Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

taa ne zaman önce görmüştüm bu konuyu
ama tam işten çıkmak üzereydim bitiremem diye sık kullanılanlara eklemiştim
sonra unutup gitmişim
bugün tesadüf eseri karşılaşınca hemen okudum ve şaşırdım gerçekten
kıza yazdığınız son msg var ya anam anam bundan öte ah olamaz sanırım
bi arkadaş demiş ya bitince üzüldüm diye
gerçekten ben de üzüldüm
ben napcım şimdi seyrettiğim bi film veya okuduğum güzel bi kitap bitmiş gibi üzüldüm
iyi de ben şimdi bu hikayenin devamını merak ediyorum
bence hayatını yazmaya devam etsene ne güzel olur
biz de hergün okuruz :1:

bu arada eşinin ailesi ne durumda? hâlâ aynı tepkisizlikteler mi?

Çok şekersin, utandırdın beni :69:

Yeni yazılarım yolda ama hayata dair şeyler onlar, bu kadar ilgi cekmez, aşk entrika ihanet yok :1: Şaka bi yana belki bir gün bebeğim olursa ya da duygu yoğunluğum artarsa yazarım.

Buraya yazana kadar içimde bi yumruk vardı sanki, yazdım ve yemin ederim rahatladım.

Kayınvalide kayınpeder kendi hallerindeler; bana dokunmayan yılan misali. Bir derdin varsa sadece nasihat dinlersin... İyi gelen nasihatlerden değil; laf kalabalığı.

Çok şekersin, utandırdın beni :69:

Yeni yazılarım yolda ama hayata dair şeyler onlar, bu kadar ilgi cekmez, aşk entrika ihanet yok :1: Şaka bi yana belki bir gün bebeğim olursa ya da duygu yoğunluğum artarsa yazarım.

Buraya yazana kadar içimde bi yumruk vardı sanki, yazdım ve yemin ederim rahatladım.

Kayınvalide kayınpeder kendi hallerindeler; bana dokunmayan yılan misali. Bir derdin varsa sadece nasihat dinlersin... İyi gelen nasihatlerden değil; laf kalabalığı.

sen bu anlatımınla daha şekersin :37:
insan paylaşınca rahatlıyor tabii
Allah bi daha öyle kötü günler yaşatmasın
o zaman ennnn kısa ve tabii hayırlı zamanda bebeğin olsun inşallah
biz de o muhteşem anı okuma zevkini yaşarız :21:
son paragraf için :13:

sen bu anlatımınla daha şekersin :37:
insan paylaşınca rahatlıyor tabii
Allah bi daha öyle kötü günler yaşatmasın
o zaman ennnn kısa ve tabii hayırlı zamanda bebeğin olsun inşallah
biz de o muhteşem anı okuma zevkini yaşarız :21:
son paragraf için :13:

İnş canım benim :38:

bu yazıyı şimdi okudum ve sizi hiç tanımasamda sizinle gurur duydum.

Çok teşekkür ederim, utandırdınız beni. :69: Bir hemcinsimin hakkımda böyle düşünmesi çok hoşuma gitti gerçekten :69:

Mrb muhteşem anlatmışsın yaşadıklarına çok üzüldüm ama sonunun güzel olması benı çok mutlu etti.Bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 6 yıllık birlikteliğimde dul bir bayan yüzünden çok sıkıntı çektim ama hiç bir zaman kestirip atmadık onu hayatımızdan çıkardık ve mutluyuzz 3 aylık evliyim çok şükür herşey geride kaldı ve mutluyuz:80:

roman gibi anlatmışsın gerçekten hayretle okudum.
umarım mutluluğunuz devam eder.
okuyunca bende senin gibi davranabilir miydim diye düşündüm yaşadıkların karşısında ama..
sanmıyorum
Allah mutluluğunuzu bozmasın.
beddua etmiyorum ama yuva bozanlar allahından bulsun

Mrb muhteşem anlatmışsın yaşadıklarına çok üzüldüm ama sonunun güzel olması benı çok mutlu etti.Bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 6 yıllık birlikteliğimde dul bir bayan yüzünden çok sıkıntı çektim ama hiç bir zaman kestirip atmadık onu hayatımızdan çıkardık ve mutluyuzz 3 aylık evliyim çok şükür herşey geride kaldı ve mutluyuz:80:

Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.:nazar: Hepimiz birşeylerle sınanıyoruz işte. :14:

roman gibi anlatmışsın gerçekten hayretle okudum.
umarım mutluluğunuz devam eder.
okuyunca bende senin gibi davranabilir miydim diye düşündüm yaşadıkların karşısında ama..
sanmıyorum
Allah mutluluğunuzu bozmasın.
beddua etmiyorum ama yuva bozanlar allahından bulsun

Biri bana bu yaşadıklarımı anlatsa ben de böyle davranırım diyemezdim ama o zaman böyle davranmak daha mantıklı gelmişti. Gerçi hicbirinden pişman olmadım o ayrı. Derdi veren Allah dermanını da verdi.

Amin canım, buluyorlardır kesin de anlayacak zihniyet yok onlarda.

Gerçekten çok iradeli biriymişsiniz umutefe =) Çok büyük bir imtihan atlatmışsınız, her evlilikte bu tür imtihanlar olur ama sizinki sınırları zorlayan tarzdan. Umarım bundan sonra da hep böyle el ele vererek zorlukları atlatırsanız.

Mutluluklar dilerim =)

okurken o kadar heycanla okudum ki resmen film gibi canlandi onumde :27:
zor bir donem gecirmissiniz ama sonunun mutlu bitmesine inan cok sevindim...:16:
ALLAH HUZURUNUZU BOZMASIN INSALLAH...AMIN:nazar:

yasadiklarin ne kadar aci ne kadar zorda olsa öyle güzel anlatmissin ki, soluksuz okudum..
hatta beni kendime hikayemi anlatmaya heveslendirdin.. :69:
umarim esinle o kadar cok mutlu, huzurlu olursun ki o yasadiklarin bir an bile aklina gelmez.. :nazar::nazar:

yasadiklarin ne kadar aci ne kadar zorda olsa öyle güzel anlatmissin ki, soluksuz okudum..
hatta beni kendime hikayemi anlatmaya heveslendirdin.. :69:
umarim esinle o kadar cok mutlu, huzurlu olursun ki o yasadiklarin bir an bile aklina gelmez.. :nazar::nazar:

Sen de o kadar güzel yorum yapmışsın ki hikayeni merak ettim doğrusu :16:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :54:

benim kaçırdıgım biyer var galiba sevgilim2 diye kaydetmemişmiydi kızı?

Evet kız eşimin telefonuna kendi numarasını o şekilde kaydediyor. Benim salak kocam da buna izin veriyor. Yanlış olmasın, "sevgilim olabilir, hayatım olabilir, canım olabilir" tam hatırlamıyorum inanın.

şimdi benim tarafımdan konuşmak kolay gelir tabi önemli olan tek şey şu senin için rahat mı?yani o tarafa eğilimi olsa kız bu kadar yapışmışken ona giderdi ama artık bitti huzurluyum uzaklaştık ondan diyorsan hep mutlu olmanı dilerim

şimdi benim tarafımdan konuşmak kolay gelir tabi önemli olan tek şey şu senin için rahat mı?yani o tarafa eğilimi olsa kız bu kadar yapışmışken ona giderdi ama artık bitti huzurluyum uzaklaştık ondan diyorsan hep mutlu olmanı dilerim

İçim çok rahat. Sonuçta o zaman evli değildik biz. İstese onunla birlikte olurdu. Biraz kavga gürültü çıkardı ama yine de kafasına koyduğunu yapardı.

Çok huzurluyum. Hatta ilişkimizde bu hafta 7. yıla gireceğiz belki hic bu kadar mutlu olmamıştık.

İçim çok rahat. Sonuçta o zaman evli değildik biz. İstese onunla birlikte olurdu. Biraz kavga gürültü çıkardı ama yine de kafasına koyduğunu yapardı.

Çok huzurluyum. Hatta ilişkimizde bu hafta 7. yıla gireceğiz belki hic bu kadar mutlu olmamıştık.

Maşallah, allah bozmasın bozmaya çalışanlara da izin vermesin inşaallah

ya resmen bir nefeste okudum.sabrına hayran kaldım.bi an kendimi senin yerine koydum asla yaptıklarını yapamazdım.belkide o yüzden hala yalnızım:(
allah mutluluğunuzu daim etsin kat kat artırsın inş...

Back
X