İnsanın yaşamak istedikleri hiç bitmez bir kere. Mesela benim İtalya hevesim bir türlü gerçekleşmedi ne oldu kızımla gittik :) tamamdır ben hazırım duygusu yaşayan var mıdır bilemem ama herkesin tereddütleri olduğunu düşünüyorum özellikle hasretle çocuk beklentisi yaşamadıysa. Ama evinde huzur varsa,mutluysan, maddi yönden zorda değilsen birde ortak bir parça istiyor insan. Sonra o dünyaya gelen can her şeyden daha kıymetli oluyor ama eşine olan sevgi ile kıyaslanmayacak bir sevgi. Çokta planlı yaşama ama evliliğin henüz düzene girdi madem ve sende kendini yeni toparlıyorsun şuanda bebek sana ters etki yapabilir.Anksiyete bozukluğu vardı çok şükür çok değiştim.evlendikten sonra oldu zaten.aynı düşüncedeyim bakamıcak olan bebek yapmasın vaktinden fedakarlık edemicekler.ama derdimi anlatamadım yanlış anlattım yada kıskançlık değil ama nası hisseder hazır olan bi anne adayı mesela ev huzuru hangi boyutta olmalı yani bi telk bebek eksik mi demem lazım o zmn mı hazır olurum.Yani yaşamam gereken herşeyi yaşayıp mi anne olmalıyım
Arkadaşım bütün yorumları okursan anlıcaksın yanlış anlamışın kıskanma falan yok ortada nerde yazıyo ben bebeği kıskanırım Die yaptığım yorumların açıklamasınıntekrar okursan anlarsın ne anlatmak istediğimiSen bencede bebek yapmamalisin
Ne demek kiskanirim , insan kendi canini kanini nasil kiskanir ya ..
Evliliğin tadını yeni alıyorum kavga etmeyi bile yeni öğrendik sessizce bir bebek daha da mutlu edermi yoksa hani derler ya bebekli anneler bu en ii günlerin bak biz ne işe bakabiliyoz ne eşe derler ya biraz daha mı yaşamlıyım çok sert yorumlarınız ama yanlış ifade ettimi düşünüyorum
1 yilda ayrilma noktalarina gelmissiniz.. sorunlar neyle alakaliydi ve hallolduguna emin misin? evlilikte cocuk, mutlulugu taclandirmak icin dilenir, istenir.. sirf '1 yil oldu, artik olsun' mantiginda degilsinizdir umarim.. sorunlu evliliklerde cocuk bsyi cozmedigi gibi; isi daha da cikmaza goturebilir.. evlilik oturmadiysa ve psikolojik olarak hazir degilsen, acele etme derim.. Allah hayirlisini versin..Bir yıllık evliyim çok zor bir yıl geçirdim eşimle ayrılma noktalarına geldik her defasında payımıza düşen hataları aldık anladık.ikimizda bir yılda büyüdük eşimde değişimler oldu ben psikolojik tedavi gördüm çok şükür bir ay sonra tedavim bitiyo.ben hep hayal ederdim ama çekinerek. Bir yanım çok istesede bi toplumda konusu açıldığında çocuğa karşı tepkiliydim. Bugun eşimle telefonda tartıştım eve geldiğinde ilk adımı o attı. Bende gayet tatlı dilli güler yüzlü davrandım sarıldı özür diledi. Canım tatlım bebeğim derken bebek konusuna getirdi. İstemiyormusun ben düşünüyorum artık.sevgimze sevgi katar neşemize neşe gelir. Falan ddi ben şakaya vurdum sonra sakın yanlışlıkla bişey yapma ilaç kullanıyorum 3 ay da ilacın etkisi geçmeli vucudumdan Die bahane buldum.bu sefer biraz daha ciddi şekilde konuştu.bebek istemiyorsan neden evlendin gibi evliliğin bi parçası bebek der gibi bişeyler ddi bende bi kış geçsin kısmet nefesi varsa olur zaten falan ddim konu kapandı bişey almak için dışarı çıktı az önce kafamı karıştırdın ddm oda karışacak bişey yok ama artık olumlu düşün ddi.çok korkuyorum bebek bakmaktan değil alasına bakarım eminin ama ne biliyim eşimden uzaklaşmaktan korkuyorum.şuan bebeğim olmadan düşünüyorum ama hadi bebeğimi kıskanırsam.eşim zaten benle çok ilgili değil yeni yeni başladım evliliğin tadını almayı bir bebeğim olursa bu mutluluk yarım kalır Die korkuyorum.tabi bebeğin mutluluğu daha farklı ama evliliğimi korleştirir Die korkuyorrum yani eşimin bebek olduktan sonra beni bakıcı gibi görmesinden korkuyorum.eşimin ilk önceliğini bebek olmasından korkuyorum.ya ben kocama sarılırken yeter birazda çocuğumu seviyim demesinden korkuyorum hayatımı kısıtlamasından korkuyorum.birşey yapıcam zmn senin artık Çocuğun var olmaz denmesinden korkuyorum
