Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

çok güzel anlat:nazar:mışsın çok hoşuma gitti ama tabi yaşadıkların çok acı inşallah bundan sonra huzurunuz hiç bozulmaz

Allah herkese yuvasında huzur ve mutluluk versin inşallah..
Yuva kurmak maddi ve manevi çok zor.. Neler çekiliyor, nasıl kuruluyor, nelere katlanılıyor yaşayan bilir..

Hikayenizi ağzım açık okudum.. Düğüne son 1 ay kala kısmına gelene kadar nerdeyse yaşadıklarımız birebir aynı.
Nişanlımla maddi sıkıntılar, aile ile ilişkiler, kavgalar, gürültüler, soğukluk vs. vs.. nerdeyse aynı..

Seni seviyorum dediğinde "bende" diyemiyorum, seni özledim dediğinde "bende" diyemiyorum, elimi tuttuğunda bişey bahane edip çekiyorum.. git gide uzaklaşıyoruz. Heleki son günlerde iyce dağıttı kendini, temizliğine dikkat etmiyor, bakımsız, özensiz bişey oldu.. artık hiç gözüm görmüyor. Sanki ayrılsak üzülmezmişim gibi geliyor. Bilmiyorum ne yapacağım...

Ailem nişan süresini uzatalım diyor, zira ona ailemin güveni yok, dün annem gene dedi. "bu iş olmayacak ama gittiği yere kadar, hayırlısı bakalım dedi. Benimde artık umudum yok. Umarım bizde sınavı başarı ile atlatıp, ömür boyu mutluluğa erişiriz hayırlısı ile...
Yada ayrılırsakta "hayırlısı buymuş" demek kalıyor.

Düğüne yakın zamanlarda maddi sorunlar olunca çiftler birbirinden uzaklaşıyor. Hayata olan hınclarını birbirlerinden alıyorlar. Şuanda bu ilişki bitse üzülmem diyorsun ama kahrolursun. Sıcağıyla anlamazsın ama kıvrandırır. Sakin olmaya calış, sen ne kadar uğrasırsan uğraş herşey olcağına varacak nasılsa. Hani şarkıda var ya; "kul kurar, kader gülermiş" Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

çok güzel anlat:nazar:mışsın çok hoşuma gitti ama tabi yaşadıkların çok acı inşallah bundan sonra huzurunuz hiç bozulmaz

Cok teşekkür ederim arkadasım :nazar:

Doğru söylüyorsun, inşallah bizede rahata ermek nasip olur.. umudum hiç yok ama...

Son düzenleme:
“Sabret! Sabrın da ancak Allah'ın yardımı iledir. Onlardan dolayı üzülme! Kurdukları tuzaklardan telaş edip sıkıntıya düşme!” (16 Nahl/127)

"Ey iman eden kullarım! Rabbinizden korkun. Bu dünyada güzellik yapanlara bir güzellik vardır. Allah'ın arzı geniştir. Ancak sabredenlere mükâfatları hesapsız ödenecektir.” (39 Zümer/10)

Allah huzurunuzu daim etsin . . .

“Sabret! Sabrın da ancak Allah'ın yardımı iledir. Onlardan dolayı üzülme! Kurdukları tuzaklardan telaş edip sıkıntıya düşme!” (16 Nahl/127)

"Ey iman eden kullarım! Rabbinizden korkun. Bu dünyada güzellik yapanlara bir güzellik vardır. Allah'ın arzı geniştir. Ancak sabredenlere mükâfatları hesapsız ödenecektir.” (39 Zümer/10)

Son günlerde yaşadığım olumsuzluklardan ve isyan noktasına gelmemle birlikte bu yazdıklarınız bana tokat gibi çarptı. Çok iyi geldi okumak, cıktısını aldım yanımda taşıyacağım her sıkıldığımda da okuyacağım.

Çok teşekkür ederim :16:

Allah razı olsun.....

Son günlerde yaşadığım olumsuzluklardan ve isyan noktasına gelmemle birlikte bu yazdıklarınız bana tokat gibi çarptı. Çok iyi geldi okumak, cıktısını aldım yanımda taşıyacağım her sıkıldığımda da okuyacağım.

