Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarımın bi yansımasını gördüm sanki. Çok zor günler geçirdim yaşadığımız şeyler nerdeyse aynı kurulan cümlelerin bile çoğu aynı '' ben sadece tek bir hata yaptım çok pişmanım'' eşinin bu cümlesinin aynısını bende nişanlımdan duydum bizde beş yıldır beraberiz son bir yıldırda nişanlı senin bu yaşadığının aynısını eylül ayındada ben yaşadım. Biz istanbulda yaşıyoruz ikimizde. Ama ankara dan bi kız musallat oldu nişanlıma hatta aynı kız mı acaba diye bile düşündüm bian:)) Ama bende sevgimin ve sevgilimin yanında oldum evet çok zor günler geçirdim ama şimdi çok şükür herpsini hallettik ve geride bıraktık 1 ay sonrada evleniyoruzz:))

yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarımın bi yansımasını gördüm sanki. Çok zor günler geçirdim yaşadığımız şeyler nerdeyse aynı kurulan cümlelerin bile çoğu aynı '' ben sadece tek bir hata yaptım çok pişmanım'' eşinin bu cümlesinin aynısını bende nişanlımdan duydum bizde beş yıldır beraberiz son bir yıldırda nişanlı senin bu yaşadığının aynısını eylül ayındada ben yaşadım. Biz istanbulda yaşıyoruz ikimizde. Ama ankara dan bi kız musallat oldu nişanlıma hatta aynı kız mı acaba diye bile düşündüm bian:)) Ama bende sevgimin ve sevgilimin yanında oldum evet çok zor günler geçirdim ama şimdi çok şükür herpsini hallettik ve geride bıraktık 1 ay sonrada evleniyoruzz:))

Ben de sen de geçen yıl bu zamanlardaki halimi gördüm inan. İyi ki evlenmeden aranızda halledebilmişsiniz. Evlenince daha zor oluyor. Eğer nişanlının gözünde pişmanlığını görebiliyorsan senden mutlusu olamaz inan bana.

Rabbim hiçbirimize "keşke" dedirtmesin. Bizleri pişman etmesin.

canım çok güzel anlatmışsınnn... yaşadıklarına üzüldüm ama sonunda mutlu ve huzurlu olmana çok sevindim...okurken kendi yaşadıklarımıda hatırladım bizde senin gibi çok sınavdan geçtik şimdi bizde çok mutluyuz ve birde kızımız var bir buçuk yaşında bir tane daha istiyoruz darısı senin başına inşallah bu aşkın meyveleri mutlaka olmalı diyorum...:emir_bebek::49:

canım çok güzel anlatmışsınnn... yaşadıklarına üzüldüm ama sonunda mutlu ve huzurlu olmana çok sevindim...okurken kendi yaşadıklarımıda hatırladım bizde senin gibi çok sınavdan geçtik şimdi bizde çok mutluyuz ve birde kızımız var bir buçuk yaşında bir tane daha istiyoruz darısı senin başına inşallah bu aşkın meyveleri mutlaka olmalı diyorum...:emir_bebek::49:

Amin canım. Allah sizi ve yavrularınızı nazarlardan saklasın inş. Sabrın sonu selamet :)

bütün yazdıklarınız okudum hiç yapmadığım şeydir uzuuun konuları okumak :))

yorum yapmadan geçemedim..

Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah..

Amin canım. Allah sizi ve yavrularınızı nazarlardan saklasın inş. Sabrın sonu selamet :)

sen ne kadar güçlü bir kadınsın ya. tebrik ediyorum. sabrın, azminden ötürü. inan okurken çok duygulandım. hatta dedim ki bir romandan kesit mi? ben olsam yapamazdım. ufak şeyleri bile affedemeiyorum ki böyle bişleyi nasıl affederdim diye düşündüm ve kesinlikle yapamazdım. allah yolunu açık etsin. uma5rım çok çok mutlu olursun.

bütün yazdıklarınız okudum hiç yapmadığım şeydir uzuuun konuları okumak :))

yorum yapmadan geçemedim..

Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah..

Ne yalan söyleyeyim wordde yazdığımda sekiz sayfa olmuştu; kimse okumaz ki bunu boş yere yazdım çok uzun oldu demiştim. Ama iyi ki yazmışım.

