Eşimle Kanser hastası kuzenime yüzük almamız :(

Evlat denen şey böyle olmamalıydı :KK43: yıllarca bak büyüt sonra pis bi hastalık gelip alsın,ben yıllarca çocuğumun olmasını bekledim şimdi ölseler ne yaparım diyorum aklımı yitiririm sanırım,yengem dayım nasıl dayanacak :KK43: kız yıllardır mücadele ediyordu,hiçbir şey yaşayamadan gittı :KK43:
ne söylenir anne nasıl teselli edilir bilmiyorum :KK43:
dayanma gücü veriyordur elbette Allah ama ömür boyu o acı kalacak onlarla :KK43:

Basiniz sagolsun. 15 gun once coook cok canim dedigim birini kaybettim kanserden. Soylenecek hicbir soz yok cok zor Allahim yar ve yardimciniz olsun.

Mrs-cicek Mrs-cicek başınız sağolsun. Kardeşimizin mekanı cennet olsun.
Aaah ah, ya anne baba! Onların sınavı çok çetin şu ölümlü dünyada :( Rabbim onlara bolca sabır ve dayanma gücü versin :(

Konudan bu sonuca nasıl vardın anlamak imkansız. Tebrik ediyorum seni.

Mrs-cicek Mrs-cicek başınız sağolsun.

Ben sonuca varmadım konuda geçiyor direk?
Anlamıyor olabilirsin düzgün okumadın mı?ilk paragrafta kızın annesinin dediği laf yazıyor.
Konu zaten bu cümlenin üzerine kurulu.
Okumadan yorum yapıyosunuz sebebi nedir anlamak mümkün değil

Anlamıyor olabilirsin düzgün okumadın mı?ilk paragrafta kızın annesinin dediği laf yazıyor.

Böyle bi konuda bile yapmayın Allah aşkına kadın onami takılmış kızı acı çekerken demiş gelin olamadım bari siz bı yüzük alıp taksaydiniz parmağıma diye bı anne için o cümle nasıl can yakar nasıl acıtır siz tahmin edebiliyomusunuz bu ne saygısızca bı bakış açısı ya inanmıyorum gerçekten kadincagiz böyle derdi diye üzülmüş paylaşmış kız vefat etmiş gencecik ne kadar acı ve sizin takildiginiz şeye bakın çok yazık...

Konu sahibi basınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah ailesine size sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin :(

Bakış açını tebrik ettim ben. Sen beni de yanlış anlamışsın.

Back
X