eşimle ilk bebek hakkında konuşmamız

Doğmamış bebeğe don biçmek bu olsa gerek Bence de çocuk yapmamalısın. Hazır değilsin çünkü. Hem çocuk için hem senin için hemde eşin için sıkıntı olacak belliki.

burası herkese acık bir yer sen karısamazsın işine gelmeyen yorum aldıgında sen yorum yazma demek senin gibi terbiyesize yakısır anca

Hala iyilesememissiniz. Once tedavinizi bitirin bu sacma dusunceler biter insallah. :/

Canim bende cocuk istemeyenlerdenim
Yani simdilik yada bilmiyorum ya........
Esinin senin bi psikolojik destek aldgini bile bile istemesi cok tuhaf
Once seni dusunmeli
Sonra bebegi

Istemiyosaniz dogurmayin.esim istiyor diyede cocuk falan dusunme hamile oldugunu ogrendigin andan sen olunceye kadar cok buyuk sorumluluk simdiden esim ona ilgisini verirde bende kiskanirim felan diye dusunuyosan hic dusunme.

burası herkese acık bir yer sen karısamazsın işine gelmeyen yorum aldıgında sen yorum yazma demek senin gibi terbiyesize yakısır anca
Ben sana benden ii anne olurmu olmazmı Die soru mu sordum yorum yapıosun ben eşler nası oluyo korktuğum başıma gelirmi Die sordum hem karışırım benim sorunum sanane

Ben sana benden ii anne olurmu olmazmı Die soru mu sordum yorum yapıosun ben eşler nası oluyo korktuğum başıma gelirmi Die sordum hem karışırım benim sorunum sanane
Git başkalarına yap komik yorumlarını ben istemiyorum senden yorum almak

siz anne olmaya hazır değilsiniz canım bir psiko tedavide onun için görün... sendromlara girersiniz maazzallah kafanızda olumlamadan çocuk sahibi olmayınız!...

Evet canım ben çok kıskancım kocamıda çok seviyorum varmı başka söylücen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…