eşimle ilk bebek hakkında konuşmamız

Bence bunlar çok ergence düşünceler dizi fln senaryosu gibi gercekte böyle olmuyor çocuğu gezdşrse sende az nefes alırsın. Tabiki bebek sahibi olmak paha biçilenez birşey. Biz evlenir evlenmez oldu kızımız. Bugün evde çok harika zaman geçirdik. Bir de şöyle birşey var ya bebeğiniz olmazsa? Büyük konuşmamak lazım bu tür konularda.

ınsanın kendı bebegını kıskanması
te yarabbım ya
anne olmak olgunluk gerektırir kesınlıkle sızın daha zamanınız var acele etmeyın

o 1 yılı süt lıman hersey yolunda gecırseydınız hadı neyse de arkadasım ayrılma noktasına kadar gelmıssın bebek dusunuyorsun...çok yanlış..dur bakalım once şimdi duzeldı deme...once bıraz daha zaman gecsın ...1 sene daha gecır bakalım hersey yolundaysa bebek olsun...yoksa olan cocuğa olur....
ayrıcada bebek herseyı degıstırır....hayatın cokdaha anlamlı guzel olur ama esınle eskısı gbı olmaz tabıkıde...hersey evladına göre sekıl alacak cunku

Valla ben esim bebegimi sevince beni sevmis gb mutlu oluyorum. Bence sen henuz hazir degilsin cocuga.

Canim benim yorumlara takılma gerçekten çok sert eleştiriler yapmışlar... ama henüz hazır değilsin belkide anne olmaya,bende ilk yıllarımda bebek istemiyordum sonra istemeye başladık ve 5 yıl çocuk sahibi olamadık bu beni aşırı huzursuz ediyordu ulasilmazlik çok çok daha annelik hissini artırıyor suan hamileyim rabbim e bin şükür. Henüz bebegimizi kucagimiza almadık ama sana şunu diyebilirim ki hamileligimden bu yana hayatım çok daha güzelleşti ve düşünsene doğmadan hayatı bukadar güzelleştiren bebek doğduktan sonra nasıl bir mutluluk yaratır.bence yapmalısın hayata hayat katar emin ol, ikinizden olan bir parça sizi daha çok birbirinize bağlayacak ve mutlu edecektir..ama tabiki kendini anneligi iyice hazırla öyle düşün çocuk yapmayı..şuanda karnimda kıpır kıpır haraket eden takla atan bir can var ve okadar mükemmel bir duygu ki anlatılmaz rabbim inşallah kısa zamanda sanada yaşatır bu güzel duyguyu yanlış düşünceler e kapılma çok uzun oldu kusura bakma ))

Yorum yapan herkes çok teşekkür ederim kendi ilk yazdığımı tekrar okudum orda yazdığım kıskançlık aslında yazmamam gereken bi kelime tabikide insan çocunu kısmanmaz ama şu anki duygularımı ve bi çocuğum olmadığı için o sevgiyi duyguyu bilmediğimden yazmış olmalıyım.yardımcı olan arkadaşlara beni anlayanlarada çok teşekürler sanki beynimdeki bütün düşünceler karman çormandı sizler en azından bi düzene soktunuz herkeze hayırlı akşamlar

Bende sorumluluk almak istemiyorum ama senin eşin bunu sorun yapacak gibi. Bence kendini hazırlamaya çalış, hala olmuyorsa o zaman başka çare düşün.

Bilmiyorum belkide eşimin istekli olması daha ii olur belki ilişkimizin daha iyi gideceğine el ile tutulur vaadler ile bu işin üstesinden gelebiliriz çok ısrarcı olursa beni anlarsa bu konuda daha hassas olur ilişkimizde düzelir bebek sahibide oluruz.

Bence siz kendi yazdıklarınızı okuyun önce.[/QUOTE]

Bence siz kendi yazıklarınızı okuyun. Kaç kişi mi yanlış okumuş? Allah eşinize sabır versin. Bence de siz anne olmayın..

Hamileyim eşim her karnimi oksadiginda eşime tekrar sevgim artıyor. Bu nasıl psikoloji ki doğmamış çocuk için böyle dusunuyorsunuz. Emin olun Eşiniz bebeginizi sevdikçe ona daha çok bağlanirsiniz. Bence bir sure daha çocuk yapmayın kendinizi toparlamaya çalışın. Sağlıklı dusunmediginiz çok ortada. Maalesef ..

ben esimi itelerim ogluma sarilsin sevsin diye,o da burnuma burnuma sokulur
ne alakasi var sevgi bolunmesinin filan..
ama bu psikolojiyle bebek sahibi olmayin suanda

Sen kesin arada tekmelersin bebeği, yemek falan da vermezsin bence.. Ha ha ha! Ne komik, arkadaş çok içten yazmış cevaplar bu mu yani? Daha çok like almak için mi? Ya da en iyi anne sizsiniz ya pardon.
Bazı yorumlar o kadar güzel ki evlat sevgisini anlatmış. Sen hazır olmadığın için anne olmadığın için sana öyle geliyor demiş.. Keşke herkes anlayışlı olsa, çok bilmişlikten uzak olsa ne güzel olur dünya..

