- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
Aynen. ....oh içimden geçeni yazmışsın ağzına sağlık!Aman sen bebek düşünme zaten arkadaşım bebeği kıskançlıktan sevemezsin bile simdiden acidim doğmamış çocuğa.
Bir yıllık evliyim çok zor bir yıl geçirdim eşimle ayrılma noktalarına geldik her defasında payımıza düşen hataları aldık anladık.ikimizda bir yılda büyüdük eşimde değişimler oldu ben psikolojik tedavi gördüm çok şükür bir ay sonra tedavim bitiyo.ben hep hayal ederdim ama çekinerek. Bir yanım çok istesede bi toplumda konusu açıldığında çocuğa karşı tepkiliydim. Bugun eşimle telefonda tartıştım eve geldiğinde ilk adımı o attı. Bende gayet tatlı dilli güler yüzlü davrandım sarıldı özür diledi. Canım tatlım bebeğim derken bebek konusuna getirdi. İstemiyormusun ben düşünüyorum artık.sevgimze sevgi katar neşemize neşe gelir. Falan ddi ben şakaya vurdum sonra sakın yanlışlıkla bişey yapma ilaç kullanıyorum 3 ay da ilacın etkisi geçmeli vucudumdan Die bahane buldum.bu sefer biraz daha ciddi şekilde konuştu.bebek istemiyorsan neden evlendin gibi evliliğin bi parçası bebek der gibi bişeyler ddi bende bi kış geçsin kısmet nefesi varsa olur zaten falan ddim konu kapandı bişey almak için dışarı çıktı az önce kafamı karıştırdın ddm oda karışacak bişey yok ama artık olumlu düşün ddi.çok korkuyorum bebek bakmaktan değil alasına bakarım eminin ama ne biliyim eşimden uzaklaşmaktan korkuyorum.şuan bebeğim olmadan düşünüyorum ama hadi bebeğimi kıskanırsam.eşim zaten benle çok ilgili değil yeni yeni başladım evliliğin tadını almayı bir bebeğim olursa bu mutluluk yarım kalır Die korkuyorum.tabi bebeğin mutluluğu daha farklı ama evliliğimi korleştirir Die korkuyorrum yani eşimin bebek olduktan sonra beni bakıcı gibi görmesinden korkuyorum.eşimin ilk önceliğini bebek olmasından korkuyorum.ya ben kocama sarılırken yeter birazda çocuğumu seviyim demesinden korkuyorum hayatımı kısıtlamasından korkuyorum.birşey yapıcam zmn senin artık Çocuğun var olmaz denmesinden korkuyorum
Aman sen bebek düşünme zaten arkadaşım bebeği kıskançlıktan sevemezsin bile simdiden acidim doğmamış çocuğa.
Canim benim yorumlara takılma gerçekten çok sert eleştiriler yapmışlar... ama henüz hazır değilsin belkide anne olmaya,bende ilk yıllarımda bebek istemiyordum sonra istemeye başladık ve 5 yıl çocuk sahibi olamadık bu beni aşırı huzursuz ediyordu ulasilmazlik çok çok daha annelik hissini artırıyor suan hamileyim rabbim e bin şükür. Henüz bebegimizi kucagimiza almadık ama sana şunu diyebilirim ki hamileligimden bu yana hayatım çok daha güzelleşti ve düşünsene doğmadan hayatı bukadar güzelleştiren bebek doğduktan sonra nasıl bir mutluluk yaratır.bence yapmalısın hayata hayat katar emin ol, ikinizden olan bir parça sizi daha çok birbirinize bağlayacak ve mutlu edecektir..ama tabiki kendini anneligi iyice hazırla öyle düşün çocuk yapmayı..şuanda karnimda kıpır kıpır haraket eden takla atan bir can var ve okadar mükemmel bir duygu ki anlatılmazEvliliğin tadını yeni alıyorum kavga etmeyi bile yeni öğrendik sessizce bir bebek daha da mutlu edermi yoksa hani derler ya bebekli anneler bu en ii günlerin bak biz ne işe bakabiliyoz ne eşe derler ya biraz daha mı yaşamlıyım çok sert yorumlarınız ama yanlış ifade ettimi düşünüyorum
Bahane etmemem lazım ama bide şöyle düşünün An geliodu duşa bile kendi başınıza giremiyorsunuz.üst üste sinir krızleri olmucak seyleri bile ya olursa Die durmadan korku içinde yaşamak problemlerin sonu gelmicek gibi ama çok şükür düzeldim anladım ölümden ötr koy yok her cenaze yıkanır kaldırılırmış.herşey çözümü varmış.şuan zaten bunu bahane etmiyorum.kendim için etmiyorum sadece eşime ilk ge
