Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

:17: Utandırdın beni, çok teşekkür ederim, Amin de diyeyim :) :nazar:

canım valla hiç utanma ikinizinde maşallahı var :nazar:
benim gördüklerim o kdar basit şeylerden huzursuzluk çıkarıyo ki ay aramadı yok msj atmadı of uğraşama diyip hem bi ilişkiyi hemde geçen o kadar zamanı hiçe sayıp ziyan ediyolar.kimsede ne sabır ne durup düşünme var.ne de aşklarına sahip çıkma.
inşallah hep güler yüzünüz artık :16::46::46::46::46::46:

canım valla hiç utanma ikinizinde maşallahı var :nazar:
benim gördüklerim o kdar basit şeylerden huzursuzluk çıkarıyo ki ay aramadı yok msj atmadı of uğraşama diyip hem bi ilişkiyi hemde geçen o kadar zamanı hiçe sayıp ziyan ediyolar.kimsede ne sabır ne durup düşünme var.ne de aşklarına sahip çıkma.
inşallah hep güler yüzünüz artık :16::46::46::46::46::46:

Haklısın. Bir kez sınandı ilişkim/evliliğim ama ayakta kalmayı bildik. Sabrettim ve Allah mükafatını verdi bana. Keşke yeni nesil de böyle olsa. Allah hayırlısını versin inş.

elmayra Allah mutluluğunu daim etsin inş.

Saol sevalcim, teşekkür ederim :)

Allah bir daha böyle kötü günler yaşatmasın inş size,bir solukta okudum inanın ki

ya cok güzel ya soluksuz okudum resmen
Rabbim bi daha kötü günler yaşatmasın :nazar:

hareketsiz okudum yazıları ve çokta sinirlendim okurken
söylicek söz bulamıyorum ya böyle insanlara.
Allah onların hepsini bildigi gibi yapsın. kişiliksizler :S

...
Mutlulugunuz hiç bozulmaz inş.bundan sonra :)

helal olsun valla :46:
yazıyı okuduktan sonraki ilk tepkim "vayyy beee" oldu :1:
ben olsam sizin kadar direyetli olabilir miydim (büyük konuşmim ama) olamazdım gibi geliyor bu yüzden sizi tebrik ederim..
o kıza da beddua etmek geliyor içimden:41: ama böyleleri hepimizden uzak Allah'a yakın olsun inşallah
bi ömür mutluluklar dilerim
:16:

elmayra. değer miydi gerçekten?

elmayra. değer miydi gerçekten?

Değerdi.

Hele şimdi elimdeki ilişkiye baktığımda iyi ki diyorum. İlişkimizin en güzel günlerini yaşıyoruz. Tabi ki hayata dair sıkıntılarımız var ama birebir ilişkimiz harika.

hareketsiz okudum yazıları ve çokta sinirlendim okurken
söylicek söz bulamıyorum ya böyle insanlara.
Allah onların hepsini bildigi gibi yapsın. kişiliksizler :S
...
Mutlulugunuz hiç bozulmaz inş.bundan sonra :)

helal olsun valla :46:
yazıyı okuduktan sonraki ilk tepkim "vayyy beee" oldu :1:
ben olsam sizin kadar direyetli olabilir miydim (büyük konuşmim ama) olamazdım gibi geliyor bu yüzden sizi tebrik ederim..
o kıza da beddua etmek geliyor içimden:41: ama böyleleri hepimizden uzak Allah'a yakın olsun inşallah
bi ömür mutluluklar dilerim
:16:

Çok teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim :)

Bi solukta okudum, yashadiklariniz icin uzgunum, ama guzel bi deneyim olmush diye dushunuyorum. Bu yashadiklarinizin sizin ilishkinize mutlaka ki, bir katkisi olmushtur, bir birinize daha cok baglanmishsinizdir. Ayrica anlatim tarzinizi cok begendim. Bence hayatinizin bu kismindaki yashadiklarinizi bir hikaye haline getirebilirsiniz :) Inshallah bundan sonraki hayatinizda daha cok mutlu olursunuz. Basharilar!!!

