- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ifade gücün takdire şayan kuzum, Allah mutluluğunuzu daim etsin..![]()
yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarımın bi yansımasını gördüm sanki. Çok zor günler geçirdim yaşadığımız şeyler nerdeyse aynı kurulan cümlelerin bile çoğu aynı '' ben sadece tek bir hata yaptım çok pişmanım'' eşinin bu cümlesinin aynısını bende nişanlımdan duydum bizde beş yıldır beraberiz son bir yıldırda nişanlı senin bu yaşadığının aynısını eylül ayındada ben yaşadım. Biz istanbulda yaşıyoruz ikimizde. Ama ankara dan bi kız musallat oldu nişanlıma hatta aynı kız mı acaba diye bile düşündüm bian:)) Ama bende sevgimin ve sevgilimin yanında oldum evet çok zor günler geçirdim ama şimdi çok şükür herpsini hallettik ve geride bıraktık 1 ay sonrada evleniyoruzz:))
canım çok güzel anlatmışsınnn... yaşadıklarına üzüldüm ama sonunda mutlu ve huzurlu olmana çok sevindim...okurken kendi yaşadıklarımıda hatırladım bizde senin gibi çok sınavdan geçtik şimdi bizde çok mutluyuz ve birde kızımız var bir buçuk yaşında bir tane daha istiyoruz darısı senin başına inşallah bu aşkın meyveleri mutlaka olmalı diyorum...![]()
Amin canım. Allah sizi ve yavrularınızı nazarlardan saklasın inş. Sabrın sonu selamet :)
bütün yazdıklarınız okudum hiç yapmadığım şeydir uzuuun konuları okumak :))
yorum yapmadan geçemedim..
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah..
sen ne kadar güçlü bir kadınsın ya. tebrik ediyorum. sabrın, azminden ötürü. inan okurken çok duygulandım. hatta dedim ki bir romandan kesit mi? ben olsam yapamazdım. ufak şeyleri bile affedemeiyorum ki böyle bişleyi nasıl affederdim diye düşündüm ve kesinlikle yapamazdım. allah yolunu açık etsin. uma5rım çok çok mutlu olursun.
Vayy canına dedim okurken bir sonraki satıra büyük bi merakla geçtim.. Çok zor şeyler yaşamışsınız Allah beterinden korusun..Mutluluğunuz daim olsun
allah hep mutlu olmanızı nasip etsin..... paylaşım için teşekürler .çok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınızı hayatım roman gibi olmuş![]()
sabır ve cesaret çok fazla sizde. özellikle bu koşullarda evlenmeye karar vermek çok ciddi cesaret işi.ve inanılmaz bir risk almak. ama çözmüşsünüz tebrikler.mutluluğunuz devam eder umarım.
harikasın sen yaa valla roman gibi okudum gözyaşlarıma hakim olamadım hem ağladım hem okudum hem dua ettim bitmemiş olsun ayrılmasınlar diye.... ooofff ooff bitirdin beni arkadaşım.... mutluluğunuz daim olsun böyle kötü insanları kimsenin karşısına çıkarmasın rabbim.....