eşimle ilişkimiz nereye gidiyor

elifsu azra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
46
14
3
34
ben 24 yaşındayım eşim 29 2 tane kızımız var biri 4 yaşında digeri 10 aylık eşim son 1 yıldır çok ilgisiz bana karşı cinsel yönden aramız hiç iyi değil özellikle son zamanlarda haftalardır birlikte olmadığımız oluyor ailesi köyde yaşıyor 2 haftadır köyde bazı akşamlar arıyor öyle 2 dk nabernasılsın diyor bir şey demiyorsan kapatayım diyor kapatıyor telefonu sanki karı koca degilde uzak bir arkadaş gibiyiz maddi açıdan zor zamanlar geçiriyoruz ama bende çalışıyorum her sıkıntıda yanındayım ama sorun bunlar değil bence aramızda bir soğukluk var nedense eşime çok kırgınım beni bu kadar ihmal ettiği için ne yapmam lazım sanki hayatımdan çıkıp gitti gibi geliyor kafam çok karışık tamam maddi açıdan herşey zor ama neden bu kadar ilgisiz

Belki sizden kaynaklı bir şey de olabilir. Eşiniz ne diyor bu konuda? Konuşmadınız mı hiç?

köyde iş için mi yaşıyor...aile dediğin akşamları birarada olur..eşin gündüz işini yapsın sonra akşam evine gelsin..bu arada sende sakince oturup konuşursun..

çok konuştuk köyde yaşlı babası var kv hasta kayınpederim 85 yaşında şuanda işsiz olduğu için ailesine yardıma gidiyor sabah gidip akşam gelemez o yüzden hem araba sorunuda var eşimle inanin okadar çok konuştum ki hiçbirşeyin olmadığı herşeyin yolunda olduğunu söyledi

artık konuşmaktan bıktım bende diyorum ki maddi sorunları genelde herkesin var ben 2 çocuğumla çalışıyorum sırf bir birimize tutunalım diye ama eşimin benden hala neden bu kadar zaman uzak kalmasını anlamıyorum hani güzelde bayanım eşimle çocuklarımla çok ilgilenirim kızım doğduktan sonra iyice uzaklaştı benden yaşlandık deyp duruyor sürekli 2 çocuk annesisin sen dıyor ben eşimi ne kadar özlediğimi farkediyorum ama bu kadar uzak durması beni çok incitiyor

ben 24 yaşındayım eşim 29 2 tane kızımız var biri 4 yaşında digeri 10 aylık eşim son 1 yıldır çok ilgisiz bana karşı cinsel yönden aramız hiç iyi değil özellikle son zamanlarda haftalardır birlikte olmadığımız oluyor ailesi köyde yaşıyor 2 haftadır köyde bazı akşamlar arıyor öyle 2 dk nabernasılsın diyor bir şey demiyorsan kapatayım diyor kapatıyor telefonu sanki karı koca degilde uzak bir arkadaş gibiyiz maddi açıdan zor zamanlar geçiriyoruz ama bende çalışıyorum her sıkıntıda yanındayım ama sorun bunlar değil bence aramızda bir soğukluk var nedense eşime çok kırgınım beni bu kadar ihmal ettiği için ne yapmam lazım sanki hayatımdan çıkıp gitti gibi geliyor kafam çok karışık tamam maddi açıdan herşey zor ama neden bu kadar ilgisiz
Bu sıkıntılarını onunla konuştun mu.Sen yaklaşmaya çalış

Bu sıkıntılarını onunla konuştun mu.Sen yaklaşmaya çalış
konuştum çok bnde yanaştım ama hep benden kaçıyor gibi o yüzden gururum kırıldı artık ona bir şey demiyorum 1 aydır onun adım atmasını bekliyorum fakat olan bir şey yok beni sevdiğini başka biri olmadığını bilyorum ama neden böyle onada sordum defalarca benim apartımı söyledi 7 yıllık evlyiz her zaman birlikteyiz olur böyle şeyler diyor

konuştum çok bnde yanaştım ama hep benden kaçıyor gibi o yüzden gururum kırıldı artık ona bir şey demiyorum 1 aydır onun adım atmasını bekliyorum fakat olan bir şey yok beni sevdiğini başka biri olmadığını bilyorum ama neden böyle onada sordum defalarca benim apartımı söyledi 7 yıllık evlyiz her zaman birlikteyiz olur böyle şeyler diyor
Dönemsel olabilir.Bence geri çekme kendini.Ona yine yardımı dokunacak çözecek insan sensin.

Çocuklara kim bakıyor ve sizin evde kalan birileri var mı?

Eşinizin iş sıkıntısı varmış esasen bütün sorun bu...