öyle güzel yazmışsın kii gözümde canlandı her anınız.. tüylerim diken diken oldu.. roman okur gibi okudum resmen soluksuzz :1:
Allah'ım mutlulugunuzu daim etsin bebekle taçlandırsın inşAllah... böyle kızlar yok değil çooook var onlardann Rabbim hepimizin yuvasından uzak tutsun öyleleriniii tekrar mutluluklar diliyorum size :emir_bebek::nazar::nazar:

Bi solukta okudum, yashadiklariniz icin uzgunum, ama guzel bi deneyim olmush diye dushunuyorum. Bu yashadiklarinizin sizin ilishkinize mutlaka ki, bir katkisi olmushtur, bir birinize daha cok baglanmishsinizdir. Ayrica anlatim tarzinizi cok begendim. Bence hayatinizin bu kismindaki yashadiklarinizi bir hikaye haline getirebilirsiniz :) Inshallah bundan sonraki hayatinizda daha cok mutlu olursunuz. Basharilar!!!

İçimi dökmek icin yazdım buraya o yüzden cok kolaydı anlatmak, işi profesyonelliğe döktüğümde samimiyetimi kaybedecekmişim gibi geliyo. Ama denerim.

Evet ilişkimizi olumlu yönde etkiledi tek artısı bu :)

öyle güzel yazmışsın kii gözümde canlandı her anınız.. tüylerim diken diken oldu.. roman okur gibi okudum resmen soluksuzz :1:
Allah'ım mutlulugunuzu daim etsin bebekle taçlandırsın inşAllah... böyle kızlar yok değil çooook var onlardann Rabbim hepimizin yuvasından uzak tutsun öyleleriniii tekrar mutluluklar diliyorum size :emir_bebek::nazar::nazar:

Teşekkür ederim. Daha neler neler var. Hicbirsey bizim genckızlığımızın masumiyetinde değil maalesef

Öyle bir dalmışım ki yazılanlara
Kafamı kaldırıp kk da olduğumu anlamam zaman aldı.
Sanki bir yazarın elinden yazılmış bir yazıyı okuyor gibi hissettim.
Anlatımınız ve üslubunuz da çok kaliteli sanırım bu his ondan oluştu.

İşin aslına gelirsek eğer,yaşadıklarınız ve ayakta kalma çabanız takdire şayan.
Zor günler geçirmişsiniz okurken yaşar gibi oldum kaldırması zor.
Umarım bundan sonra hayatınızda huzursuzluk adına en ufak bir olay cereyan etmez.

Öyle bir dalmışım ki yazılanlara
Kafamı kaldırıp kk da olduğumu anlamam zaman aldı.
Sanki bir yazarın elinden yazılmış bir yazıyı okuyor gibi hissettim.
Anlatımınız ve üslubunuz da çok kaliteli sanırım bu his ondan oluştu.

İşin aslına gelirsek eğer,yaşadıklarınız ve ayakta kalma çabanız takdire şayan.
Zor günler geçirmişsiniz okurken yaşar gibi oldum kaldırması zor.
Umarım bundan sonra hayatınızda huzursuzluk adına en ufak bir olay cereyan etmez.

Utandırıyorsunuz beni :17:

Çok teşekkür ederim gerçekten.

Eğer buraya yazmasaydım belki de içimde kalacaktı, hep kafamda kuruyordum cünkü. Yazdım rahatladım :)

Utandırıyorsunuz beni :17:

Çok teşekkür ederim gerçekten.

Eğer buraya yazmasaydım belki de içimde kalacaktı, hep kafamda kuruyordum cünkü. Yazdım rahatladım :)

Rica ederim.

Bazen paylaşmak iyi hisettiriyor insanı.

Yazan rahatlıyor.Okuyan zevk alıyorsa zaten kaliteli bir alışveriş olmuştur.

Bu platformun amacıda bu
:1:

Rica ederim.

Bazen paylaşmak iyi hisettiriyor insanı.

Yazan rahatlıyor.Okuyan zevk alıyorsa zaten kaliteli bir alışveriş olmuştur.

Bu platformun amacıda bu
:1:

Haklısın :D..........

Gerçek ve güzel şeyler okuyasım duyasım olduğu günümdeyim. İlerleyen saatte neskahvemi yapıp okumaya başlamak istiyorum,
-iyi olan herhangi simley-

Back
X