Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum (Akıl verin)

Bu konu doğru mu değil mi bilmem ama gerçekten böyle şeyler yaşayanlar var. Bizim bir komşunun kızı evlendi hiç istemediği biriyle. Başkasını seviyordu kocası da bunu biliyordu. Kocasından iğreniyordu o da ve nasıl bir çaresizlik ki bilmiyorum 3 çocuğu oldu ikisi ikiz. Ömrünü onlara adayacağını söylerdi hep hayatta başka amacım isteğim yok derdi. Şimdi çocukları baya büyüdüler gerçekten de hayatı onlar kocasıyla eş gibi değiller hiç. Hala iğreniyor. Böyle bir hayat yaşanır mı bilmiyorum çok acı bir şey.

Allah yardımcınız olsun. Kocanız kaç yaşında ve belirttiniz mi bilmiyorum ne kadardır evlisiniz? Vardır bi çıkar yolu illaki. Başka bi sevdiğiniz var mı ya da hoşunuza giden eşinizle kıyasladığınız başkaları? Anne olmayı seçmişsiniz ama o çocuğun bir babası olduğunu lütfen unutmayın. Adama belli ki saygı duymuyorsunuz ama szi aldatma durumları şiddet durumları yok anladığım kadarıyla. Hal böyle olunca size bi kötülük yapmıyorsa sevilmemek onunn için de kötü bi durumdur. O sizi çok mu seviyor neden ayrılmak istemiyor?

Ayrılamıyorum sorun da bu ailem beni ona mecbır kılıyor her gün intihar ediyordum hamile olmadan önce artık yapmıyorum çünkü nefes almama sebep tek bir şey var
İlerde keşke yapmasaydım bu adamdan çocuğumu hep çok seveceksin bebeğini ama sevmediğin bir adamdan çocuk yaptığın için çok pişman olacaksınolacaksın

Nedir problem?
Eşiniz pis ve bakımsızmı? Anlayışsızmı? Odunmu?
Size değer vermiyormu?
Sevildiğinizi hissetmiyormusunuz?
Sorunun tam olarak ne oldugunu bulursanız çözümü de kolay olur
Adamla evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız
Bence siz kendinizi daha fazla doldurmayın

Nedir problem?
Eşiniz pis ve bakımsızmı? Anlayışsızmı? Odunmu?
Size değer vermiyormu?
Sevildiğinizi hissetmiyormusunuz?
Sorunun tam olarak ne oldugunu bulursanız çözümü de kolay olur
Adamla evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız
Bence siz kendinizi daha fazla doldurmayın

Pis bakımsız değersiz hissetiriyor odunluk çok ömemli değil kafa yapısı ters uzaklaşıyorum gün geçtikçe
Bu konu doğru mu değil mi bilmem ama gerçekten böyle şeyler yaşayanlar var. Bizim bir komşunun kızı evlendi hiç istemediği biriyle. Başkasını seviyordu kocası da bunu biliyordu. Kocasından iğreniyordu o da ve nasıl bir çaresizlik ki bilmiyorum 3 çocuğu oldu ikisi ikiz. Ömrünü onlara adayacağını söylerdi hep hayatta başka amacım isteğim yok derdi. Şimdi çocukları baya büyüdüler gerçekten de hayatı onlar kocasıyla eş gibi değiller hiç. Hala iğreniyor. Böyle bir hayat yaşanır mı bilmiyorum çok acı bir şey.
Aynen öyle çaresizlik hee gün stres eve gelmesini istemiyorum başkasıyla olsa umrumda olmaz yeterki benden istwmesin diyorum

Neden evlendiniz o halde?
Yani zorlamı oldu? Biri kafanıza silah dayadımı evet demeniz için?
Eşyalarınızı özenle seçmedinizmi?
En güzel gelinliği bulmaya çalışmadınızmı?