Çok teşekkür ederim :16:

rica ederim . . .
sizden de dua beklerim . . . :17:
Allah razı olsun.....

cümlemizden . . .

Doğrusu mücadeleci ruhunuza, yapınıza ve verdiğiniz mücadeleye hayran kalmamak elde değil. Helal olsun! Okurken inanamadım... Özellikle evlenmenize son 1 ay kala yaşananlara. Neler atlatmışsınız ömrünüz boyunca hayalini kurduğunuz gün için. Çok da güzel ifade etmişsiniz, çok kişiye yol göstereceğinize inanıyorum ben. Zaten kazanmışsınız ama Rabbimden dilerim ki inşallah mutluluğunuza mutluluk katsın. Sabrınızla, mücadelenizle gerçekten hakediyorsunuz çünkü. :)

Doğrusu mücadeleci ruhunuza, yapınıza ve verdiğiniz mücadeleye hayran kalmamak elde değil. Helal olsun! Okurken inanamadım... Özellikle evlenmenize son 1 ay kala yaşananlara. Neler atlatmışsınız ömrünüz boyunca hayalini kurduğunuz gün için. Çok da güzel ifade etmişsiniz, çok kişiye yol göstereceğinize inanıyorum ben. Zaten kazanmışsınız ama Rabbimden dilerim ki inşallah mutluluğunuza mutluluk katsın. Sabrınızla, mücadelenizle gerçekten hakediyorsunuz çünkü. :)

Teşekkür ederim :nazar: Allah aldığımız kararlardan, attığımız adımlardan utandırmasın inşallah :)

uzundu ama sıkılmadan okudum. roman gibi yaşam...
valla iyi sabretmişsisniz. ama mutlu son :)
Bu tarz kadınlardan İNŞALLAH uzak oluruz her zaman

uzundu ama sıkılmadan okudum. roman gibi yaşam...
valla iyi sabretmişsisniz. ama mutlu son :)
Bu tarz kadınlardan İNŞALLAH uzak oluruz her zaman

Teşekkür ederim vakit ayırıp sıkılmadan okudunuğuz için. Kadınlar tehlikelli günümüzde; evli nişanlı ayrımı gözetmiyorlar. Allah hepimizden uzak tutsun böylelerini...

bende okudum ve hayran kaldım size , kaç kadın mücadele edebilirdi de bunları atlatabilirdi. bağışlayıcılıgınız mükemmle tek kelimeyle . bende roman gibi okudum . İffetsiz kadınlar günümüzün en tehlikeli silahı oldu zaten Allah onları sevdiklerimizden uzak eylesin...

bende okudum ve hayran kaldım size , kaç kadın mücadele edebilirdi de bunları atlatabilirdi. bağışlayıcılıgınız mükemmle tek kelimeyle . bende roman gibi okudum . İffetsiz kadınlar günümüzün en tehlikeli silahı oldu zaten Allah onları sevdiklerimizden uzak eylesin...

Amin, çok teşekkür ederim. Sabrımın mükafatını verdi bana Allah:nazar:

inanılmaz!!
1 saattir okuyorum. çok etkilendim.
sabrına, karakterine hayran kaldım.
allah sizi hiç ayırmasın. bundan sonraki her sorun her problem vız gelir size ya.
MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inanılmaz!!
1 saattir okuyorum. çok etkilendim.
sabrına, karakterine hayran kaldım.
allah sizi hiç ayırmasın. bundan sonraki her sorun her problem vız gelir size ya.
MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:1: Zaman ayırıp okudunuz için teşekkür ederim :)

:nazar: Altından kalkamayacağımız birşey yok artık :)

erkek dediğin böle aşkla sevdiğine bağlı,kadın dediğinde herşeyin üstesinden gelicek şekilde böle gayuretli olmalı.bravo canım :46:
aşka böle sahip çıkılmalı işte mutluluğunuz hiç bozulmasın canım :16:

erkek dediğin böle aşkla sevdiğine bağlı,kadın dediğinde herşeyin üstesinden gelicek şekilde böle gayuretli olmalı.bravo canım :46:
aşka böle sahip çıkılmalı işte mutluluğunuz hiç bozulmasın canım :16:

:17: Utandırdın beni, çok teşekkür ederim, Amin de diyeyim :) :nazar:

Back
X