Arkadaşım bütün yorumları okursan anlıcaksın yanlış anlamışın kıskanma falan yok ortada nerde yazıyo ben bebeği kıskanırım Die yaptığım yorumların açıklamasınıntekrar okursan anlarsın ne anlatmak istediğimi
uzaklaşmaktan korkuyorum.şuan bebeğim olmadan düşünüyorum ama hadi bebeğimi kıskanırsam.eşim zaten benle çok ilgili değil yeni yeni başladım evliliğin tadını almayı bir bebeğim olursa bu mutluluk yarım kalır Die korkuyorum.tabi bebeğin mutluluğu daha farklı ama evliliğimi korleştirir Die korkuyorrum yani eşimin bebek olduktan sonra beni bakıcı gibi görmesinden korkuyorum.eşimin ilk önceliğini bebek olmasından korkuyorum.ya ben kocama sarılırken yeter birazda çocuğumu seviyim demesinden korkuyorum hayatımı kısıtlamasından korkuyorum.birşey yapıcam zmn senin artık Çocuğun var olmaz denmesinden korkuyorum
Canım yanlış anladınız yada yanlış ifade ettim kıskançlık huyum yoktur.kıskancak olsam çok sebebim var.hele hele kendi canımdan kanımdan olanı kıslanmam demek istediğim hadi olur ya bazı babalar cocuğu hasta ettin çocuğa şunu yapmalısın ben çocuğumla uyucam.sen evi temizle ben çocuğu gezdirceem.Yani korkum karı koca ilişkimiz çok az kalarmı. Yani öğrenmek istediğim eşlerinizde nasıl bi değişim oldu.yoksa benim KV eşime hala bebek gibi davranır onlara gidince çantama bir kutu süt koyar oğlu içsin Die. Gizli gizli ii yemek yapıp yapamadımı sorar eşime beraber olunca kolunun altından ayırmaz ama ben annedir olabilir.der geçerim sorun yapmam
Bence sen tedaviye devam et sakın 1 ay sonra bırakmaBir yıllık evliyim çok zor bir yıl geçirdim eşimle ayrılma noktalarına geldik her defasında payımıza düşen hataları aldık anladık.ikimizda bir yılda büyüdük eşimde değişimler oldu ben psikolojik tedavi gördüm çok şükür bir ay sonra tedavim bitiyo.ben hep hayal ederdim ama çekinerek. Bir yanım çok istesede bi toplumda konusu açıldığında çocuğa karşı tepkiliydim. Bugun eşimle telefonda tartıştım eve geldiğinde ilk adımı o attı. Bende gayet tatlı dilli güler yüzlü davrandım sarıldı özür diledi. Canım tatlım bebeğim derken bebek konusuna getirdi. İstemiyormusun ben düşünüyorum artık.sevgimze sevgi katar neşemize neşe gelir. Falan ddi ben şakaya vurdum sonra sakın yanlışlıkla bişey yapma ilaç kullanıyorum 3 ay da ilacın etkisi geçmeli vucudumdan Die bahane buldum.bu sefer biraz daha ciddi şekilde konuştu.bebek istemiyorsan neden evlendin gibi evliliğin bi parçası bebek der gibi bişeyler ddi bende bi kış geçsin kısmet nefesi varsa olur zaten falan ddim konu kapandı bişey almak için dışarı çıktı az önce kafamı karıştırdın ddm oda karışacak bişey yok ama artık olumlu düşün ddi.çok korkuyorum bebek bakmaktan değil alasına bakarım eminin ama ne biliyim eşimden uzaklaşmaktan korkuyorum.şuan bebeğim olmadan düşünüyorum ama hadi bebeğimi kıskanırsam.eşim zaten benle çok ilgili değil yeni yeni başladım evliliğin tadını almayı bir bebeğim olursa bu mutluluk yarım kalır Die korkuyorum.tabi bebeğin mutluluğu daha farklı ama evliliğimi korleştirir Die korkuyorrum yani eşimin bebek olduktan sonra beni bakıcı gibi görmesinden korkuyorum.eşimin ilk önceliğini bebek olmasından korkuyorum.ya ben kocama sarılırken yeter birazda çocuğumu seviyim demesinden korkuyorum hayatımı kısıtlamasından korkuyorum.birşey yapıcam zmn senin artık Çocuğun var olmaz denmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?