilişkiyw gireceğimiz zaman illa benim bişey yapmam lazımLütfen araştırın ve bilgilenin ki bu erkekler sizi sorun sende diye kandıramasın.
Adamın pipisi kalkmıyor yani sertleşme sorunu var. Nasıl sorun sende olabilir? Söyle ona doktora gitsin. Sana da bok atıp durmasın.
Peki hangi doktora görünmeli ürolojiyemiSorun sizde de degil eşinizde de degil sorun penistekim ister ki yani boyle birşey yasamayi..Esinize de mana bulmaya luzum yok doktor cozer bu işi
Evet urolojiye gidilmesi gerekiyorPeki hangi doktora görünmeli ürolojiyemi
Önceden böyle değildi günde 4 5 defa biz yatağa geliyorduk ama ben adet oldum bu hafta 1 haftadır bişey yapmadık tabi ne bileyim diyorum ona sen diyorum bi değişiksin dedim bu akşam neden diyo yavaş ve isteksiz gibi davranıyorsun dedim sanki zorla yaptırıyorum gibi işte sen sus sen böyle yapınca yapasım gelmiyor psikolojimi bozuyorsun benim diyo 2 gündür düzgün ilişki olmadı unutmuş gibi ilişkşye girmeyi sanki bende anlamadımEşiniz ereksiyon olamıyorsa yapamayan neden siz oluyormuşsunuz ki? Jartiyer almışsınız ondan bile etkilenmediyse sorun kendisinde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?