Eşimle ilişkimiz

ben erkekleri kırılmak üzere olan tırnak gibi görüyorum. evlenmeden önce törpülemek yerine kesiceksin evlenincede o kestiğin yerleri törpüleyeceksin.

yani düzelir diye beklemek yok düzelt

Canım eşine bu konuda gitme desen sana daha fazla kızabilir..onun ilgisini çek arada süprizler yap mesajı alırmı ?

Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için bikaç kez konuştuk bu konuyu ama bakalım ne olacak su akar yatağını bulur demişler

adam çok iyi yapıyor sen çok fedakarsın ya öyle altın para sevmezsin ya ne şikayet ediyorsun adam vatan uğruna çalışıyor işte senle ne işi var

adam çok iyi yapıyor sen çok fedakarsın ya öyle altın para sevmezsin ya ne şikayet ediyorsun adam vatan uğruna çalışıyor işte senle ne işi var
İkisinin ne ilgisi var ki ben para sevmem fedakarım demedim ya da altın aldıranlara bişey demedim sadece altın işleri istediğiniz gibi olmuyorsa bu yüzden moralinizi bozmayın önemli olan sevmek dedim eşimle de mutluyum sadece bu durum canımı sıkıyor ama Allah'a şükür birbirimizi seviyoruz ben kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum neden kırıcı oluyorsunuz senle ne işi olsun falan asıl ben onu zorlayacak maddi isteklerde bulunacak olsaydım ya da durumumuz yüzünden onu üzseydim benle işi olmazdı

Ne guzel ulku ocaklariyla ilgileniyormus esiniz.. ben anliyorum bu ideolojiyi, takinti asla degil.. simdi siyasi konular yasak fazla detaya girmek istemiyorum .. esiniz sizi seviyormus, ilgileniyormus, vs o zaman no problem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…