Eşimle İlişkimiz..

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
Arkadaşlar, nasıl anlatacağımı bilemediğim bir sorunum var. Eşimle mükemmele yakın bir evliliğimiz var.. Ama tabi herkes gibi bazen sorunlarımız oluyor..
Bazen birlikte olduğumuzda ben tatmin olmadan uyuyor.. Bunları yazarken bile utanıyorum.. Çok yorgun olduğunu, bir süre beklemem gerektiğini söylüyor. Ben tepkimi direk gösteren biriyim. Böyle olunca bozuluyorum. Hiçbirşey olmamış gibi davranamıyorum.. Sabaha suratımı asık görünce nedenini soruyor. Daha önce bu konuyla ilgili konusmalarımız olmuştu. Sürekli konusmaktan da hoşlanmıyorum. Konuşmadan anlasa bi daha yapmasa, çözülse gitse mantığındayım.. Ama o da hatası olmadığını, uyuyup kaldığını, yanında yatıp sonra tatlı tatlı uyandırabileceğimi söylüyor. Bende kendimi aciz gibi hissediyorum. Onu bekleyip bir de uyandıracağım.. Konuşmak istemiyorum deyince ulaşamadığı için agresifleşiyor.. Birbirimizi kırmayalım diye mesaj atıyor, ama telde konusurken kendine hakim olamayıp kırıcı konusuyor..
Ben de nasıl davranacağımı bilemiyorum.. Bazen büyüttüğümü sakin kalmam gerektiğini düşünüyorum.. Bazen de kendi tepkilerime hak veriyorum. Sabah kavga ettik, şuan telefonu kapalı.. Bende kötü olduğum için işyerinde duramadım, evdeyim..
Değişik ruh halleri içindeyim.. Anlayamıyorum.. Ben olsam uyuyamazdım, ama erkek fizyolojisi farklı belki de ben anlayamıyorum.. Birde ben konustukça laçka olacağını düşünüyorum, utanıyorum. Sanki ona yalvarır gibi tek tek anlatmaktan..
Sizce nasıl davranmam gerekiyor..

konuyu okudum ancak evli olmadığım için bir yorum yapamadım sadece tatmin olmama konusunda sizi anlamasını sağlayın mesela üstüne gidin tahrik edin ön sevişmenin ortasında uykum var deyip yatın bırakın tatminsizliğiyle kalsın en tatlı yerinde uyuyun. sabahta kusura bakma ama uyandırabilirdin deyin ;) ancak böyle anlar. bir ekek benim nazarımda yatakta karısını mutlu etmeli ki kendiside mutlu olsun. nasıl böyle bir gaflete düşüpte kendilerini olaydan kopartıyorlar anlamış değilim.

Arkadaşlar, nasıl anlatacağımı bilemediğim bir sorunum var. Eşimle mükemmele yakın bir evliliğimiz var.. Ama tabi herkes gibi bazen sorunlarımız oluyor..
Bazen birlikte olduğumuzda ben tatmin olmadan uyuyor.. Bunları yazarken bile utanıyorum.. Çok yorgun olduğunu, bir süre beklemem gerektiğini söylüyor. Ben tepkimi direk gösteren biriyim. Böyle olunca bozuluyorum. Hiçbirşey olmamış gibi davranamıyorum.. Sabaha suratımı asık görünce nedenini soruyor. Daha önce bu konuyla ilgili konusmalarımız olmuştu. Sürekli konusmaktan da hoşlanmıyorum. Konuşmadan anlasa bi daha yapmasa, çözülse gitse mantığındayım.. Ama o da hatası olmadığını, uyuyup kaldığını, yanında yatıp sonra tatlı tatlı uyandırabileceğimi söylüyor. Bende kendimi aciz gibi hissediyorum. Onu bekleyip bir de uyandıracağım.. Konuşmak istemiyorum deyince ulaşamadığı için agresifleşiyor.. Birbirimizi kırmayalım diye mesaj atıyor, ama telde konusurken kendine hakim olamayıp kırıcı konusuyor..
Ben de nasıl davranacağımı bilemiyorum.. Bazen büyüttüğümü sakin kalmam gerektiğini düşünüyorum.. Bazen de kendi tepkilerime hak veriyorum. Sabah kavga ettik, şuan telefonu kapalı.. Bende kötü olduğum için işyerinde duramadım, evdeyim..
Değişik ruh halleri içindeyim.. Anlayamıyorum.. Ben olsam uyuyamazdım, ama erkek fizyolojisi farklı belki de ben anlayamıyorum.. Birde ben konustukça laçka olacağını düşünüyorum, utanıyorum. Sanki ona yalvarır gibi tek tek anlatmaktan..

