Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikasınızBir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.
Herseye ragmen sabretmeyi bilmisiniz.. Sizin yaptiginizi yapamayan ve ilk aylarinda ilk yillarinda bosanan öyle cok insanlar var ki..
Allah pisman etmesin huzurlu mutlu bi yuva nasip etsin..
duraklamadan gözlerimi almadan okudum hepsini...
İşi gücü bıraktım ve soluksuz okudum!
Herşey geride kalmış...
Sizi huzursuz eden kişiyi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hep mutlu olun, bir ömür dilerim ki...
annem kahvaltıya çağırıyordu bitirmeden gitmek istemedim..hayran kaldım size sabrınıza,gücünüze..inşallah çok daha mutlu olursunuz fazlasıyla hakediyorsunuz bunu canım
süpersin ya kilitlendim ekrana
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin hep gülün inşallah ...
hiç sıkılmadann merakla okudum yazını harika yazmışsın amaa yaşadıkların gerçekten çok ağırmış.Neyseki kurtulmuşsunuz.Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasınn inşallah...Böyle yapışıklar var malesef...![]()
bravo..
çok sabırlıymışsın vallahii
soluksuz okudum.. çok üzüldüm önce
ama...
eşinin seni bırakmamasına çok etkilendim birbirinize olan aşkınıza
sizin aşkınız büyük bir sınavdan geçti ve zafer sizin![]()
maşallah rabbim sizin ve tüm sevenlerin huzurunu(saygısını aşkını sağlığını)bozmasın inşallah![]()
roman okur gibi ağlaya ağlaya okudum valla :)) o kadar güzel anlatmışsın ki, bitince üzüldüm :)
Çok zorlu koşullardan sancılı süreçler geçirmişsin :) senin bu sabrını ,ben gösterirmiydim bilemiyorum...Takdir ettim ve ani kararlar vermemeyi öğrendim...yazında.. :) Mevlam hiçbir zaman ağzınızın tadını bozmasın ve hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın cnm.....,
inş kısa zamanda bebiş haberlerinide alırız![]()
O kadar zor zamanlar yaşamışsınız ki, ama tebrik ederim birbirnizden hiç vazgeçmemişsiniz...
para sizin için önemli değilmiş aşk önemliymiş, buram buram bu hissediliyor
ve ben şu geçirdiğim zor günlerimde sizin hikayenizi okuyup, biraz da olsa umut ediyorum artık, ve
allahıma dua ediyorum ki, bu zor günler elbet geçecek ve bizde kavuşacağız :)
Allah sevenleri ayırmasın, para mal mülk değil aşk sevgi saygı sadakat olsun en önemlisi sağlık olsun herşey olur elbet diyorum
ve elinize yüreğinize sağlık çok güzel yazmışsınız
mutluluğunuz daim olsun onca şeye rağmen hala birlikte olmanız birbirinize olan aşkın kanıtıı![]()
bazı insanlar yasaklı birşeye daha çok ilgi duyarlar hatta canından çok sevdiği insanı bırakıcak kada rseninki ne yardan ne serden vazgeçmiş sen ağır basmıssın demek kötü aslında şöyle dicem adamın aşkı senmişsin sana aşık resmen ypksa asla bir erkek yalvarmaz yahu neden yalvarsın msjlaşmış konuşmuş ama adamda bir utanç var sana yaptığı yanlışta biz yapsak kabul görmez ama keşke her aldatmanın sonu böyle olsa, kadının ona savurduğu tehditlerle bu hale gelmişsiniz bu erkeklerin derdi ne anlamıyorum bende sevgilimde 19 yaşımızdan beri beraberiz bizimde hikayemiz üniversitede başladı hikayeni okurken felaket gözlerim yaşardı ama o kadar sevindim ki aşkınıza sahip çıkmanıza, bizi bir anlık ilgisiz tavırlarmız onların arayışlarına sebep oluyor erkekler bizden farklı başa gelen çekiliyor ama napalım aşığız birkere, sana mutluluklar ki mutluluğu hakediyorsun yüreğin gibi yaşamında tertemiz olsun
en başta o zonguldak kelimesini gördüm ya orda okuduk orda büyüdüm orda aşık oldum çok ayrı bir yere var bende çok.
bian bunu benim yazdıgımı düşündüm ama benim sorunum eşimin eski sevgilisiydi ankaradan askerlikten kalma bi olaydı bende çok yorulmuştum....