Eşimle kavga ettik evden gitti ve gelmedi

Bizler yabanci degiliz, ve kendimi veya kendi evliligimi asla kiyaslamam onlarla. Soyledigim seylerde oldukca hakliyim. Kimse evliligini yabancilar kadar rahat ve marjinal yasamiyor bence, bu yuzden diyorum ki hersey olacagina varir. Aile degerlerimizi kaybetmeyelim, herkesin annesi babasi kendine degerlidir. Konu ufacik ama malesef yarattigi dalga cok hircin. Umarim eşi evine geri doner..iyi geceler

At gözlügü taktikca ohooooo ....
kardes umarim esin hatasini anlar bence anlayacak ki zaten gelip senden kendisi hatta özür dileyecek fevri cikisi icin

Başka şehirdeki havaalanından almak derken? Kaç saatlik yol?
Yakınsa kendi gidip alsaydı bıraksaydı uzaksa ne mana? Taksi tutacak durumları mı yok?

Arkadasimiz umarim bizimle paylasir gelismeleri. Yanlis anlama beni at gozlugu degil bu. Ölüm var, unutuyoruz, bu yuzden bazen odak noktasi olmak istiyoruz. Ve ters tepiyor bazen, durum hos degil, esinin yaptigi hiiiicc hos degil, esi burda olsa esine de soylicek cok sey var. Bi kere bi kadin evde tek basina nasil birakilip gidilir. Hemde sirf bu yuzden neyse...

Ne için özür diliyor konu sahibi?

Sebebmi aramis gece eve gelmemek icin. Evli bi adam ne olursa olsun tartismaniz ne boyutta olursa olsun hakli veya haksiz (siddet haric) es8ni nasil evde yalniz birakip gonul rahatligiyla gider ve bide ustune telefonu kapatir. Ulan seytan diyo Zorlayacan kapinin girisini geldigindede zangir zangir titricen biri eve girmeye calisti sonra gitti dicen oda bak bidaha gece seni yalniz birakiyormu ... erkekya damari tutarrr...

Ya neyse, arkadasimiz paylasmis, bizler fikrimizi yazmisiz, olayi savas muharebesine donusturmeye gerek varmi. Kavga edilmis, evden gidilmis, umarim karsilikli halledilebilir bu durum.

Diger konularinizi okudum. Az cok tahminim soyle
Bence konu buraya yazdiginiz kadar basit gelismedi. Yani bir kavga hali ve buraya yazmadiginiz cumleler oldugunu dusunuyorum. Dolayisiyla bana gore haksizsinoz cunku anne ve babasi sonucta yasli insanlar sizin arabaniz dururken gidip alabilecekken yazik degil mi eziyet ceksinler.
Esiniz evden gitmekte haksiz ben olsam bende hemen evi terk etmeyi dusunurdum ama bu buyuk sonuclar dogurur. Bunlari goze alabiliyorsaniz gidin derim. Goze alamazsanizda o geldiginde kapiyi acmayin uzunca bir sure kendi anahtari varsa siz iceriden anahtari takin giremez iceri. Birde esinizin nerde olduguma dair bir fikriniz varmi yani kime gitmis olabilir.

Biz kadınlar, evlendikten sonra ailemize, eşlerimiz kadar düşkün olmuyoruz. Sebebini de ben şöyle algılıyorum: Kadınlar evlendiği zaman, kendi yuvası olduğunun farkına varıyor, ama erkekler bir türlü bunu kabullenemiyor. Kendi ailesi olduğunu unutuyor, benim eşim de aynı...
1.Anası
2.Babası
3.Ben
Sıralamaya bakar mısınız ? Laf söylemeye bile gelmiyor

Yanlış anlamadıysam ailesini x şehrinden alıp y şehrine bırakıp tekrar oturduğunuz z şehrine gelmeyi teklif etti. Giderlerken havalimanına kendileri mi gitmişlerdi o önemli, kolay vasıta bulunabiliyorsa ne gerek var günde 3 şehir değiştirmenize. Gidip gelmeleri zorsa tabi ki çocukları olarak gidip götürmeyi teklif edebilir, ama siz gitmek zorunda değilsiniz. Sonuçta şoförlüklerini yapıp dönecek. Belki kafasında plan kurmuştu alıp götürüp evlerini temizlersiniz yemek yaparsınız vs. diye. Veya ailesi gelin yapar kafasında olabilir, aranızdaki ilişkiyi/aile yapınızı bilmiyorum tabi.
Bu kesinlikle öyle kapıyı çekip eve dönmemeli, telefonu kapatmalı bir olay nedeni olamaz.
Kendi ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum demişsiniz, öyle yaparsanız sizi suçlu çıkartmaya çalışır. Evi terkedip telefonu kapatan o. Özür dilemesi gereken siz değilsiniz.

Konu sahibi bence bisey yapacaksan bile "Sensiz üşüyorum, sensiz kalbim atmiyor, ben sensiz hiç mişim." gibi sacma sapan komik ve arabesk laflar etmeni kesinlikle onermem.

Konunuz aslinda bu noktaya varabilecek buyuk birsey degil. Belliki tahammülünüz cok azalmis yahut iletişiminiz zayıf. Konuşmaları kavgaya cevirmemeye calisin ve yerinizde olsam bu gece O nu yalvar yakar dondurmeye calismaz kendisinin gelmesini bekler, oyle konusurdum.

Bu ev terk etme konusundada iyi bir tavir koyun. Evi terk edince yana yakila ozur dilerseniz, her kavgada bunu huy edinir.

Ayrıca kocanız yavru bir ceylan misali disarida ve aç kurtlar gibi bekleşen kadinlar onun yalnizligini fark edip uzerine saldirmazlar merak etmeyin. Hersey erkekte biter.

Beni yormayıp aklımdan geçen her şeyi yazdığın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…