Bir yıllık evliyim çok zor bir yıl geçirdim eşimle ayrılma noktalarına geldik her defasında payımıza düşen hataları aldık anladık.ikimizda bir yılda büyüdük eşimde değişimler oldu ben psikolojik tedavi gördüm çok şükür bir ay sonra tedavim bitiyo.ben hep hayal ederdim ama çekinerek. Bir yanım çok istesede bi toplumda konusu açıldığında çocuğa karşı tepkiliydim. Bugun eşimle telefonda tartıştım eve geldiğinde ilk adımı o attı. Bende gayet tatlı dilli güler yüzlü davrandım sarıldı özür diledi. Canım tatlım bebeğim derken bebek konusuna getirdi. İstemiyormusun ben düşünüyorum artık.sevgimze sevgi katar neşemize neşe gelir. Falan ddi ben şakaya vurdum sonra sakın yanlışlıkla bişey yapma ilaç kullanıyorum 3 ay da ilacın etkisi geçmeli vucudumdan Die bahane buldum.bu sefer biraz daha ciddi şekilde konuştu.bebek istemiyorsan neden evlendin gibi evliliğin bi parçası bebek der gibi bişeyler ddi bende bi kış geçsin kısmet nefesi varsa olur zaten falan ddim konu kapandı bişey almak için dışarı çıktı az önce kafamı karıştırdın ddm oda karışacak bişey yok ama artık olumlu düşün ddi.çok korkuyorum bebek bakmaktan değil alasına bakarım eminin ama ne biliyim eşimden uzaklaşmaktan korkuyorum.şuan bebeğim olmadan düşünüyorum ama hadi bebeğimi kıskanırsam.eşim zaten benle çok ilgili değil yeni yeni başladım evliliğin tadını almayı bir bebeğim olursa bu mutluluk yarım kalır Die korkuyorum.tabi bebeğin mutluluğu daha farklı ama evliliğimi korleştirir Die korkuyorrum yani eşimin bebek olduktan sonra beni bakıcı gibi görmesinden korkuyorum.eşimin ilk önceliğini bebek olmasından korkuyorum.ya ben kocama sarılırken yeter birazda çocuğumu seviyim demesinden korkuyorum hayatımı kısıtlamasından korkuyorum.birşey yapıcam zmn senin artık Çocuğun var olmaz denmesinden korkuyorum
Canim seni cok iyi anliyorum bende senin gibiyim ama ben 13 senelik evliyim kizim 12 yasinda bizde hep kavgayla gecti gunlerimiz simdi daha iyiyiz bende diyorum simdi ancak birbirimizle ilgiliyiz dhada olgunlastikmi desem anlayisimizmi artti desem iste dha iyiyiz oyuzden bende cocuk yapamakla yapmamakla arada kaldim cunku diyorum ancak soluk aldim birazdaha birbirimizle zaman gecirmek tadini cikarmak istiyorum. bebek tabiki bir cok seyi degistiryor bunun evlat sevgisiyle alakasi yok tabiki kizim herseyim ama diyorum birazdaha bize zaman verelim cok goruyorum burda cocuk kari koca arasinda degisiklikler oluyor bu bir gercek insan kendini nasil iyi hissetiyorsa ona gore davranmali, sen kendini nasil iyi hissetiyorsan oyle yap, seni iyi anliyorum ama kocan cok istyor dedigine gore ozaman iyi dusun sen iyisini yaptin esinle sıkintilar yasarken cocuk yapmaman en iyisi olmus allah kimseyi caresiz birakmasin umarim hakkinda hayirlisi olsunEvliliğin tadını yeni alıyorum kavga etmeyi bile yeni öğrendik sessizce bir bebek daha da mutlu edermi yoksa hani derler ya bebekli anneler bu en ii günlerin bak biz ne işe bakabiliyoz ne eşe derler ya biraz daha mı yaşamlıyım çok sert yorumlarınız ama yanlış ifade ettimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?