Erken bosalma sorunu mu var yoksa sizi nasıl tatmin edeceğini öğrenmemiş olabilir mi? Eğer bilmiyorsa onu yonlendirebilirsiniz. Bu kavga edilecek ve kusulecek bir mevzu degil. Konuşarak çözebilirsiniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dillendirmek istemeyeşiniz yüzünden konu oldugundan daha içinden çıkılmaz bi hal alıyor anladıgım kadarıyla.
demek istedıklerınızı cok ıyı anladım, aslında böyle bi durumda bende cok net konusamazdım heralde utangaclık ve yalvarır pozisyona düşme durumu yüzünden.:26: ama bence acık ve net bı sekılde konusun yoksa bu gıdısle haklıyken haksız duruma düşeceksiniz, ortada bısey yokken trip atan sorun cıkaran kadın olacaksınız..:50:

bence cinsel hayatınızda bıraz daha aktif ve kışkırtıcı olmaya da bakın, bu da bi diğer önerim:52::1:

siz karı kocasınız bu konuları konuşmanız cok normal utanılacak bir durum yok gerçekten cinsellik evlilikte çok önemli bir yere sahip birbirinizle konuşup birbirinizden ne istediğinizi anlatmalısınız karşılıklı olarak ,bu nedenle kavga edip yıpratmayın kendinizi

eşinle konuşarak halletmelisin bnce erkekleriin beyni kadınlarınki gibi çalışmıyor onların işi bittktn sonra uykuları gelir yorgun düşerler ama kadında aynı şey söz konusu olmuyor biz ilgi bekliyorz hala ama onlar kılını bile kıpırdatmıyolar açık açık söyle eşine bnde seninle mutlu olmak istiyorm kndi işin halledip beni mutsuz bırakmanı istemiyorm de karı koca arasında heleki yatakta gurur olmaz rahatsızlığını dile getr

Sanırım isi eşinize bırakıyorsunuz ama o da sizin istediklerinizi yapmıyor olabilir. Bence eşinizi yönlendirin, isteklerinizi söyleyin özel anlarınızda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konusmadan olmaz. En basit su isterken bile konusarak istiyoruz. Boylesine karisik ve onemli bir konuda bilhassa konusmalisiniz. Bir kac defa basarabilirseniz onun da hosuna gider zaten :34:

Tatmin olmakta zorlaniyorsaniz tavsiyem, isleri yoluna koyana kadar yardimci seyler kullanabilirsiniz.

Kisaca şöyle söyliyim bende önce sizi tatmin etsin sonra kendi. .bak bakalim uyuyabiliyor mu:-):-)

canım erkekler boşaldıktan sonra hormonlarının etkisiyle uyuma ihtiyacı hissederler.sana tavsiyem önce o seni tatmin etsin.erkekler için bu konu çok mekaniktir.yapar, rahatlar ve biter.onun için sen bir süre sen tatmin olmadan tatmin olmasına izin verme derim

ön sevişmeyi uzun tutun ..:16:
konuşun eşinizle .. :30:
size yardımcı olsun .. :34:
önce sen , sonra o .. :17:

uyuduğu için kızmayı bırakın. elinde olan bişey değil

ön sevişmeyi uzun tutun. sizi tahrik edecek şeyler deneyin.

eşinizle hoşlandığınız şeyler hakkında konuşun.

kendinizi aciz hissetmekten vazgeçin

iletişim ve zamanlama probleminiz var.

siz konuşmadan halloldu mu hiç?

suratınızı asınca eşiniz daha da uzaklaşıyor bence
istese de sizi mutlu etmeyi içinden gelmemeye başlar

erken boşlama varsa çözüm bulması için yönlendirin derim.

ikinizin de mutlu olacağı şekilde önce siz sonra eşinizin tatmini için gayret edin.

hadi kolay gelsin

bence o bir rahatsızlık
anşlayışla ve uzman desteğiyle problem çözülebilir diye düşünüyorum
burda iş size düşüyor
sizin anlayışlı olmanız ve konuşmanız çok önemli
sorunu anlatın, konuşun
düzelmeyecek bişe değildir bence

ön sevişmeyi uzun tutun ..:16:
konuşun eşinizle .. :30:
size yardımcı olsun .. :34:
önce sen , sonra o .. :17:

kesinlikle önce sen, sonra o..
utanacak bir şey yok. siz kendinizi tanıyın ve ona nasıl olması, yapması gerektiğini anlatın. pat diye ben zevk almıyorm demeyn bence. nasıl zevk alacağınızı öğretin.

💑💓

Hepiniz ayrı ayrı çok değerli tavsiyelerde bulunmuşsunuz. Teşekkür ederim. Şimdilik konusarak hallettik. Bundan sonra yıne olursa kendi davranışlarıma dikkat ederek, tavsiyelerinizi dinleyerek çözücem kızlar ;) Sağolun.

uyuduğu için kızmayı bırakın. elinde olan bişey değil

ön sevişmeyi uzun tutun. sizi tahrik edecek şeyler deneyin.

eşinizle hoşlandığınız şeyler hakkında konuşun.

kendinizi aciz hissetmekten vazgeçin

iletişim ve zamanlama probleminiz var.

siz konuşmadan halloldu mu hiç?

erken boşlama varsa çözüm bulması için yönlendirin derim.

ikinizin de mutlu olacağı şekilde önce siz sonra eşinizin tatmini için gayret edin.

hadi kolay gelsin

Özellikle bu cümleyle o kadar net anlatmışsınız ki, nasılda çözümlemişsiniz.. Kendi hatamı gördüm. Teşekkürler :)

Back
X