Amin çok teşekkür ederim.

sen ne kadar güçlü bir kadınsın ya. tebrik ediyorum. sabrın, azminden ötürü. inan okurken çok duygulandım. hatta dedim ki bir romandan kesit mi? ben olsam yapamazdım. ufak şeyleri bile affedemeiyorum ki böyle bişleyi nasıl affederdim diye düşündüm ve kesinlikle yapamazdım. allah yolunu açık etsin. uma5rım çok çok mutlu olursun.

:75: :75: Teşekkür ederim. Gücümü eşimden aldım belki de. O yaptığı hatanın farkında olduğu için benim toparlamama yardım etti. Ben evde avazım cıktığı kadar bağırırdım sonra o ellerimi tutar sarılırdır ve ağlardık. Böyle yapmasaydı; kapıyı çekip çıksaydı ben ne yapabilirdim ki?

Vayy canına dedim okurken bir sonraki satıra büyük bi merakla geçtim.. Çok zor şeyler yaşamışsınız Allah beterinden korusun.. :nazar: Mutluluğunuz daim olsun

allah hep mutlu olmanızı nasip etsin..... paylaşım için teşekürler .çok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınızı hayatım roman gibi olmuş:46:

Vayy canına dedim okurken bir sonraki satıra büyük bi merakla geçtim.. Çok zor şeyler yaşamışsınız Allah beterinden korusun.. :nazar: Mutluluğunuz daim olsun

allah hep mutlu olmanızı nasip etsin..... paylaşım için teşekürler .çok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınızı hayatım roman gibi olmuş:46:

Teşekkür ederim arkadaşlar. İlerde çocuklarıma; anlatsam roman olur diyebileceğim :1: :1:

Hımm bu arada konu sahiplerinin yazan üyelere cevap vermediğini gördüğümde küplere binerdim :) İnsanlar zaman ayırıp yorum yapıyo, akıl veriyo, konu sahibi oralı olmuyo. Böyle takıntılarım olduğu için her yazılana cevap vermeye çalışıyorum. Atladıklarım olursa affedin lütfen.

Mutluluğunuz daim olsun arkadaşım. uzundu muzundu ama sonu güzeldi. Dilerim ki Her gününüz böyle mutlu huzurlu geçsin...

sabır ve cesaret çok fazla sizde. özellikle bu koşullarda evlenmeye karar vermek çok ciddi cesaret işi.ve inanılmaz bir risk almak. ama çözmüşsünüz tebrikler.mutluluğunuz devam eder umarım.

harikasın sen yaa valla roman gibi okudum gözyaşlarıma hakim olamadım hem ağladım hem okudum hem dua ettim bitmemiş olsun ayrılmasınlar diye.... ooofff ooff bitirdin beni arkadaşım.... mutluluğunuz daim olsun böyle kötü insanları kimsenin karşısına çıkarmasın rabbim.....

sabır ve cesaret çok fazla sizde. özellikle bu koşullarda evlenmeye karar vermek çok ciddi cesaret işi.ve inanılmaz bir risk almak. ama çözmüşsünüz tebrikler.mutluluğunuz devam eder umarım.

Farkında değildim ki yaşadığım olayın ağırlığının. O bir ayda başka biri koşturdu sanki, başka biri güldü ağladı. Robot gibiydim. En yakın arkadaşım, şoka girmiştin diyor.

Ben hayatım boyunca aldığım kararlarla ilgili hiç hayal kırıklığına uğramamıştım. (büyük seylerden bahsediyorum okul iş evlilik vs gibi) Allahım beni hiç utandırmamıştı. Hele ki eşime en az kendim kadar güvenirdim. Kafam yerinde değildi. Cidden şoka girmiştim. Evlenmek ayrılmak falan. İdrak edememiştim...

Son düzenleme:
harikasın sen yaa valla roman gibi okudum gözyaşlarıma hakim olamadım hem ağladım hem okudum hem dua ettim bitmemiş olsun ayrılmasınlar diye.... ooofff ooff bitirdin beni arkadaşım.... mutluluğunuz daim olsun böyle kötü insanları kimsenin karşısına çıkarmasın rabbim.....

Acılarımı sahiplenip, mutluluğuma sevindiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim :) Bu forumu bu yüzden seviyorum işte ben.... :71::71:

Back
X