- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Eşiniz ve ailesi dışında sosyal bir hayatınız Yok anlaşılan öyle komşu arkadaş da yok. Siz bu soğuk yapı ile adama sarıp sarıp sonunda bir başınıza kalırsınız. Biraz yapınızı değiştirip insan edinmeye çalışın. Kimse soğuk bu ama vakit geçirelim demez herkes neşeli sevimli insan istiyor etrafında. Açıkçası bende öyle isterim Güler yüzlü hoş muhabbetli olursanız daha rahat olur. Kahvaltıya çağırın kahveye falan gidin yapın birşeyler4 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesiyle mesafeliyim beni içlerine almadılar. Ben zaten yapı olarak biraz soğuk bir insanım onlar da diğer eltimle sıkı fıkı olduklarından bana pek yaklaşmadılar. Gözle görülür bir ayrım var. Eşim de bu konuda haklı buluyor benim sitemlerimi. Ama hepsi bu. Sadece haklısın diyor onlara hiçbir tepkisi yok. Ailesini reddetsin demiyorum ama birazcık olsun kırgınlığımı anlasın tavır koysun istiyorum. Ama yok. Bu durum bende ailesine karşı takıntı yarattı. Hiçbiriyle görüşmek konuşmak istemiyorum. Buna da eşim bozuluyor. Aramız çok gergin. Sürekli tartışıyoruz beni olgun olmamakla suçluyor. Kendime engel olamıyorum hep gözlerim dolu dolu. Bu sabah boynum feci tutulmuş uyandım. Biliyorum ölümcül değil ama beni bırakıp arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Çok mutsuzum. Eşimi seviyorum ama bu ilişki nereye gidiyor bilmiyorum.
Bunlar aşılamaz şeyler değil .
Sıkı sıkı olmak zaten iyi birşey değil eğer saygısızlık yoksa aranıza böylesi iyi
Eşinin yapabileceği şey yok şu durumda adamı arada bırakma
Sende sırf bu yüzden görüşmek istemiyorsan eşine ayıp ediyorsun bence
Ha bu arada sıcak havlu sar boynuna iyi gelir geçmiş olsun
Esin yanında kalsada çok yapılacak birşey yok elin ayağın işlev görüyor :) temel ihtiyaçlarını karşılayabilirsin
Eşiniz ve ailesi dışında sosyal bir hayatınız Yok anlaşılan öyle komşu arkadaş da yok. Siz bu soğuk yapı ile adama sarıp sarıp sonunda bir başınıza kalırsınız. Biraz yapınızı değiştirip insan edinmeye çalışın. Kimse soğuk bu ama vakit geçirelim demez herkes neşeli sevimli insan istiyor etrafında. Açıkçası bende öyle isterim Güler yüzlü hoş muhabbetli olursanız daha rahat olur. Kahvaltıya çağırın kahveye falan gidin yapın birşeyler
Sıcak havlu sardım, krem sürdüm, kas gevşetici içtim ama hala çok kötü. Evde yalnız bırakılınca çok canım sıkıldı.
Eşimin ailesine gelince çok takıntı yaptım. Nasıl kurtulacağım bundan bilmiyorum. Aslında ailesi de az değil ama sırf eşimin hatrı için alttan alayım diyorum olmuyor yapamıyorum.
Sizin aranız mesafeli diye ona kendi ailesine mesafe koyma zorunluluğu yükleyemezsiniz. Kaç yıllık ailesini silsin mi? O da samimi bir şekilde size hak veriyorsa görüşmek istemediğinizde bozulup tavır yapmamalı. Karşılıklı samimiyet ve anlayış lazım.
Umursamıyorum aynı sorun bizde de var önceleri üzülüyordum yalan yok bir ara eşimle büyük kavgamız oldu istemediler beni zamanında,sen haklısın diyen eşim gitmişti ailesini bana savunan adam gelmişti, çok zoruma gitti bile bile ayrımcılık yapıldıgını, yine de ses etmiyordu.