Ama konu sahibi haksız da sayılmaz? Burda ne konular okudum bebek olduktan sonra tepe taklak olan evlilikler, gerçek hayatta da duyuyorum tabi.. Bir evlilik çok iyi gidiyorsa, bi kaç yıl geçtiyse, eşlerin ikisi de istiyorsa olur bak. Bebek mutluluk getirir.
Ama evlenir evlenmez yapılan çocuk, eşler arada anlaşmazlık yaşanıyorsa biraz da ilgisizlik varsa ters tepebilir. Ayrıca hazır olunmalı.
Bence arkadaşım biraz daha bekle, evliliğin otursun, biraz gezin zaman geçirin sonrası olur kısmetse. Eşinle konuş bunu benim hazır olmam lazım. Bu hayatımızın tümünü etkileyecek bir şey. Biraz biz vakit geçirelim falan de.
Gereksiz yorumları da görmezden gel.

O yorumları henüz annelik duygusunu tatmamış birine yazdığınızı biliyorsunuz dimi? Yigenim dogmadan önce cocuk aglamasına katlanamayan, huzursuzluklarına sinir olan, onları hic sempatik bulmayan bir insandım. Sevmiyordum hicbirini. Hanginiz beni yargılayabilirdi ki? LAF! Benim cocugum olmamasına ragmen yigenimin gelisi butun fikirlerimi degistirdi. Nerde cocuk gorsem yuzumde salak bi gulumseme olusuyor. Gelmis burda kadına neler yazıyorsunuz ayip ya. En yakın pencereden atlasanız keske.

Bebek mükemmel bisey. Saglıgın yerindeyken sahip ol bence. Dünyanın en güzel seyi suan evli olsam anında cocuk yaparım. Yep yeni bir baslangic icin git cocuk yap bence

Ben tedirginliğinizi gayet yerinde buldum. Daha doğmamış çocuk için ölüp bitmektense, var olan ve zaten sevdiğiniz eşinizin sevgisini filan düşünmeniz normal geldi. Herkes çocuklarına bir kutsallık yükleyip olağanüstü bir varlık gibi görmüyor. Milyonlarca insan doğuruyor, normal bir şey bu. Çocuğu olunca eş olmayı unutup sadece anne olmak Türk kadınlarınca çok yaygın olsa da normali budur diye bir şey yok. Herkes siz(yargılayan yorumcular) değil yani. Herkes psikolog kesilmiş yine burada da.

Bence siz evliliğinizi düşünün. Eşinizle aranızı filan. Ne bileyim ettiği laflar agresif geldi. Zaten bu zamana kadar sorunlar da yaşamışsınız. Bu evliliğe şimdi bir çocuk getirmek doğru mu, bence esas sorun bu. Endişelerinizde ise bir "kadın" ve bir "eş" olarak son derece haklısınız bence.

Canım o dediklerin senin elinde. Ev hanımlığına adarsan kendini ve asosyalleşirsen olacak olan o. Benm kuzenimin ikizi var daha yaşını almadılar. Ama evlilik yıldönümü doğumgünü vs seylerde sanki sevgilisiyle gezmeye gider gibi. Eşine karşı tavırları vs. gayet kadınca. Neticede çocuk uyku saati vardır. Uyutursun ve kocanla ilgilenirsin. Sen çocuğu eşinin önüne geçirirsen oda sana aynısını yapar. Yani affına sığınarak söylüyorum. Kocan seni öperken. Ay dur çocuğun altını değiştrcem dersen adam da senden kaçar. Adamın hevesini kursağında bırakmış olursun. Çocuğumuz pişik olmasın babası iki dk ya gelirim de adamda peşinden gelir. Çok iyi tanıdığım bi büyüğüm var. 3 tane çocuk sahibi. En büyüğü 17 yaşında. Ama eşiyle olan ilişkisi hala ilk günkü gibi. Bunu yapmak bizim elimizde. Yaşayıp görenlere bakarak söyliyorum bunu. Herşeyin bi yaşı vardır. Çocuk yapmanında öyle. Yaşın kaç bilmiyorum ama fazla ertelersen çok pişman olursun. Kolay gelsin şimdiden

Bence sen tedaviye devam et sakın 1 ay sonra bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…