- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
ya keske oyle demeseydin, erkekler malesef anne babalari konusunda bazen boyle net cizgi cizebiliyorlar. Bak simdi senin yerine olmak asla istemem ama bence esini ara, veya mesaj cek. Eve gel de, sensiz yasadigimi hissetmiyorum de, sensiz üşüyorum de, ne biliyim ikna etme ye calis iste. Gelince de ozur dile, af ettir kendini, araniz duzelince bi kac gun sonra da tatli tatli verdigi tepkinin asiri oldugunu, bu durumun size zarar verecegini, onu cok sevdigini vs vs.. Bak gece eve gelmeyen erkek iyi degil canim. Allah korusun onun bu boslugunu fark eden bi kadin olursa sen cok uzulursun. Alttan alip esini evinde tutmaya calis. Cunku 1kere giden yine gider. Gittikce de baglariniz kopar
Acikca yazmistim halbuki, anlamis olmaniz gerekirdi.Ne için özür diliyor konu sahibi?
Acikca yazmistim halbuki, anlamis olmaniz gerekirdi.
Diger konularinizi okudum. Az cok tahminim soyleBenim ailemde bizden farklı şehirde. Yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evlendiğimden beri ailemin yanına hiç yalnız gitmedim eşimle de hiç ayrı kalmadım bu gece ilk kez kalıyorum. Ailemin yanına gidince olay daha çok mu büyür? Ama o da beni bırakıp gitti sonuçta. Onun ailesi bugün gelmeyecekti bir hafta sonra gelecek yani onları bırakıp orda kalmış olamaz
Konu sahibi 45 dk dir ortalarda olmadigina gore gelmistir heralde kocasi insallah oyle olmustur. Hatya karsiliklo ozur dileyip tatliya baglamislardirGelmedimiii hala!?
İnsallah :)Konu sahibi 45 dk dir ortalarda olmadigina gore gelmistir heralde kocasi insallah oyle olmustur. Hatya karsiliklo ozur dileyip tatliya baglamislardir
Konu sahibi bence bisey yapacaksan bile "Sensiz üşüyorum, sensiz kalbim atmiyor, ben sensiz hiç mişim." gibi sacma sapan komik ve arabesk laflar etmeni kesinlikle onermem.
Konunuz aslinda bu noktaya varabilecek buyuk birsey degil. Belliki tahammülünüz cok azalmis yahut iletişiminiz zayıf. Konuşmaları kavgaya cevirmemeye calisin ve yerinizde olsam bu gece O nu yalvar yakar dondurmeye calismaz kendisinin gelmesini bekler, oyle konusurdum.
Bu ev terk etme konusundada iyi bir tavir koyun. Evi terk edince yana yakila ozur dilerseniz, her kavgada bunu huy edinir.
Ayrıca kocanız yavru bir ceylan misali disarida ve aç kurtlar gibi bekleşen kadinlar onun yalnizligini fark edip uzerine saldirmazlar merak etmeyin. Hersey erkekte biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?