Son 3 yıldır umursamadım nasıl yaptım bilmiyorum ama mesafeliydim daha da mesafe koydum inanın ki siz tartışıp uzulup aglayınca onlara fırsat vermiş olursunuz.Aksine daha da sıkı sarılın eşinize ki o sevgiyi aileden görmesede sizden görsün.Zamanla anlayacaktır.Su an hiç olmadıgım kadar huzurluyum kolay kolay tartışmıyoruz tartışsakda sorun onlar olmuyor.Dün bayramda bile laf sokmaya çalışıldı gülüp geçtim anlamazlıga vurdum.Üzülsem etsem yine kendime.
Eşiniz ailesine tepki koysa da değişen bir şey olmaz bence. Siz nasıl zorla yakınlaşamıyorsunuz onlar da size bu şekilde yakın olamaz. O yüzden boşuna eşinizle aranızı bozmayın bence. Bu konuyu da sonsuza dek kapatıp onları o şekilde kabullenin. Umursamamaya çalışmaktan başka yol görünmüyor. Eşinize tepki verdikçe aranıza soğukluk girer bu meseleden benden söylemesi.
biz de bu durumdaydık ailesiyle , bir türlü ısınmadılar bir adim da atmadılar, sürekli bunun için evimizde gergin bir ortam vardi .Hiçbirşey yok gibi mi davranayım ne tavsiye edersiniz
biz de bu durumdaydık ailesiyle , bir türlü ısınmadılar bir adim da atmadılar, sürekli bunun için evimizde gergin bir ortam vardi .
Ben belki konuyu kapatırdım onlari böyle kabul ederdim ama eşim sürekli mutsuzdu bu durumdan dolayı hep çırpındım hep karşılıksız kaldım , hep çırpındım hep karşılıksız kaldim, boyle 3.5 sene yaşadık.
Ve eşim durumu düzeltemedigi icin pes etti evliliğimizi bitirdi ,ailesini seçti .
Simdi diyorum kendi kendime neden bu kadar söylendim ailesiyle ilgili , donra gerçeği hatırlıyorum esim böyle olmamızı kabullenemiyordu ve bunu bizim evliliğimize yansıtıyordu .
Sanki bunu sadece ben duzeltebilirim diye de bütün sorumluluğu bana yüklemişti .
Demem o ki Tek taraflı hic bisey olmuyor , ben yapamadim malesef , beceremedim bitti binbir hayalle kurduğum evliliğim(
benimki de böyleydi sen haklisin diyordu , gitmem için de ısrar etmezdi , git de demezdi , ama bu durum onun canini fena sıkıyordu , onlara söylemiyordu hep bana , bizim icin asma suratını , adim at diyordu .Eşim bana sürekli sen haklısın diyor. Ailesine gitmem ya da aramam için baskı da yapmıyor. Sadece bayramlarda arıyorum denebilir. Ama yine de huzurum yok. Bir türlü ailesinin yaptıklarını kabullenemiyorum. Halbuki o kadar büyük meseleler yok aramızda. İlgisizlikleri ve evlat ayrımları klasik birçok ailede yaşanan şeyler.
Eşim bana sürekli sen haklısın diyor. Ailesine gitmem ya da aramam için baskı da yapmıyor. Sadece bayramlarda arıyorum denebilir. Ama yine de huzurum yok. Bir türlü ailesinin yaptıklarını kabullenemiyorum. Halbuki o kadar büyük meseleler yok aramızda. İlgisizlikleri ve evlat ayrımları klasik birçok ailede yaşanan şeyler.
Eşim bana sürekli sen haklısın diyor. Ailesine gitmem ya da aramam için baskı da yapmıyor. Sadece bayramlarda arıyorum denebilir. Ama yine de huzurum yok. Bir türlü ailesinin yaptıklarını kabullenemiyorum. Halbuki o kadar büyük meseleler yok aramızda. İlgisizlikleri ve evlat ayrımları klasik birçok ailede yaşanan şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?