eşimle ilk bebek hakkında konuşmamız

İnsanın yaşamak istedikleri hiç bitmez bir kere. Mesela benim İtalya hevesim bir türlü gerçekleşmedi ne oldu kızımla gittik :) tamamdır ben hazırım duygusu yaşayan var mıdır bilemem ama herkesin tereddütleri olduğunu düşünüyorum özellikle hasretle çocuk beklentisi yaşamadıysa. Ama evinde huzur varsa,mutluysan, maddi yönden zorda değilsen birde ortak bir parça istiyor insan. Sonra o dünyaya gelen can her şeyden daha kıymetli oluyor ama eşine olan sevgi ile kıyaslanmayacak bir sevgi. Çokta planlı yaşama ama evliliğin henüz düzene girdi madem ve sende kendini yeni toparlıyorsun şuanda bebek sana ters etki yapabilir.

daha 1 sene olmuş bence çok erken bebek için. Evliliğinin tadını çıkarmaya devam et derim. Bebek yapmak heves işi değilki ciddi sorumluluk.

Sen bencede bebek yapmamalisin

Ne demek kiskanirim , insan kendi canini kanini nasil kiskanir ya ..

Bahane etmemem lazım ama bide şöyle düşünün An geliodu duşa bile kendi başınıza giremiyorsunuz.üst üste sinir krızleri olmucak seyleri bile ya olursa Die durmadan korku içinde yaşamak problemlerin sonu gelmicek gibi ama çok şükür düzeldim anladım ölümden ötr koy yok her cenaze yıkanır kaldırılırmış.herşey çözümü varmış.şuan zaten bunu bahane etmiyorum.kendim için etmiyorum sadece eşime ilk ge
Sen bencede bebek yapmamalisin

Ne demek kiskanirim , insan kendi canini kanini nasil kiskanir ya ..
Arkadaşım bütün yorumları okursan anlıcaksın yanlış anlamışın kıskanma falan yok ortada nerde yazıyo ben bebeği kıskanırım Die yaptığım yorumların açıklamasınıntekrar okursan anlarsın ne anlatmak istediğimi

Bence de sen bi zahmet bebek yapma.Zaten annelik iç güdüsel değildir ögrenilmiş davranışlardır içinden gelmiyorsa bebeği doğurup hırpalama.Bebek bakmak zordur japon balığı değil bu.

Ben bebegimin babasiyla oynayacagi ona sarilacagi gunu gormeyi sabirsizlikla bekliyorum en buyuk dilegim esimin kizimi canindan cok sevdiyini gormek. Bence sen simdi boyle dusunuyorsun ama hamile oldugunu oyrendiginde onu 9 ay boyunca sabirsizlikla bekleyeceksin

Kusura bakma senin ifadelerin bana da tuhaf geldi. Ama sana söyleyeceğim tek şey eşini ikna et ve bebek için psikolojik olarak hazır olmadığını söyle.
Zaten bir yıllık evlilikte çocuk sahibi olmak erkendir. Kaldı ki siz kavga eden zor bir çiftsiniz.

Bu arada aklıma geldi yazmam lazım; Bir ünlü vardı bilenler bilir. Eşini çocuğundan daha çok sevdiğini söylemişti. Adam gitti yerine yeni bir sevgili geldi şimdi o sevgiliden de ayrıldı.
Ama çocuk ve anne sevgisi baki kaldı..
Yani sana o anda doğru gelen şey bir bakıyorsun o kadar da yanlışmış ki.

1 yilda ayrilma noktalarina gelmissiniz.. sorunlar neyle alakaliydi ve hallolduguna emin misin? evlilikte cocuk, mutlulugu taclandirmak icin dilenir, istenir.. sirf '1 yil oldu, artik olsun' mantiginda degilsinizdir umarim.. sorunlu evliliklerde cocuk bsyi cozmedigi gibi; isi daha da cikmaza goturebilir.. evlilik oturmadiysa ve psikolojik olarak hazir degilsen, acele etme derim.. Allah hayirlisini versin..

Siz ne zaman istiyorsanız o zaman bebek yaparsınız kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Kendinizi üzmeyin inşallah çok mutlu olursunuz.

Ne güzel işte bebeğini sevicek daha ne istiyorsun. Anne olucaksin anne bebeğini kocasından kıskanır mi hiç. Bence sen yeni bir tedaviye başla çünkü bu düşünce hiç normal degil

Kesinlikle şuan çocuk yapmayın önce pskikolojiniz hazır olsun.
Kıskanırım diye düşünmediğiniz bi zaman en azından..

Insan Kendi Bebegini Esinden Kiskanirmi Kardes ? Onla Butun Gun Ilgilenecek Olan Sensin Bu Kaygilari Esinin Yasamasi Lazim Senin Degil.. Biz Kadinlar Kiskancligi torpulemek yerine dozunu artiyoruz ilk defa bebegini esinden kiskanacak birine rastliyorum..sen hic cocuk yapmazsin o zaman kiskanirim diye..

yazık siz kıskanclıktan cocuga zarar verirsiniz yazık yapmayın bebek insan hic kıskanırmı cocugunu bir yaşıma daha girdim valla

Canim seni cok iyi anliyorum bende senin gibiyim ama ben 13 senelik evliyim kizim 12 yasinda bizde hep kavgayla gecti gunlerimiz simdi daha iyiyiz bende diyorum simdi ancak birbirimizle ilgiliyiz dhada olgunlastikmi desem anlayisimizmi artti desem iste dha iyiyiz oyuzden bende cocuk yapamakla yapmamakla arada kaldim cunku diyorum ancak soluk aldim birazdaha birbirimizle zaman gecirmek tadini cikarmak istiyorum. bebek tabiki bir cok seyi degistiryor bunun evlat sevgisiyle alakasi yok tabiki kizim herseyim ama diyorum birazdaha bize zaman verelim cok goruyorum burda cocuk kari koca arasinda degisiklikler oluyor bu bir gercek insan kendini nasil iyi hissetiyorsa ona gore davranmali, sen kendini nasil iyi hissetiyorsan oyle yap, seni iyi anliyorum ama kocan cok istyor dedigine gore ozaman iyi dusun sen iyisini yaptin esinle sıkintilar yasarken cocuk yapmaman en iyisi olmus allah kimseyi caresiz birakmasin umarim hakkinda hayirlisi olsun

Canim daha yasimiz genc o yuzden kafanda bu kadar sorun ediyorsun. Cocugun oldugunda asil kocan ilgilenmedigi zaman niye ilgilenmiyo diye dertlenirsin. Buradaki ablalar masallah yasi basi almis ama akil vermeyi degil ahkam kesmeyi biliyorlar :) icine boyle seyleri dert etme. Ama korkularini gecirmek icin oku, arastir. Gercekten neyden korkuyorsun ve bu korkuyu ne tetikliyor bunu ogren. Bi melegin oldugu zaman zaten istegin bebegin icerde uyanikken esine sarilmak degilde onun basucundan ayrilmamak olacaktir. Bende cokk dusunuyordum. Ya bakamazsam, ya yanlis bisey yaparsam, yetemezsem, ev ile ilgilenemezsem vs vs vs. ama burda yikici olmaninda bi manasi yok. 4 aydir yeni alisiyorum hamilelik duygusuna. Psikolojik sorunum filanda yok. Her bayanin annelik surecine alisma zamani vardir. Hayirlisiyla kismetinse olur, cokta guzel olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…