Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum (Akıl verin)

Sizin durumunuzda bu ülkede çok fazla kadın var malesef. Çalışma hayatınız da olmuş , keşke eve dönmeyip başınızı alıp gitseydiniz. Anne baba umursamadan. Tabi yaşamadan bilemeyiz buradan konuşmak kolay. Diğer yazanlar da çocuğa üzülüyorlar haliyle. Anne ve babasının birbirini sevmemesi çocukta yara bırakacaktır malesef ama olan olmuş artık. Evdeki huzursuzluğu çocuğa mümkün olduğunca belli etmeden yetiştirirsiniz umarım. Kendinizi daha güçlü hissettiğinizde de ayrılırsınız. Bilmiyorum , çok zor durum. Allah yardım etsin.
 
kendine bunu yapma kimse kimseye mecbur degil sevmedigin biri cocugun olsada olmasada gözüne batıcak cünkü sevgi yok egitim durumun nedir bilmiyorum ama iyi bi is bulup ayaklarının üzerinde durabilirsin cünkü ilerde cocugunda hissedicek bu mutsuzlugu aradaki soguklugu
 
Eşinizin ağız kokusu dışında fiziksel olarak başka sıkıntısı var mı? Aşırı kiloludur, terliyordur vs. Bunların hepsinin çözümü var tabi ki.
Anladığım kadarıyla eşinizi kendinize yakıştırmıyor, cahil buluyorsunuz. Peki siz kendinizi nasıl geliştirdiniz kitap okur musunuz ? Ne mezunusunuz? Ondan ne gibi üstünlükleriniz var? Önce kendinize objektif bakıp sonra karşı tarafı eleştirmenizi tavsiye ediyorum.
 
Bence adamda bir gariplik yok. Türkiye'de, Türkçe konuşmayı unuttuk. Çocuklar İngilizce değil, Türkçe şarkı söylesinler demek kültürüne sahip çıkmaktır. Zekası kısıtlı olan mutsuz evliliğine çocuk doğurmaya çalışan siz olmayasınız? Hiç dönüp kendinize baktınız mı? Aileniz boşanma diyor diye susup adamın koynuna giriyorsunuz. Asıl o adama yazık. Keşke boşansanız da istekli, kendisinden tiksinmeyen bir kadınla evlense. Kocaman kadın çalışın bakın başınızın çaresine. Hayvan gibi biri sizi sahiplensin, önünüze yemek koysun diye beklemeyin. Ayrıca o çocuğa yaptığınız de sadece bencillik. Annelik bu değil. Huzurlu, mutlu bir yuva yerine bu ailede doğacak. Resmen kendinize dal doğuruyorsunuz. Yazık.
 
Back
X