Diyorsunuz ya çalışıyorum, destek oluyorum. Çok güzel tabii ama eşiniz ona da bozuluyor işte. Ben bir işe yaramıyorum psikolojisine girmiş olabilir. İşe gidiyor; eve geliyor; çocuklara bakıyor; ev ile ilgileniyorsunuz; ama eşiniz bir şey yapmıyor. Bozuluyor ve bu nedenle de kaçarak kendini rahatlatıyordur.

Em kısa vadeli çözüm; eşinize iş bulmak.

Çocuklara kim bakıyor ve sizin evde kalan birileri var mı?

Eşinizin iş sıkıntısı varmış esasen bütün sorun bu...

Diyorsunuz ya çalışıyorum, destek oluyorum. Çok güzel tabii ama eşiniz ona da bozuluyor işte. Ben bir işe yaramıyorum psikolojisine girmiş olabilir. İşe gidiyor; eve geliyor; çocuklara bakıyor; ev ile ilgileniyorsunuz; ama eşiniz bir şey yapmıyor. Bozuluyor ve bu nedenle de kaçarak kendini rahatlatıyordur.

Em kısa vadeli çözüm; eşinize iş bulmak.
evet bunu kendiside söyledi ama çalışmayı ben istedim işe yaramaz olurmu 7 yıldır hiçbirşeyimizi eksik etmedi bunları onada söyledim evet gururludur ama ben çalışmaktan keyif alıyorum her kadın çalışıyor bunlar sorun olmamalı bence zor günde diye imza attık ama eşim fazla takıyor inanin ben çalışıyorum diye bir şey demiyorum sürekli kendi söylüyor alıp karşıma konuşuyorum ama maalesef aynı benim ne suçum var bende gencim eşimdn bazı şeyler beklmem normal geliyor bana

şuanda kv kalıyor çocuklara bakmak için yanımda ama kv aram iyi ondan kaynaklanan bir şey değil eşimin kendisiyle alakalı bir sorunu var gibi anlatmıyorda yardımda istemiyor inanın bende iş bulması çok istiyorum namzlardan sonra hep dua ediyorum ama nasip işte bu işler

evet bunu kendiside söyledi ama çalışmayı ben istedim işe yaramaz olurmu 7 yıldır hiçbirşeyimizi eksik etmedi bunları onada söyledim evet gururludur ama ben çalışmaktan keyif alıyorum her kadın çalışıyor bunlar sorun olmamalı bence zor günde diye imza attık ama eşim fazla takıyor inanin ben çalışıyorum diye bir şey demiyorum sürekli kendi söylüyor alıp karşıma konuşuyorum ama maalesef aynı benim ne suçum var bende gencim eşimdn bazı şeyler beklmem normal geliyor bana

Arkadaşım; sen tabii ki çalış; bu sorun senin çalışmaman ile çözülmez. Yanlış anlama beni. Sadece eşin buna bozulduğu için uzak durur dedim.

Bak çok gençsiniz; kısacık ömrünüze uzun bir evlilik 2 çocuk sığdırmışsınız. bundan sonra da birlikte çok şey yaparsınız; ama eşin bunalmış; bu nedenle senden uzak duruyor; telefonda bile konuşamıyor. Erkek arkadaşına belki de "abi telefonda bile diyecek şey bulamıyorum; yüzüne bakamıyorum" diye dert yanıyor.

Çözüm biraz sabır ve iş bulmasına yardımcı olmak. Mesleği vs var mı tanıdıklardan iş araştırın; rahatsızlığı vs varsa o nedenle çalışamıyorsa da internet üzerinden yahut bu sesli yanıt merkezi vs. var ya öyle bir şeyler bulmaya çalışın.

Güveni kırılmasın kendine; çocuklara babaları övün; özellikle o 4 yaşındaki cimcime babasız bu kadar süre duramaz; bunu söyleyip eşinizi de çağırın.

şuanda kv kalıyor çocuklara bakmak için yanımda ama kv aram iyi ondan kaynaklanan bir şey değil eşimin kendisiyle alakalı bir sorunu var gibi anlatmıyorda yardımda istemiyor inanın bende iş bulması çok istiyorum namzlardan sonra hep dua ediyorum ama nasip işte bu işler

Eşiniz o zaman iyice bozulur tabii. Annesi çocuklara bakıyor; karısı çalışıyor erkek adam evini geçindiremiyor diye düşünüyor.

Zaman tanıyın; kırılmayın; üzerine gitmeyin; aranıza daha fazla soğukluk sokmayın; geçici bir dönem olduğunu kabul edin ve öyle davranın.

yukarda ne güzel söylemişsiniz 7 yıl hiç bir şeyimizi eksik etmedi diye; halen de eksik etmiyorsun duygusunu eşinize verin; sabredin güzel günler gelecek

Back
X