Eşimle İlişkimiz Nasıl Düzelecek?

soğuk birine ne kadar yaklaşılır ki.kocan da destekmiş daha ne istiyorsun.yaşadığın hengamenin içine birde eş tarafı girse hiç yetişemezsin

Evet soğuk bir insanım ama bana bir adım gelinse ben 10 adım giderim. Ailesinden kimsenin yaklaşma çabası olmadı. Sadece yardıma ihtiyaçları olduğunda arandık. Ama haklı olduğunuz durum şu ki bu yoğunluğumda en azından onlar hayatımda değil.

Seni çok iyi anlıyorum 7 gün çalışan bir eşim var kaynanamla birlik oturuyorum ve eşimin boş zamanlarında herkese ayıracak zamanı var bir bana yok benden bundan çok şikayetçiyim 5 senem dolacak benimde iki çocuğum var ve çok sıkılıyorum beraber vakit geçirmek istiyorum bir sinema olur parkta bir yürüyüş olur Bahamalar'a tatile gidelim demiyorum öyle büyük hayallerim yok rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin minik bir yuva ve ilgili bir eş

Canım rahat batıyor bence? Sanane kimi severse sevsinler, uzak dursunlar onemli olan o. Hayatina karissalar, mudahale etseler daha mi iyi olurdu? Seni sevmeleri icin onlar gibi olman, iclerine girmen, paylasim yapman lazim. Hicc geregi yok. Esin de cok hakli neden agrimayan başını agritsin ki? Keske benimkilerde uzak olsada baskalarini iyi bilseler ohh derdim. Üzülmeeee bu konulardan ne taraftan tutsan diger taraf elinde kalir

Aslında en büyük haksızlığı eşime yani kendi çocuklarına yapıyorlar. Sıkıntılı her işte yardıma eşimi çağırıyorlar. Mangal partisine diğer oğullarını. En büyük aptalsa benim. Sırf eşim annesine çok üzülüyor diye kv için ev alıp 10 yıl boyunca borç ödemeye razı oldum. Hala değişen birşey yok.

Siz elinizden geleni yapmışsınız, yapmasaydınız içinizde keşke kalırdı, onların sizinle iyi olmaya eşinizin de sizinle ömür geçirmeye gonlu yokmus.

seni anlıyorum.huzurun yerindeyse eşinin ailesiyle sıkı fıkı olmak zorunda hissetme kendini...eşinden beklentilerin de yüksek olmasın...

Az önce yine aynı meseleden çemkirdim eşime. Bir arpa boyu yol gidememişim.
Kendiniz yapı olarak soğukmuşsunuz eşinizin ailesi de sizi bağrına basmıyor aöa bi zararları da yok. Eşiniz de haklısın deyip ailesini aramaya mecbur bırakmıyor sizi. E daha ne yapsın bu adam. Gidip zorla karımı seveceksiniz diye hır mı çıkarsın o mangal partisine karımı da çağıracaksınız diye kavga mı etsin. Siz ailesine verip veriştirdiğinizde anasının babasının arkasından saydırsın mı. Hatır cidden anlayamıyorum eşinizden bu konuda beklentiniz ne

Siz elinizden geleni yapmışsınız, yapmasaydınız içinizde keşke kalırdı, onların sizinle iyi olmaya eşinizin de sizinle ömür geçirmeye gonlu yokmus.
keşkem yok çok doğru demişsiniz, ne onların beni sevmeye ne de adamın benle ömür geçirmeye gönlü yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…