Allah yardımcınız olsun. Kocanız kaç yaşında ve belirttiniz mi bilmiyorum ne kadardır evlisiniz? Vardır bi çıkar yolu illaki. Başka bi sevdiğiniz var mı ya da hoşunuza giden eşinizle kıyasladığınız başkaları? Anne olmayı seçmişsiniz ama o çocuğun bir babası olduğunu lütfen unutmayın. Adama belli ki saygı duymuyorsunuz ama szi aldatma durumları şiddet durumları yok anladığım kadarıyla. Hal böyle olunca size bi kötülük yapmıyorsa sevilmemek onunn için de kötü bi durumdur. O sizi çok mu seviyor neden ayrılmak istemiyor?
Amin 1 yıllık evliyim swvgi değil ailesi köyde yaşadığı için boşanmak ayıp onlarda ailesinden çekiniyor

Neden evlendiniz o halde?
Yani zorlamı oldu? Biri kafanıza silah dayadımı evet demeniz için?
Eşyalarınızı özenle seçmedinizmi?
En güzel gelinliği bulmaya çalışmadınızmı?

Hayır ailem istedi bana çıkar yol bırakmadılar sevdiğim biride yok olsaydı onunla çeker giderdim ama gidecek kimsem yoktu

Zor bi durum yaşıyorsunuz. .. eşinizin olumlu yönlerini görmeye çalışın. Pozitif bakmaya çalışın. Hiç mi iyi yanı yok bu adamın

Ya guzelim cocuk seni iyice cikmazsa sokar. Ailen bulmus anladigim kadariyla es adayini.

İlk gunden berimi miden almiyir adami?
Seni en belirgin nesi rahatsuz ediyor?

Ya guzelim cocuk seni iyice cikmazsa sokar. Ailen bulmus anladigim kadariyla es adayini.

İlk gunden berimi miden almiyir adami?
Seni en belirgin nesi rahatsuz ediyor?

Ailem buldu evet ağız kokusu mesela an başından tikisndim affedersiniz ama bir defa bile dudağımdan öptürmedim ön sevişme olmadan ilişkiye girdik gözümü kapatıyorum ama sonra bitiyor ya istifra ediyorum onun benimle ilşkiye girmeai bile midemi bulandırıyor

Ailem buldu evet ağız kokusu mesela an başından tikisndim affedersiniz ama bir defa bile dudağımdan öptürmedim ön sevişme olmadan ilişkiye girdik gözümü kapatıyorum ama sonra bitiyor ya istifra ediyorum onun benimle ilşkiye girmeai bile midemi bulandırıyor
Ah kuzum ya ne deyim. Allahim sabrini artirsin.

Agiz kokusu baslibbasina bir sebeb. Yontulmayacak bur tipmi. Doktoro gittse agiz kokusus icun??

Benim anladığım kadariyla agiz kokusu degil sadece mesele... sevemeyince insan sevemiyo. Ailesine de bi yandan agir geldigini hissediyo. Bende ayni durumları yasadim. Su an 2 cocugum var. Esimle aram hic iyi degildi. Esim eroin bagimlisi oldu. Ayrildik. Annemlere 2 cocukla agir geldim. Tekrardan baristim. Esimde tedaviyi kabul etti. Tedavi ettirdik. Hala ilac kullaniyo. Sevmesende mecbur cocuklar icin kabulleniyosun. Allah yardımcın olsun. Ama benim tavsiyem baska cocuk yapma... :(

Aynı şeyleri yaşayan binlerce kadın yada insan vardır mutlaka... Başta zıt gitmişsiniz bence ve birbirinize saygınız kalmamış... Yaşının verdiği toylukla parlayacak mayın gibi sağa sola gidiyorsun. Aklı başında birisini dinle ve yine son adımı sen at ama pişman olmayacağın bir adım.. Aynı şeyleri bende yaşadım hatta çok benzerini ana sana göre şansım çocuğumun olmamasıydı. Bu adam düzeldi dedim ve 3 aydan sonra çocuk bende istedim korunmadım ama şükür olmadı. Boşanma davasını açtım ve boşandım ve şimdi başkalarını değil kendimi dinliyorum kafa nereye ben oraya... Senin kurtuluş olarak gördüğün bebek inşallah kurtuluşun olur dilediğin gibi..

