- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.584
- 498
- Konu Sahibi Glshkartal
Çok mutsuzsan ve oluru yok ise ailene söyle arkanda dursunlar. Başka çaren yok. Sana destek olmak zorundalar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik aşılıyorum bunu onlara çocuk doğsun sabret diyorlar çok teşekkürler bu arada beni anlayarak konuşuyor olman duygulandırdı beni herkes yargılıyor ama allah düşmanımın başına vermesi böyle bşr durumuÇok mutsuzsan ve oluru yok ise ailene söyle arkanda dursunlar. Başka çaren yok. Sana destek olmak zorundalar.
Kimse kimseyi yargılayamaz. Çocuk istemişsin ve şu an hamilesin. Çocuk yapmakla hata bile yapmış olsan, bu hatanın sonucunu sen yaşayıp göreceksin. İnşallah senin için herşey daha güzel olur, bebeğin ile birlikte..Şimdilik aşılıyorum bunu onlara çocuk doğsun sabret diyorlar çok teşekkürler bu arada beni anlayarak konuşuyor olman duygulandırdı beni herkes yargılıyor ama allah düşmanımın başına vermesi böyle bşr durumu
İnşallah onun bir gülüşü tüm gözyaşımı siler o annesini ağlarken görmek istemez geli şımaracak bende onunla mutlu olucam inşallahKimse kimseyi yargılayamaz. Çocuk istemişsin ve şu an hamilesin. Çocuk yapmakla hata bile yapmış olsan, bu hatanın sonucunu sen yaşayıp göreceksin. İnşallah senin için herşey daha güzel olur, bebeğin ile birlikte..
Ayrıca çocuk genlerini o sevmediğin eşinden alacak biliyorsun değil mi?Keşke bir psikologa gidebilsen.Bir de keşke hamile kalmak yerine çalışsaydın.Sosyalleşirdin , istediklerini alabilirdin en azından.Bir işe girsen olurmuş aslında.Hamile olduğun için o da olmaz artık.
Çok saol yorumlarında ama karşındakinin hamile olduğunu unutma olurmu teşekkür ediyorumEşinden neden nefret ettiğin halâ muamma.Nasıl almıyor bişey istersen? Maddi durumu çok mu kötü? Yarışma izlerken yaptığı yorumda gariplik yok.Orda sen onu terslemişsin sen yapamazsın filan diyerek.Ağzı kokuyor diyorsun , söyledin mi bununla ilgili bişey yapmasını? Sanki zorla evlendirilmiş gibisin.İstemeye geldiklerinde cırlasan bağırsan istemiyorum desen yalandan kriz geçirsen evlendirmezlerdi bence seni.Başta isteyip sonradan istememiş gibisin açıkçası.
Bir de dünyaya bir insan getiriyorsun.Kendine bir teselli veya oyuncak değil farkındasın değil mi? Yazık vallahi yazık.Mutsuz annenin çocuğu da mutsuz olur , istisnasını görmedim.Allah yardımcın olsun.
Öpmedim mecburiyetten ağlaya ağlaya o geceleri sormayın cidden çocuk 5 günde tuttu zaten sonrada birliktw olmadım daha elini bile tutmamışımIgrendiğin adamdan nasil çocuk yaptin ya??
Sorun sosyalleşmekte değil elbette ama en azından kafanız dağılırdı.Tiksindiğin şeyleri söylersen belki değiştirir.Belki farkında olmadan yapıyor , belki öyle yetişmiş.Sen onun biraz da olsa sana uyum sağlamasını sağlayabilirsin bence.Tiksiniyorum dedikçe insan daha çok tiksinir.Güzelliklerini görmeyi dene.Hiç mi iyi tarafı yok bu adamın? Ömür geçmez bu şekilde.Bebeğin doğarsa daha zor olucak gibi senin için.Sosyaldim ama evlenince o dediğiniz olmadı sorun sosyalleşmekte değilki bir adam düşünü siizn ondan tiksinmwniz için elinden geleni yapıp akşam olunca odaya gelmiyor musun diyen
Sorun sosyalleşmekte değil elbette ama en azından kafanız dağılırdı.Tiksindiğin şeyleri söylersen belki değiştirir.Belki farkında olmadan yapıyor , belki öyle yetişmiş.Sen onun biraz da olsa sana uyum sağlamasını sağlayabilirsin bence.Tiksiniyorum dedikçe insan daha çok tiksinir.Güzelliklerini görmeyi dene.Hiç mi iyi tarafı yok bu adamın? Ömür geçmez bu şekilde.Bebeğin doğarsa daha zor olucak gibi senin için.
Peki o cocugu sevebiliyormusun?Öpmedim mecburiyetten ağlaya ağlaya o geceleri sormayın cidden çocuk 5 günde tuttu zaten sonrada birliktw olmadım daha elini bile tutmamışım
Ne diyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok saol yorumlarında ama karşındakinin hamile olduğunu unutma olurmu teşekkür ediyorum
Peki o cocugu sevebiliyormusun?
Elbette cocuk senin... ama igrendigin ve tecavuze ugrarcasına seviştigin adamin da kanindan canindan...cok ilginc
Ne diyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Valla şu andq ağlayacam böyle mesajlara ihtiyacım var bekarken çok güçlüydüm kimse karşımda konuşamazdı şimdi o kadar ezik hissediyorum ki sanki tüm gücümü yitirdim yoruldum çok yoruldum kimse anlamıyor çocuğum bana yük değil o benim yaşama sebebimÖncelikle birilerinin yonlendrimesine izin vermeyip hayatının kontrolünü ele alman gerek. Daha yaşın da çok genç. Böyle bir hayatı kendine reva görme lütfen. Ne istediğine karar ver. Elalem 2 gün konuşur ama sen bir ömür onu yaşayacaksın. Eğer eşini istemiyorsan onunla birlikte olmaya mecbur değilsin. Ailen de kabullenecektir sen kararlı durursan. Çocuğun sana daha da cesaret versin. Sadece ona ve kendine konsantre ol ikiniz için güzel bir hayat kurabilirsin.
Amin çok saolNe diyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Işte silkelenip kendine gelmen gerek. Ve ne olursa olsun kararından dönme. Sen insanlara göre yaşayacağına onlar sana saygı duysun. Keşke yaşadıklarının hiç biri yasanmasaymis ama artık bunları düşünüp de kendini üzme. Ben de keşke senin yaşında olsaydım. Sil baştan başlamak çok daha kolay olurdu...Valla şu andq ağlayacam böyle mesajlara ihtiyacım var bekarken çok güçlüydüm kimse karşımda konuşamazdı şimdi o kadar ezik hissediyorum ki sanki tüm gücümü yitirdim yoruldum çok yoruldum kimse anlamıyor çocuğum bana yük değil o benim yaşama sebebim