Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum (Akıl verin)

Çocuk benim o sadece benim çok seviyorum çok hemde oğlum ultrasona gittiğimde ağlıyorum kaderim köyü biliyorum onuda buna mahkum ediyorum belki ama cideen ilk evlendiğimde 2 ay boyunca bir şey olmadı sonradan ailem gönderince mecbur kaldım
Cocuk olunca ezdirmiycez diyolarmış ya ...inandın mi?
Asil cocuktan sonra işin daha zor...cocuklu kim alir seni,vocugun icin katlan vb...diyip duracaklar bak görürsün...ezilmeyecek bir mertebeye ulaşmıyorsun,aksine çocuk el kol bağlar öyle durumlarda

Işte silkelenip kendine gelmen gerek. Ve ne olursa olsun kararından dönme. Sen insanlara göre yaşayacağına onlar sana saygı duysun. Keşke yaşadıklarının hiç biri yasanmasaymis ama artık bunları düşünüp de kendini üzme. Ben de keşke senin yaşında olsaydım. Sil baştan başlamak çok daha kolay olurdu...

Peki çocuğumla kolay olurmu

Cocuk olunca ezdirmiycez diyolarmış ya ...inandın mi?
Asil cocuktan sonra işin daha zor...cocuklu kim alir seni,vocugun icin katlan vb...diyip duracaklar bak görürsün...ezilmeyecek bir mertebeye ulaşmıyorsun,aksine çocuk el kol bağlar öyle durumlarda

Ben annemin başına kalkıyorum her düştüğümde çocuğumundq hayatı benimde hayatım sizin ellerinizde mahvoldu ama ne çare çocuğum doğsun onunla her şeyşn üstesinden gelirim mahvettikleri hayatımdan onlar sorumlu

Peki çocuğumla kolay olurmu
Yani şöyle diyim insan anne olunca sanki daha bir güçlü oluyor. Hayatta hiç bir şey kolay değil ama hiç bir şey de sonsuza kadar surmuyor. hiç bir acı hiç bir zorluk tükenmez degil. Mutlaka atlatacaksın ama öyle ama böyle. Sen nasıl yaşamak istediğine karar ver

Ben annemin başına kalkıyorum her düştüğümde çocuğumundq hayatı benimde hayatım sizin ellerinizde mahvoldu ama ne çare çocuğum doğsun onunla her şeyşn üstesinden gelirim mahvettikleri hayatımdan onlar sorumlu
Ya yaşın daha çok küçük ailene bu kadar bağlı olmanı anlıyorum ama evlilik yapıp kendi hayatını kurmuşsun. Bundan sonra her verdiğin karardan sadece.sen sorumlusun

Yani şöyle diyim insan anne olunca sanki daha bir güçlü oluyor. Hayatta hiç bir şey kolay değil ama hiç bir şey de sonsuza kadar surmuyor. hiç bir acı hiç bir zorluk tükenmez degil. Mutlaka atlatacaksın ama öyle ama böyle. Sen nasıl yaşamak istediğine karar ver
Oğlumla mutlu bir hayat sadece biz

Ya ciddi inandınız mı şimdi siz bu üyeye.. Agzı kokuyo die nişanı atmış ailesi yine yapmış yapacagını dusuncelermz farklı oses turkiyede bla bla bla... Sen cocuk mu kandırıyosun acaba? Elle tutulur bi sebeb söylesen ya ... Hayır bide hiç kimse adam tarafından bakmıyo kim öyle bi kadına katlanır? Kim onu sevmeyen tiksinen saygı duymayan evden ayrılıp ailesinin zoruyla tekrar dönen sırf onu sevmedigi için intihar eden ve yatagına girmeyen bi kadına tahammül eder? Cevabı söylim mi KİMSE ve daha fazla sacmalama lütfen

Ya ciddi inandınız mı şimdi siz bu üyeye.. Agzı kokuyo die nişanı atmış ailesi yine yapmış yapacagını dusuncelermz farklı oses turkiyede bla bla bla... Sen cocuk mu kandırıyosun acaba? Elle tutulur bi sebeb söylesen ya ... Hayır bide hiç kimse adam tarafından bakmıyo kim öyle bi kadına katlanır? Kim onu sevmeyen tiksinen saygı duymayan evden ayrılıp ailesinin zoruyla tekrar dönen sırf onu sevmedigi için intihar eden ve yatagına girmeyen bi kadına tahammül eder? Cevabı söylim mi KİMSE ve daha fazla sacmalama lütfen

Hala evliyim hala sabrediyor hala da odalarımız ayrı istanbulda yaşıyoruz geri memleketimize dönecez adamın tarafından bakalım gel düğün günü dış çekimde gözlerinin içine bakıp onu istemediğimi söyledim benimle yinede evlendi ailem yüzünden olduğunu biliyor o cesaretli değil bitiremiyor çok pasif bir adam ben sana desemki seni istemiyorum düğün günü bırakır gidersin ama o öyle değil anladınmı bunu yaşamasının çok sebebi onda

Karnımdakinin acınacak bir yanı yok çok şükür yavrumu elimden geldiğinin fazlasıyla mutlu edicem onun için yaşayacam artık sadece beni anne olarak bilecek herkes ben çünkü evlenirken öldüm
Hiç inandırıcı değilsiniz.kimbilir eşiniz sizle ilgili neler anlatır

sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın
ama sürekli çocuk benim diyorsunuz sanki adamın çocuk üzerinde hiç hakkı yok gibi

çocuk anne ve babayla mutludur boşanma olur o ayrı ..
aynı evde 1 ay küs durdu arkadaşım eşiyle ayrı odada yattı o iki yavrusu nasıl üzgünlerdi herşeyin farkında çocuklar bunu da unutmayın... bence de eşinizi yada kendinizi nasıl yaparsınız bilmiyorum ama değiştirmeniz lazım birşeyleri terapiye mi gidersiniz anlayana kadar yüz kere mi anlatırsınız
yaşınız ufak bu adamla belki 50 sene daha geçireceksiniz çocuğum bana yeter olmuyor maalesef hepinize yazık

Hala evliyim hala sabrediyor hala da odalarımız ayrı istanbulda yaşıyoruz geri memleketimize dönecez adamın tarafından bakalım gel düğün günü dış çekimde gözlerinin içine bakıp onu istemediğimi söyledim benimle yinede evlendi ailem yüzünden olduğunu biliyor o cesaretli değil bitiremiyor çok pasif bir adam ben sana desemki seni istemiyorum düğün günü bırakır gidersin ama o öyle değil anladınmı bunu yaşamasının çok sebebi onda
En basidi bir erkek yatagına girmeyen kadına niye tahammül etsin ya bana hiç akla yatar gelmiyo kusıruma bakmayın geecktn

Madem öyle adam sana neden katlanıyo söylermisin cok mı cok güzelsin yada vazgecilmez.. Rica ediyorum ya lütfn daha fazla sacmalama

Hem adamdan migden bulanıyor hemde illa çocuk Hey Allah'ım ya daha ne diyim...

Evlilik ne kadar önemli, o gün istemiyorum dediğiniz an baktı ki evlenmekte diretiyor. Kaçsaydınız bari.. zorla ve istemeyerek olan bişey cehenneme çevirir evinizi, hem size hem de adama eziyet... çok çok üzüldüm.

Back
X