Dogacak cocuga cok uzuldum
Bile bile lades demissin
Hayirlisi olsun
Aileni ikna etmeye calis bosanma konusunda
Baski kur surekli

Yahu neyine inanmadınız pardon? Türkiyede istemediği ve sevmediği bir adamla evlendirilen ya da evlenmek zorundan kalan ilk ve tek vaka olarak bu kadıncağızımı gördünüz de “bence konun doğru değil cnmsss” diyebiliyorsunuz? Gayette toy denilebilecek bir yaşta sevmediği, istemediği bir adamla evlendirilmiş küçük bir kadın var karşımıZda. Hadi tamam eleştiriyorsunuz yine eleştirin ama yapıcı eleştiriler yapıp en azından bu kadıncağıza bir nebze de olsa yol göstermeye çalışsanız daha faydalı bir şey yapmış olmaz mısınız?

Başlık sahibi senin için de, kocan için de üzüldüm. Sen ne kadar sevmediğin bir adamla birlikteysen, kocan da kendisini sevmeyen ondan tiksinen bir kadınla birlikte. Ama en çokta o bebek için üzülüyorum çünkü hiçte sağlıklı olmayacak bir aile ortamının içinde büyüyecek yavrucak. Eminim onu çok seveceksindir ama çocuğu üzgünüm can simidi olarak görmüşsün gibi geliyor bana biraz.

Hele hele ailenin “ çocuk olsun arkanda dururuz” demesine de nasıl inandın bilmiyorum ama toyluğuna veriyorum artık. durmazlar arkanda canım benim durmayacaklar da üzgünüm. Muhtemelen çocuk olunca belki her şey düzelir, sana da meşkale çıkar böylece ses etmezsin diye düşünüp seni kandırmışlar. Ağzına bir parmak bal çalalım hesabı..

Neyse artık olan olmuş. Benden sana samimi bir tavsiye. Daha yaşın çok genç. Bir şekilde evden bile yapabileceğin bir iş olsa dahi para kazanmaya çalış. Gerekiyorsa ev temizliğine git. Tabii şimdi hamilesin ama illa ki kendine uygun bir iş bul. Çalış, çalış, çalış. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Annem ne der, babam ne söyler, kolu komşu ne düşünür diye düşünme. Bu hayat senin hayatın. Mücadele etmen gerekiyorsa mücadele edeceksin. Ve kendi hayatına başkalarının sazı, sözüyle değil kendi iraden ve çabalarınla yön vereceksin. Senin arkanda durmayan bir aile için daha ne kadar acı çekmek, mutsuz olmak zorundasın? Kendini düşün ve çabala. Ağlayarak değil mücadele ederek..

Burda elestiren arkadaslar caresizligi bilmiyolar sanirim hersyi mecburiyettn yapmis mecbur oldugundan donmus madem bu adami cekiyim hic degilse bu evin icinde yasamam icin bi sebbm olsn demis hamile kalmis dogru demiyorum yaptigi tabiki ama saglikli dusunecek bi durumda degil gormuyomusunuz??? Kolay degil icini almyan bi adamla bi evi paylasmak ailesinin sahip cikmamis bi cikis kpisi bulamamis lutfen arkadaslar yargilamayin anlamaya calisin

Arkadasim senin skntina gelince cocuk olunca degismeyecek hicbirsey cocugum bana yetecek yuzumu guldurcek diye dusunuyorsun ama hersy daha zor olcak bole bir omur seni cürutecek allah yardimcin olsun rabbim sana bi cikis kapisi acsin ne yasadigini tahmin edebiliyorum ve neler yasayacagini

Back
X